6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#3854 nekem nem jött át hogy 5-ször annyi járgány lenne mint ománon
-
#3853 Hát szerintem itt BTR a király :P -
#3852 Kb minden járműből háromszor annyi van mint Omanon, a festések is mások mint ahogy a legalsó képen láthatod, a többi járgány is hasonló terep színt kapott. Gyalogosan esélytelen, a snipereknek van néhány fedezékhely. Az eső esik gondolom ez lejött a képekből. Amúgy ha a térképet akarod látni teljes egészében ajánlom a youtube-ot -.-
-
#3851 nagy király vagy , felraktál 3 semmitmondó képet , legalább a járműparkot és a téképet muttattad volna be ahelyett hogy a grafikáddal vagiznál ... -
lammaer #3850 Elkeseritő.... :( -
#3849 csakjönnemár:D -
#3848 Tegnap sikerült felcsatlakoznom az egyik PTE szerverre, sajnos hatalmas lag volt, így kb csak képeket tudtam készíteni. Elég jól néz ki Dragon Valley:
-
#3847 hát ebben nem ilyen lesz soha, az tuti. -
lammaer #3846 Srácok, nem tudjátok platoonokat tervezik a közeljövőben bevezetni a játékban (esetleg urambocsá bevezették már? ) ? Egy időre eltávoztam tőle, eléggé hiányzott a kooperáció lehetősége... -
#3845 sokáig gondolkodtam az "assault foglya" dolgon (foglyokat ejtenek vagy mi), de aztán rájöttem, hogy amellett, hogy nem tudsz csalyozni, helyesen írni se -
#3844 torpedó ... -
yossarian14 #3843 a sakk fórum nem itt van ;) -
#3842 Legközelebb nézz vissza rá és meglásd jobban megy majd a Battliefield JátszIngyen is. -
#3841 Ez a legnagyobb baja, így kissé nehéz vele jól lőni. -
kriszesz #3840 Nem tudtok valami információt tier3 új fegyvereiről? Például medic? -
kriszesz #3839 HI! Ennek azt stg77aug-nak fura a recoilja, kicsit mintha jobbra rántana... m4a1 sztem jobb:). Bazz én egy akkora f@sz vagyok hogy... láttam ma strandon egy szép lányt, oda is ült mellém nézett is engem, énmeg rásem mertem nézni:( sose lesz így nőm xD (marad a Battlefield play4free!)xD c4... és én még azt mondtam, hogy Assault "unalmas" játékmenetet nyújt, tévedtem assault foglya megkeseríteni az életünket. -
#3838 körben minden elpusztul: c5-b4-b5-d4-d5-d3-b3-c3 ... -
yossarian14 #3837 A C4-nek mekkora a hatótávolsága a gránáthoz képest? -
STG77AUG tesztem:
-
#3835 Ja oks. :D -
Bala10 #3834 már úgy értettem, hogy a tankozást meghagyom neked. :D -
#3833 ami azon belül van, hogy milyen funkciója van a fejlesztéseknek -
#3832 Az csak addig elég amíg egy tank lő, jobb védelemmel viszont 2 is lőhet ha javítasz. :p -
Bala10 #3831 inkább javítom a tankodat. :) -
#3830 lol, ezért kell kimaxolni a tank védelmet techtreeben, no meg nem árt ha tudod használni a másodlagos fegyvereket. Engimnél így csináltam és elég jól megy tankkal, főleg oman mert ott a dimbes-dombos részekbe visszahúzódok javítani. -
Bala10 #3829
előbb meghalok járműben, mint gyalog. :D -
#3828 mármint mire? a kasztnak a specialitásaira??? azokkal lehet a legtöbb pontot gyűjteni.
egyébként a harci skillekből a combat awerness van kimaxolva ami viszont létfontosságú, plusz kellett egy pont a tier 2-höz, tehát a gyorsabb létramászás van még bepöttyözve (szerintem az esésnél a kisebb sebzés semmire nem jó, ügyesen kell nyitni az ernyőt, és ennyi), a tier2-ből meg a gyorsabb sprint, ami szerintem kell, hogy gyalogosan gyorsan tudj mozogni, és mindenhová előbb odaérni.
a többinek eddig nem láttam értelmét, a sniper figyelmeztetést sokszor nem is lehet hallani, de ha egy körön belül 1-3x ha lelő egy sniper messziről, akkor is sokat mondok, a gyorsabb gyógyulás a k/d-t féltőknek való, a többi sem találom annyira hasznosnak. lehet hogy a mortar figyelmeztetés majd jó lesz ha bejön a tier3.
de ezek ellenére sem panaszkodom, hogy túl keveset ölök, és túl sokszor halok. viszont pontot általában sokat gyűjtök. -
#3827 Nem rossz úgy játszani? mármint, hogy csak olyasmire gyúrsz... -
#3826 inkább olyan medikből van kevés, aki teszi a dolgát, és nem csak egy öngyógyító egyszemélyes harci alakulatnak gondolja magát.
egyébként két karakter van ingyen, nekem az egyik medik a másik engi. mindkettőnél minden szakértelem maxra van fejlesztve, kivéve az enginél a "járműben vagyok és a mellettem álló jármű is javul" képesség, mivel nagyon ritkán szállok be a mozgó fémkoporsókba :DDD. ja, és még egy akna hiányzik a teljes "tárhoz". -
kriszesz #3825 köszi bugimisi:D fel is dobok egy 50 est xD -
kriszesz #3824 amúgy ahogy láttam, medicből elég kevés van. -
kriszesz #3823 volt már hogy elittem 5000 ft-ot ... most abból a pénzemből már mennyi bf et vehetnék xD alszok még rá kettőt:D jövöhéten lesz fizetés, addig meg kihúzom úgysem tervezem hogy berúgok veszek bf et, abból a 2 ezerbpl, és nyomulhatok m249 saw holosight, és vmi olcsóbb pisztollya:D (tudom elite fegyverrel "nem" leszek jobb, de csak jó úgyis csak medicemre költök:D minek még 4 kaszt. Jó szívesen kipróbálnám, milyen a játék engineerel, de arra is költeni... az már sok pénz (ha az mp5-öt venném meg) Egyébként ez a + fegyver slot... azért tuti nem fogok venni egy automata shotit, hogy "közelharcban" is igazi "túlélő" legyek. Elég egy jobb pisztoly, és minden oké. Párszor az első szoktam lenni, de sajnos ritka..:( mindíg az "ingyenes" mg3-mas pkm-es játékosok nyírnak ki xD. ideáig én is csak pkmet használtam. igazából a statom nem is érdekel:D állandóan bajtársakat healolom, élesztgtek, ott vagyok a nagyobb gócokba, ahol kell a heal, és kész pont megvan, oszt jóvan. Azért is választottam medicet, mert nem unatkozok. Assaultal kicsit unalmasnak tartom a játékmenetet. minden bf játékban medic vagyok. Csak az a baj, hogy engem sosem éleszt fel senki xD -
#3822 harci képzettség...? -
#3821 idd el, szerintem az lesz a legjobb neked is, meg a p4f játékosoknak is -
#3820 a Combat Expertise-l fordítást adni?:D -
#3819 dobj fel 1 pénzérmét és válasz:D -
kriszesz #3818 Üdv! Nemtom mit tegyek:( venni akarok bf-et a 10 dolláros opciót, (amúgy tényleg dollárban van a bf vásárlás?:D) de abból a pénzből meg hétvégén simán berúghatnék x) mit tegyek szerintetek? vegyek fegyvert a játékban ami örök, vagy hétvégén igyam el, és a hatása tarcson 1 napig, másnapi fejfájással összekeverve. Na? -
#3817 ez igaz. -
#3816 Nem értem ezt a sírást. A BF2-ben is volt ilyen. VAN rá megoldás. JOBBAN KELL játszani, és ki kell használni ezeket a lámákat. Pl amíg a mortalgukkerbe néz a láma, addig simán van időd PONT fejbe nyomni, oszt lehet, még se lesz ágyú tűz. Jön a kamikaze jeep? Na és??? NEM az úttest közepén kell menni (vagy lepetézni pár aknát), meg eleve elkerülni a forgalmas részeket, onnan kezdve TE vagy a nyerő. -
#3815 sztem nem:D