2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • koschwarz
    az a helyzet hogy a gépem kb. 4 éves. egy 8800gt512, egy c2d 2200Mhz, és 2g memória van benne. már akkor sem kifejezetten csúcskonfig volt. ehhez képest gyakorlatilag a mai napig mindennel tudok játszani. és szinte mindennel majdnem max beállításokkal, igaz csak dx9-ben, mivel xp van a gépemen. egyedül a crysis 1, és az arma sorozat amiknél kompromisszumokat kellett kötnöm, de ez érthető ezeknél a játékoknál, azt hiszem. a többi játék esetében az a látvány, amit ezzel a konfiggal elérek, számomra teljesen elfogadható, én legalábbis egyáltalán nem vagyok egy "max grafika vagy semmi" játékos.

namost, a fentiekhez képest meg egyedül a bf3-mal nem tudok játszani, mert dx10-től indul, de ha lenne legalább vista a gépemben, valószínűleg úgy sem lenne köszönet az fps értékek miatt, amit ezzel a konfiggal remélhetek...szóval ez nekem még így sem elég indok, hogy gépet fejlesszek :D

egyébként is, igazából már a play4free-vel sem játszom annyira, már azon gondolkozom, hogy letörlöm a 'csába, ha még sokáig húzzák a tier3-at. kezdem úgy érezni, hogy értelmetlen az az idő, amit a multiplayer játékokba ölök. akkor már inkább maradok egy jó történetű single-nél, amit alkalmanként tudok egy-két óráig játszani, amennyi időm van erre.

azért mindenki tisztában van vele, hogy ha az ember belekezd egy multiplayer partiba, nehezen hagyja ott 1 óra után... :D