6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Narxis
    Azért, hogy ne legyél egyedül. :D
  • RYO21
    Azt nem értem, hogy miért vesz fel magától random friendeket a játék?
  • Lui76
    Én is két gyerek mellett - pont arra jó hogy kötöttségek nélkül , kikapcsolódjak egy kicsit ,napvégén gőzt kiadni , de nem gép hanem rendes ellenfelek ellen.
  • Alien69
    Teljesen megértelek. Igazat is adok Neked. Kivéve:
    "ha az ember belekezd egy multiplayer partiba, nehezen hagyja ott 1 óra után"
    Van, amikor pattanok is a gép mellől, ezért sem klánozok. Ugyanis, a gyermekem többet jelent számomra, mint hogy éppen mi történik a képernyőn. Max, ha van annyi időm, mondjuk a BFheroes-ben leszállok egy tisztáson, vagy egyszerűen kilépek a pályáról. Ha nincs idő erre se, akkor meg leszarom, max kinyiffantanak párszor.
  • koschwarz
    biztos a bf3 béta vagy a végső megjelenésére tartogatják a tier3-at.
  • Bugi Misi
    1 kis Update volt de úgy láttam semmi légyeges nem volt benne
  • koschwarz
    az a helyzet hogy a gépem kb. 4 éves. egy 8800gt512, egy c2d 2200Mhz, és 2g memória van benne. már akkor sem kifejezetten csúcskonfig volt. ehhez képest gyakorlatilag a mai napig mindennel tudok játszani. és szinte mindennel majdnem max beállításokkal, igaz csak dx9-ben, mivel xp van a gépemen. egyedül a crysis 1, és az arma sorozat amiknél kompromisszumokat kellett kötnöm, de ez érthető ezeknél a játékoknál, azt hiszem. a többi játék esetében az a látvány, amit ezzel a konfiggal elérek, számomra teljesen elfogadható, én legalábbis egyáltalán nem vagyok egy "max grafika vagy semmi" játékos.

namost, a fentiekhez képest meg egyedül a bf3-mal nem tudok játszani, mert dx10-től indul, de ha lenne legalább vista a gépemben, valószínűleg úgy sem lenne köszönet az fps értékek miatt, amit ezzel a konfiggal remélhetek...szóval ez nekem még így sem elég indok, hogy gépet fejlesszek :D

egyébként is, igazából már a play4free-vel sem játszom annyira, már azon gondolkozom, hogy letörlöm a 'csába, ha még sokáig húzzák a tier3-at. kezdem úgy érezni, hogy értelmetlen az az idő, amit a multiplayer játékokba ölök. akkor már inkább maradok egy jó történetű single-nél, amit alkalmanként tudok egy-két óráig játszani, amennyi időm van erre.

azért mindenki tisztában van vele, hogy ha az ember belekezd egy multiplayer partiba, nehezen hagyja ott 1 óra után... :D
  • Alien69
    De a többség IGEN. Legalábbis gondolom. Mindig 1 játék miatt fejleszt az ember, amikor eljut odáig, hogy NA, most már nem indul el 10-20-xx se, de lesz egy, amire már azt mondod, hogy már úgy is itt az ideje, és megteszed. Ha nem most a BF3 miatt, lesz majd egy, ami át billenti a mérleg nyelvét. Ha nem csak a pénz az oka.
  • koschwarz
    már írtam, hogy megtaláltam, csak először a hiv. oldalon keresgéltem.
  • Beers
  • RiCSi1234
    persze hangsúlyozva van, hogy "this weekend".. de akkor is.. :D
  • RiCSi1234
    Most erre mit mondjak?? :D nem találod!! De majd ha meg is leled, és te ki adsz egy fegyverért 45k kreditet.. :DD személyesen fogok veled kezet, és gratulálok.. :D
  • koschwarz
    ja, a játékban....
    durva árak, nem nagyon éri meg így első ránézésre.
  • koschwarz
    egyéni szocprobléma :D
  • koschwarz
    nem igazán találom, hogy mi mennyi....
  • Beers
    single játékora nem áldoznám az időmet, ha fizetnének sem....
  • koschwarz
    lol, van 90000 creditem. mire elég? :D
  • koschwarz
    én biztos nem. egyrészt, nincs meg hozzá a gépem. simán lenne pénzem fejleszteni, de egyszerűen nem akarom egyetlen játék miatt. még akkor sem, ha az a bf3. a másik meg, hogy most már nem akarom belevetni magam egy több évig tartó bf-ezésbe megint, rengeteg single van, amit egyelőre sokkal szívesebben játszanék már végig, itt áll a polcon most is vagy 5 játék érintetlenül, és azzal a limitált idővel, amit ezzel tölthetek, még az is évekig fog tartani :D
  • RiCSi1234
    ÚJ akció!! De hogy milyen, kreditért lehet venni fegyvert, persze nem örökre, csak 7, vagy 30 napra, de micsoda árak vannak, vicc az egész..
  • Alien69
    De mi a fasznak??? Mindjárt indul a BF3 béta. Oda fognak menni az emberek, NEM ide.
  • Elektrofrombc2
    Lessz itt valami :) Szerintem mindezt a BF3 végett csinálják. :P
  • Narxis
    OMG vééééééégre
  • koschwarz
    hell yeah! már tesztelik a server browsert! még azt is lehet majd látni, hogy kik vannak a szerveren és milyen a térképrotáció + filter...yayy!
  • nandorb
    Mikor unlockoljak a TIER3-at menni fog az foljebb is:D
  • Gergo731114
    20-as szinten vagyok az engimmel. nem megy tovább?
    Hogyan léphetek feljebb?
  • koschwarz
    update jeszty.
  • nandorb
    Vannak szanalmassak.
  • koschwarz
    meggyőződésem hogy még mindig él valamilyen formában a zárt bétás pisztolyos (igen, kifejezetten pisztolyos) aimbot. nem túl feltűnő csít, de egyrészt számomra igen hihetetlen, hogy még akár a legerősebb pisztollyal is 3 lövéssel kiosszanak, miközben ugrálok mint egy nyuszi és az egyik legjobb géppisztollyal (mp7) folyamatosan lövöm az ellenfelet (jó, lag meg késés, meg faszom is lehet), de néha meg a killcam-ben is ottragad a csávó, ahogy lő tovább a pisztollyal, mint egy zombi.
  • koschwarz
  • nandorb
    Na beallitottam a GGC-Stream-et a szerveren szal mar csalok is kifognak esni. Epphogy beallitottam a hollandot rogton bannolt is:D
  • nandorb
    A teleport csitre gondoltam, bc2-be volt ilyen meg kinem javitottak mivel a server hasonlit a bc2-ere,akkor kovetkeztetek hogy onnet loptak.
  • koschwarz
    megjegyzem, egy-két pisztoly kifejezetten op, kissé röhejes, amikor csávókám pisztollyal előbb kiszed, miközben én monnyuk egy mp7-tel pumpálom ezerrel.
  • koschwarz
    ha egyszerre túl sok emberkét kellene spawnolni, és már nincs annyi hely, akkor a levegőből dobja, de mondjuk több mint 10-et egyszerre...lol.
  • nandorb
    Hat azert,megbocsas ha vki. kispisztolyal kilo a helikopterbol az szerintem,picit sem erdekes. Amit ma eszre vettem. 1zaszloja volt a ruszkiknak es nem a foldre spawnoltam hanem 12emberket mindet a levegobol dobta ki az A-hoz. Kicsit sem volt erdekes. Ez szerintem exploit. Nem dobalhatja folyamatossan oda az embereket.
  • Alien69
    + aki lelövi Őt!
  • Narxis
    +akik beszólnak neked.
  • nandorb
    Ha nemtetszik elehet menni, csak aze jatszok sajaton hogy balfasz adminok ne baszonak ki, meg ha vki. jatsza az eszt szet lovoldozik kezdon jarmuveket hogy bannoljam+ a csalokat.
  • szekrény
    vannak szervermentes lagok is ! akarom mondanilagmentes szerverek :..
  • nandorb
    Erdekesseg kepen nekem 2-3seces csuszas a G-betuvel kezdodo szerokon van. A sajaton neha van, de megkene erteni hogy a szerver bc2-be szamitva 18slotos nem pedig 32-es gondolom ezert csinalja, ami talan erdekes masik szervereken is vannak laggok mivel nem fort ki a jatek teljesen ez erthetodo.
  • Narxis
    Szerver nevét is olvassad már vazze.