6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Gyuszopapa
    Marokbatosz.
  • szekrény
    ez fasság, nick-ekből nem lehet a szerver nemzetiségére utalni, hisz én sem állítom , hogy görög szerveren voltak, pedig ilyen nevek szerepeltek a játékosok közt, mint : szopoklész, farbatosz,stb.
  • Narxis
    Akkor a kínaiak vagy valamelyik vágott szemű népség, de ez volt a szeró neve: [2ch] Japan server

és úgy laggoltam rajta, hogy 5-10 sec volt a beszállási idő a járművekbe, plusz ilyen michiko meg manuko meg harakiri nevű játékosok voltak. :D

Úgyhogy ennyit erről. :P
  • szekrény
    japánok nem bf-eznek ...
  • Narxis
    Jah, cordáhn én is laggoltam durván, japán szervereken szoktam csak jobban. :D
  • koschwarz
    őszintén szólva cordhán tényleg előfordul durva lag. asszem 120 megás a netem...mégis oda szeretek menni, mert sok a magyar, kevés a biztonság :D
  • nandorb
    Szar a neted.
  • szekrény
    úgy laggoltak a helik hogy játszhatatlanok voltak
  • nandorb
    En, allitottam be dragon only-ra. Mivel volt admin program frissites, hogy a szerverre adtak-e frissitest nemtom.
  • Narxis
    Ki configolja a szerveretek, hogy ilyen ratyi? :D
  • nandorb
    Tudom,es nem akadt be aze jo, a szar admin program beakasztotta ugy 3.kor utana minden kor vegen restartot kellett nyomni a mapra,mert se ready se semmi.
  • koschwarz
    :D
    csak azért írtam, merthogy nandor ilyen karkandról is írt lejjebb, hogy kellene lennie (?)
  • Narxis
    Nagyon helyes.
  • koschwarz
    tegnap csak dragon volt a cordha-n...
  • nandorb
    Fut amugy mar, es remelem megoldottak mar az admin programot hogy a karkand ne akadjon be.
  • nandorb
    ma,valamikor.
  • csizihungary
    Mikor lesz újraindítva a magyar szerver?:)
  • szekrény
    feszt gúnyolócc ? az én yes/O.K./dollar szókincsemmel ez igen is nagy előrelépés a bfp4f-ben
  • Bala10
  • nandorb
    Komoly? Bazz ez mar bc2-ben is igy volt levagy maradva.
  • yossarian14
    Ez most valami vicc akart lenni?
  • szekrény
    rájöttem valamire, amikor egy teli szerverre akartok connect-elni és kiírja waiting queque és nem cancel-ezitek hanem kajakra waiting-eltek akkor amint lesz üres helyconnect-ál
  • nandorb
    a OCRDHA WARSERVER idonkent Play4Free-ben fut. Kivetel most kivan kapcsolva BECUP idejere.
  • Dark Archon
    Hali,

Van valahol egy magyar szerver bookmark lista?
  • koschwarz
    ez most jó volt, el kell ismernem :D
  • Alien69
    Francba, és ezt csak MOST mondod? Akkor inkább gyűjtök még, mert eléggé vissza taszitó, amit csináltak Veled sztk-ra. Bár vannak, ha jól tudom, pozitív oldalai is, még is lesz Shrek 5, és ha jól hallottam, Te kaptak a NŐI főszerepet? GRATT Ráadásul sminkes se fog kelleni nagyon, elég lesz a karmodat piros trinát festékbe nyomni.
  • szekrény
    600 millából nem lehet finanszírozni a nővéoperálást, csak úgy ha 100 gurigát nyomsz a dokiknak zsbbe és akkor sztk-ra megoldják az adónkból ...
  • Alien69
    Jogos, DE!
    1. ok, ez van
    2, ok, ez van
    3, kinek a trabant, kinek a porse
    4, me erős a páncélja a teknősnek
    De a legnagyobb probléma, hogy nem nyertem még meg a lottó 5-s telitalálatot.
  • szekrény
    fasságok amiknem nem így kellene lennie :
    - a légijárgányok lezuhanva nem robbannak fel, mint bfv-ben anno szánalom
    - miért vették ki a BH-kat a carrier-ről, inkább valami életképesebb mi-8-at kellett volna betenni mert a két heli közt akkora különbség van mint egy trabant és egy ferrari közt
    - a légicuccokat romboló sebzésrendszer nincs jól összehangolva:
    1.pisztoly sebez 1-et
    2.géppuska sebez 1-et, de HA az apc-n ami páncéozott tud 1-10 pontig, akkor sebezzen egy harcihelin is annyit (van egy pont az orron ahol kétszámjegyűt sebeznek a kocsik a harciheliken de sosem tudom melyik az mindig csak spontán felvillan eg-egy kósza +17, +28 ... ???
    3.apc sebez 120-at ??? mikor egy apache meg egy mig-29 páncélzata cseppet más, de a tankon csak 50-60-sebez
    4. tank sebez 400-at, de tank ellen csak 2-300-at ???
  • Alien69
    Ne túlozz wazze. Kihagytad a reptér +2 AA-ját is. Az AA lerázása megoldható. Helyzet függő, de az egyik relative TUTI módszer, a csali kidobása.
    Jójó, ezt tudod Te is, más is, de van egy MÉG TUTIBB módszer, és ez BÁRMIKOR bevethető. Kivéve, ha nem, de ez más kérdés. Tehát, ha aránylag alacsonyan mész, ahogyan ez jellemző bomba vetés, gépágyúzás során. Hallod, hogy befogást próbálnak eszközölni rajtad, és a csali még nem áll készen, vagy egyszerre több AA fog be. Jellemzően pl amikor US gatyahajóról indulva a leges legelső base támadásra indul az ember. Ilyenkor szint tuti, hogy befog az AA. Ilyenkor, ha a csali nem segít már, irány a domboldal MÖGÉ! A raketta NEM ugorja át a dombot! Sem az épületeket. Ergo, kb 5 méter magasságában, illetve ha tudod, merre menekülj, SEMMILYEN AA sem fog lepuffantani. Persze, ez elvi dolog, mert a valóságban azért persze be-be találgatnak. Egy kis szerencsével csak egy találat, és akkor mondjuk 100ra megy a HP, vagy kicsit alá. A vasútra helyezett AA után van egy épület. Az meg tudja fogni azt az AA-s rakétát, amit az építkezésen lévő, relative magas AA-ból nyomnak ki feléd. Akkor vagy jó magasságban, ha ezen épület mögötti kis csatorna felett haladva be tudnál nézni abba a cölöpökön álló viskóba, ami ott van. De, a vasúti AA-t is azzal párhuzamosan ingázva a legjobb támadni, mert arra ritkán néznek, meg ott van útjában a szerelvény. Ráadásul ilyenkor szépen be lehet géppusizni a szerelvény oldalán bóklászó bakákat.
    Ergo, természetesen én is le szoktam esni, de legtöbbször a géppuskázós repülőktől, akik esetleg mögém kerülnek, és seggbe...
  • Bugi Misi
    Télapó hozta? xD
  • Bala10
    előttem "zuhant" le. :)

• Bugi Misi
    valahogy igy? xD
  • Alien69
    TÉVEDSZ! Az a gép valszeg a láma pilótája miatt került oda. Jellemzően akkor van ez, amikor az idióta MINDEN ÁRON le akarja szedni az ellenfelét, de ha az okos, szépen kőrözget a saját reptere felett, meg onnan KIFELE, ahol ugye az ellenfélnek KEGYEG a vissza számlálás! De Ő azért is folytatja az üldözést, és amikor letelik az idő, meghal, de a gép leereszkedik. A térképen IS látszik, mint ahogyan az is, ha az ellenfél kiszáll a tankból/APCből javítani! EZ is látszik a térképen. Soxor olyan helyen, amit gyalogosan nem lehet elérni, de repcsiből oda lehet ugrani, és beszállni. Ezt relative sűrűn alkalmazom is, és ilyenkor TERMÉSZETESEN a saját repcsimre vissza fordulok addig, amíg szét nem lövöm, hogy vissza kerüljön minél hamarabb a "helyére".
  • Alien69
    Sok hülye van, aki helyben lebeg.
  • Bugi Misi
    1 kezemen megtudom számolni hányszor ugrottam ki mikor befogtak
  • nandorb
    Sok hulye van akit amint befognak ugrik...
  • Bugi Misi
    Ritka látvány a ruszki bázison
  • koschwarz
    látod, most egy magyar pilóta is inkább letette a grippent, és nem ugrott ki :D
  • Narxis
    :DDD de béna