Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
én végül elaludtam rajta, de az enyhén gyorsított akciószekvenciák kissé benihillessé tették a filmet 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
tuti, hogy a medikem 20-as szintû volt amikor még több hónapja utoljára játszottam vele (direkt odáig vittem, hogy meglegyen, mert egyébként inkább az engineerrel szeretek nyomulni), erre 2 napja elõvettem azt a katonát, és csak 19-es volt. gyorsan felhúztam 20-asra, de egy kicsit csodálkozom, hogy ilyen van.
mellesleg most látom, hogy mennyire kevés engineer van, amíg én azzal vagyok, fel sem tûnik, mert lövök minden jármûre ami mozog, de így medikként totál feltûnõ volt.

szekrény
én nem tudtam hogy az lesz, úgy ültem le hogy egy francia rendõrös akciófilm ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

az elég gagyi volt, már ha a mostanira gondolsz, pedig én szeretem a zombis filmeket. 😄

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

szekrény
lejött a horda nevû film, égõ repcsibõl nem nagyobb lámaság kiugrani mint medic-ként gyógyítani magadat ... <#nezze>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

nandorb
szekreny te milyen gyengusz jatekos vagy, meglovik a jetet ugrasz is a gepbol, meg siman kijatszottalak mennyire bena vagy, es meg te ugatsz itt mindenkinek milyen pro vagy? Utana meg lelepsz mert nemtudsz benakat lonni,huh. Szerintem ne is valaszolj.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

szekrény
ománon van 4 zászló + két fõbéz, az haveri alapon :
- 4 vadászgép
- 4 csapatszállítóheli
- 2 harciheli
- 3 csapatszállító páncélos
- 11 kocsi
- 3 motorcsónak ...

csizihungary
<#nevetes1>

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

pedig hétszer annyi van.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Narxis
Pedig sanszos mert elég nagy pályának tûnik.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

szekrény
nekem nem jött át hogy 5-ször annyi járgány lenne mint ománon

Elektrofrombc2
Hát szerintem itt BTR a király 😛

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

csizihungary
Kb minden jármûbõl háromszor annyi van mint Omanon, a festések is mások mint ahogy a legalsó képen láthatod, a többi járgány is hasonló terep színt kapott. Gyalogosan esélytelen, a snipereknek van néhány fedezékhely. Az esõ esik gondolom ez lejött a képekbõl. Amúgy ha a térképet akarod látni teljes egészében ajánlom a youtube-ot -.-

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

szekrény
nagy király vagy , felraktál 3 semmitmondó képet , legalább a jármûparkot és a téképet muttattad volna be ahelyett hogy a grafikáddal vagiznál ...

Elkeseritõ.... 😞

koschwarz
csakjönnemár😄

csizihungary
Tegnap sikerült felcsatlakoznom az egyik PTE szerverre, sajnos hatalmas lag volt, így kb csak képeket tudtam készíteni. Elég jól néz ki Dragon Valley:

koschwarz
hát ebben nem ilyen lesz soha, az tuti.

Srácok, nem tudjátok platoonokat tervezik a közeljövõben bevezetni a játékban (esetleg urambocsá bevezették már? ) ? Egy idõre eltávoztam tõle, eléggé hiányzott a kooperáció lehetõsége...

koschwarz
sokáig gondolkodtam az "assault foglya" dolgon (foglyokat ejtenek vagy mi), de aztán rájöttem, hogy amellett, hogy nem tudsz csalyozni, helyesen írni se <#hehe><#hehe><#hehe>

szekrény
torpedó ...

a sakk fórum nem itt van 😉

BFP4F: Yossarian23

Narxis
Legközelebb nézz vissza rá és meglásd jobban megy majd a Battliefield JátszIngyen is.

csizihungary
Ez a legnagyobb baja, így kissé nehéz vele jól lõni.

Nem tudtok valami információt tier3 új fegyvereirõl? Például medic?

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

HI! Ennek azt stg77aug-nak fura a recoilja, kicsit mintha jobbra rántana... m4a1 sztem jobb😊. Bazz én egy akkora f@sz vagyok hogy... láttam ma strandon egy szép lányt, oda is ült mellém nézett is engem, énmeg rásem mertem nézni😞 sose lesz így nõm xD (marad a Battlefield play4free!)xD c4... és én még azt mondtam, hogy Assault "unalmas" játékmenetet nyújt, tévedtem assault foglya megkeseríteni az életünket.

szekrény
körben minden elpusztul: c5-b4-b5-d4-d5-d3-b3-c3 ...

A C4-nek mekkora a hatótávolsága a gránáthoz képest?

BFP4F: Yossarian23

csizihungary

STG77AUG tesztem:

Narxis
Ja oks. 😄

már úgy értettem, hogy a tankozást meghagyom neked. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Bugi Misi
ami azon belül van, hogy milyen funkciója van a fejlesztéseknek

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Narxis
Az csak addig elég amíg egy tank lõ, jobb védelemmel viszont 2 is lõhet ha javítasz. :p

inkább javítom a tankodat. 😊

Narxis
lol, ezért kell kimaxolni a tank védelmet techtreeben, no meg nem árt ha tudod használni a másodlagos fegyvereket. Engimnél így csináltam és elég jól megy tankkal, fõleg oman mert ott a dimbes-dombos részekbe visszahúzódok javítani.

<#eljen>

elõbb meghalok jármûben, mint gyalog. 😄

koschwarz
mármint mire? a kasztnak a specialitásaira??? azokkal lehet a legtöbb pontot gyûjteni.

egyébként a harci skillekbõl a combat awerness van kimaxolva ami viszont létfontosságú, plusz kellett egy pont a tier 2-höz, tehát a gyorsabb létramászás van még bepöttyözve (szerintem az esésnél a kisebb sebzés semmire nem jó, ügyesen kell nyitni az ernyõt, és ennyi), a tier2-bõl meg a gyorsabb sprint, ami szerintem kell, hogy gyalogosan gyorsan tudj mozogni, és mindenhová elõbb odaérni.

a többinek eddig nem láttam értelmét, a sniper figyelmeztetést sokszor nem is lehet hallani, de ha egy körön belül 1-3x ha lelõ egy sniper messzirõl, akkor is sokat mondok, a gyorsabb gyógyulás a k/d-t féltõknek való, a többi sem találom annyira hasznosnak. lehet hogy a mortar figyelmeztetés majd jó lesz ha bejön a tier3.

de ezek ellenére sem panaszkodom, hogy túl keveset ölök, és túl sokszor halok. viszont pontot általában sokat gyûjtök.

Elektrofrombc2
Nem rossz úgy játszani? mármint, hogy csak olyasmire gyúrsz...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

koschwarz
inkább olyan medikbõl van kevés, aki teszi a dolgát, és nem csak egy öngyógyító egyszemélyes harci alakulatnak gondolja magát.

egyébként két karakter van ingyen, nekem az egyik medik a másik engi. mindkettõnél minden szakértelem maxra van fejlesztve, kivéve az enginél a "jármûben vagyok és a mellettem álló jármû is javul" képesség, mivel nagyon ritkán szállok be a mozgó fémkoporsókba 😄DD. ja, és még egy akna hiányzik a teljes "tárhoz".

köszi bugimisi😄 fel is dobok egy 50 est xD

amúgy ahogy láttam, medicbõl elég kevés van.

volt már hogy elittem 5000 ft-ot ... most abból a pénzembõl már mennyi bf et vehetnék xD alszok még rá kettõt😄 jövöhéten lesz fizetés, addig meg kihúzom úgysem tervezem hogy berúgok veszek bf et, abból a 2 ezerbpl, és nyomulhatok m249 saw holosight, és vmi olcsóbb pisztollya😄 (tudom elite fegyverrel "nem" leszek jobb, de csak jó úgyis csak medicemre költök😄 minek még 4 kaszt. Jó szívesen kipróbálnám, milyen a játék engineerel, de arra is költeni... az már sok pénz (ha az mp5-öt venném meg) Egyébként ez a + fegyver slot... azért tuti nem fogok venni egy automata shotit, hogy "közelharcban" is igazi "túlélõ" legyek. Elég egy jobb pisztoly, és minden oké. Párszor az elsõ szoktam lenni, de sajnos ritka..😞 mindíg az "ingyenes" mg3-mas pkm-es játékosok nyírnak ki xD. ideáig én is csak pkmet használtam. igazából a statom nem is érdekel😄 állandóan bajtársakat healolom, élesztgtek, ott vagyok a nagyobb gócokba, ahol kell a heal, és kész pont megvan, oszt jóvan. Azért is választottam medicet, mert nem unatkozok. Assaultal kicsit unalmasnak tartom a játékmenetet. minden bf játékban medic vagyok. Csak az a baj, hogy engem sosem éleszt fel senki xD

koschwarz
harci képzettség...?

koschwarz
idd el, szerintem az lesz a legjobb neked is, meg a p4f játékosoknak is<#hehe>

Bugi Misi
a Combat Expertise-l fordítást adni?😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Bugi Misi
dobj fel 1 pénzérmét és válasz😄

Üdv! Nemtom mit tegyek😞 venni akarok bf-et a 10 dolláros opciót, (amúgy tényleg dollárban van a bf vásárlás?😄) de abból a pénzbõl meg hétvégén simán berúghatnék x) mit tegyek szerintetek? vegyek fegyvert a játékban ami örök, vagy hétvégén igyam el, és a hatása tarcson 1 napig, másnapi fejfájással összekeverve. Na?

koschwarz
ez igaz.

Alien69
Nem értem ezt a sírást. A BF2-ben is volt ilyen. VAN rá megoldás. JOBBAN KELL játszani, és ki kell használni ezeket a lámákat. Pl amíg a mortalgukkerbe néz a láma, addig simán van idõd PONT fejbe nyomni, oszt lehet, még se lesz ágyú tûz.<#ravasz1> Jön a kamikaze jeep? Na és??? NEM az úttest közepén kell menni (vagy lepetézni pár aknát), meg eleve elkerülni a forgalmas részeket, onnan kezdve TE vagy a nyerõ. <#vigyor1><#alien><#nevetes2>

Bugi Misi
sztem nem😄