6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#4374 Kerdes hogy a pb minden jatekban megoldotta ezt,vagy meg mindig olyan fos maradt P4F-ben mint volt. ATI-soknal megall a kep 5-10secre,es akkor is feketet csinal... Vagy megoldottak ugy mint a bf3-ban. Ahol neha fekete de neha normalis valtozo nem 100%-osan van kep. -
Gyuszopapa #4373 Jó lenne ha minden szerveren elkezdenék ezt. -
#4372 Tudod,bf3 elso nap a bfhu szerveren atneztem a kepeket amit a pb nyomott es kb. az elso 2bant ggc-nel en adtam le. -
Gyuszopapa #4371 Még abban a tetves bf2-ben se idegesített semmi se ennyire fel pedig ott a légvédelem szart se ért és ott is voltak pro repülősök. -
Gyuszopapa #4370 Ba...a szájba a jó k..a édesanyját a dice is ezzel a szemét szar cheater védelmével.Előbb voltam egy szerveren de ilyen ideges még nem lettem soha egyetlen játékban se.Volt a másik csapatban két csávó repültek de hogy valamit használtak mert őket nem lehetett semmivel lelőnni plusz az még hagyján hogy a járműveket kiszedték,szét lőtték az alapbázist.Érdekes módon még a gyalogosokat is egyessével szedegették lefelé.Rohadt wh-s gecik. -
#4369 nem tudom, játszik-e még valaki ezzel, de amennyire vártam a tier3-at, pont annyira nem is tetszik. és ráadásul olyan szinten baszták el egyes dolgok tweak-elését, hogy az már röhej.
gránát: rájöttem, hogy nem nem robban, hanem olyan szinten butították le, hogy szinte csak akkor halálos, ha pont fejen dobod vele az ellent. gyakorlatilag ha az emberke mellé dobod, simán túléli. nekem is számtalanszor a lábam elé esett, vettettem egy keresztet, aztán csak egy kicsit megemelt, levette az életem felét, és ennyi. egy vicc. ez a gránát. gyakorlatilag használhatatlan.
az engi airburst gránátvetője szimplán csak egy csili-vili szar. egy vicc, hogy 3-4 pontos találat kell egy öléshez, viszont macerás használni.
amit az aknákkal tettek, az a legfájóbb. és egyben érthetetlen, de erről is írtam már. teljesen logikátlan, hogy mikor halok meg balesetben, és mikor nem. sokszor hiába dobom a tank alá, meg se sebzi, én viszont meghalok. máskor egy sérülés nélkül megúszom, és a tank felrobban. még nem jöttem rá mit kell máshogy csinálni, egy tuti, oldalról nem érdemes rádobni, az az esetek 80%-ában neked insta halál, bár van amikor működik.
arról már nem is beszélek, hogy a legutóbbi peccs óta nagyon sokat kell várnom egy új pálya első betöltésekor (korábban azt hittem lefagyott, de nem...) és hogy sokkal lagosabb lett (120-as nettel...). -
#4368 azt kell mondjam, ez az airburst gránátvető nem egy nagy szám. vannak helyzetek, amikor használható, de semmi olyan, amit máshogy ne lehetne megoldani. ráadásul macerás is, és nem is igazán hatékony, alig sebez valamit. -
#4367 21 rank, végre. a 22-höz már több mint 500000 kell... -
#4366 De én ezeket nem látom, hogy mondom vagy pedig nem jól spotolok rá. :D -
#4365 Bekell huzni a fegyverslotba.
Narxis: Szerintem ha spotolsz akkor pl. a tank-ra tank spotot nyom. Vagy van vmi. ujdonsag ami miatt mar ez sem muxik? -
#4364 Ő izé lehet nem gondoltam át... a C4 -re adtam pontot , de lehet az assault nem is tudja használni ? -
#4363 ez oké, nekem nincs ezzel bajom, csak azt nem értem, hogy az ellenséges jármű miért nem sebződik EGYÁLTALÁN, miközben én önfeláldozó kamikazeként vetem be magam :D
másik: most már nem egyszer előfordult már a legutóbbi peccs után, hogy a nem robban fel a kézigránátom.
leszedtem és felteszem megint, hátha az segít. -
#4362 Ezeket a Ellenséges tank! stb. parancsokat meg kell venni mint Heroes-ban? Vagy hol találom? Én csak a Roger that, Medic és Need Ammo prancsokat tudom kiadni. :(
Play now gomb mióta van itt? :D Praktikus. ^^ -
#4361 Várható volt, hogy azt kijavitják. -
#4360 Ja ezek a hibák sincsenek amit mondtok, egyszer dobott ki Dragon Valley betöltése közben, de akkor már amúgy is ki akartam lépni. :D -
#4359 Ilyen velem sose volt, viszont most már tutira meghalok ha odaszaladok az álló járműhöz, hogy aknával robbantsam fel, korábban ha ügyesen csináltam akkor én túléltem, mondjuk megvettem ezeket a booster cuccokat is enginek, lehet az is közrejátszik mert van közte ami az akna sebzését növeli.
RPG booster viszont fasza, eddig ritkán ment 170 fölé egy tank sebzése, de most már így 225 átlagban és 2 RPG fullos APC-t eltalálom akkor döglik ha meg nem fullos a hp-ja akkor már 1 kinyírja. :D -
#4358 ja, és még egy. az oké, hogy mostantól engem is sebez a saját bombám, aknám, gránátom, de amikor egy aknát rádobok egy járműre, nemhogy én meghalok "balesetben", de a jármű egy lófasznyit sem sebződik. -
#4357 jaja, nekem dragon valley lefagy betöltés közben, és esküszöm, több lett a lag. -
#4356 Elég bugos lett, nem jeleníti meg a fegyvereket, vagy a ruhákat, sokszor kifagyok oktalanul, ha asztalra teszem behal. -
#4355 16 pontom van assaultnak mi a legjobb költekezés ? :)
-
#4354 Pont akkor lesz érdekes. Gondold el, ha sorra kikerülném a rakettákat. Egyből jönne a csíterezés, de egyik se kérdezné, hogy a rákba vagyok olyan ügyes. -
Gyuszopapa #4353 Ajjaj,ott nem kell ám repülni sokat azután hogy mindenki unlokkolja a kézi légvédelmi rakétát. -
#4352 OMFG!! -
#4351 Meg a BF3 IS! Legalábbis, már nálam van, fém doboz, váúúúú. -
#4350 Na megjött a tier 3! -
#4349 Break Dancer, hol itt a gond? Épp egy helikopter figurát látunk, kicsit bénán előadva. -
KaBuTo666 #4348 :D -
#4347 :DDDDD epic -
#4346 Ma is tanultam valamit.. :DD -
Odikeee #4345 Köszi, de az nem segített. Az volt az első amit próbáltam. Végül úgy lett jó, hogy crtl+alt+del, és ott jobb egérrel a BF-en teljes képernyőre mentem. Utánna maradt kicsiben, de betöltötte, és a felbontést be tudtam lőni. De le is törlöm, mert nekem nem jön be. -
#4344 ALT+Enter full screenbe dob. -
Odikeee #4343 Üdv letöltöttem, de olyan gondom van, h kis ablakba indul el a game, és fekete marad. Nem történik semmi. pls vki elp, mit csináljak? -
#4342 Nem, és szerintem ne is számits rá. Régebben még lehetett VP-ből venni örökre cuccokat, de akkor még nem tudták, hogy emigy mekkora pénzeket lehet összekaszálni. -
#4341 Sziasztok! Van magyar szerver? -
#4340 kinemszarjale. tier 3 jöjjön má'! :D
arra gondoltam, felajánlom a play4free stábnak, hogy be lehessen cserélni a krediteket egy pénzes, de alapfegyverért. van 95000 kreditem, egy sima mp7-ért becserélném :D ezzel sokkal kényelmesebb lenne, nem kellene minden játék előtt végigjátszanom a megvételt...most hogy lejjebb vették a krediteket omanon meg dragonon is, még így is simán megvan pár körön belül az mp7 500 kredites napi ára...
volt ilyen akció a hero-ban? -
#4339 Tudjátok ez mit jelent? hogy hamarossan megjelennek a stat page-ek :) -
#4338 QQ :P -
#4337 -
#4336 loooool -
KaBuTo666 #4335 Legalább nem vagyok vékony emós buzernyák mint te...:D