2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • kriszesz
    volt már hogy elittem 5000 ft-ot ... most abból a pénzemből már mennyi bf et vehetnék xD alszok még rá kettőt:D jövöhéten lesz fizetés, addig meg kihúzom úgysem tervezem hogy berúgok veszek bf et, abból a 2 ezerbpl, és nyomulhatok m249 saw holosight, és vmi olcsóbb pisztollya:D (tudom elite fegyverrel "nem" leszek jobb, de csak jó úgyis csak medicemre költök:D minek még 4 kaszt. Jó szívesen kipróbálnám, milyen a játék engineerel, de arra is költeni... az már sok pénz (ha az mp5-öt venném meg) Egyébként ez a + fegyver slot... azért tuti nem fogok venni egy automata shotit, hogy "közelharcban" is igazi "túlélő" legyek. Elég egy jobb pisztoly, és minden oké. Párszor az első szoktam lenni, de sajnos ritka..:( mindíg az "ingyenes" mg3-mas pkm-es játékosok nyírnak ki xD. ideáig én is csak pkmet használtam. igazából a statom nem is érdekel:D állandóan bajtársakat healolom, élesztgtek, ott vagyok a nagyobb gócokba, ahol kell a heal, és kész pont megvan, oszt jóvan. Azért is választottam medicet, mert nem unatkozok. Assaultal kicsit unalmasnak tartom a játékmenetet. minden bf játékban medic vagyok. Csak az a baj, hogy engem sosem éleszt fel senki xD