2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Alien69
    Ne túlozz wazze. Kihagytad a reptér +2 AA-ját is. Az AA lerázása megoldható. Helyzet függő, de az egyik relative TUTI módszer, a csali kidobása.
    Jójó, ezt tudod Te is, más is, de van egy MÉG TUTIBB módszer, és ez BÁRMIKOR bevethető. Kivéve, ha nem, de ez más kérdés. Tehát, ha aránylag alacsonyan mész, ahogyan ez jellemző bomba vetés, gépágyúzás során. Hallod, hogy befogást próbálnak eszközölni rajtad, és a csali még nem áll készen, vagy egyszerre több AA fog be. Jellemzően pl amikor US gatyahajóról indulva a leges legelső base támadásra indul az ember. Ilyenkor szint tuti, hogy befog az AA. Ilyenkor, ha a csali nem segít már, irány a domboldal MÖGÉ! A raketta NEM ugorja át a dombot! Sem az épületeket. Ergo, kb 5 méter magasságában, illetve ha tudod, merre menekülj, SEMMILYEN AA sem fog lepuffantani. Persze, ez elvi dolog, mert a valóságban azért persze be-be találgatnak. Egy kis szerencsével csak egy találat, és akkor mondjuk 100ra megy a HP, vagy kicsit alá. A vasútra helyezett AA után van egy épület. Az meg tudja fogni azt az AA-s rakétát, amit az építkezésen lévő, relative magas AA-ból nyomnak ki feléd. Akkor vagy jó magasságban, ha ezen épület mögötti kis csatorna felett haladva be tudnál nézni abba a cölöpökön álló viskóba, ami ott van. De, a vasúti AA-t is azzal párhuzamosan ingázva a legjobb támadni, mert arra ritkán néznek, meg ott van útjában a szerelvény. Ráadásul ilyenkor szépen be lehet géppusizni a szerelvény oldalán bóklászó bakákat.
    Ergo, természetesen én is le szoktam esni, de legtöbbször a géppuskázós repülőktől, akik esetleg mögém kerülnek, és seggbe...