Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
Nem assaultnak lesz eppenseggel C4.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

szekrény
most akkor az enginek lesz c4-je meg robbanóanyaga plusz egy kis trotil meg plasztikbomba esetleg szárnyasbomba ? <#fejvakaras>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

nandorb
Miert is, mediknek ott a defibri+medik csomag, assaultnak vegtelen loszer,csipanak majd lesz mortar azt is biztos vegtelenbe lehet hasznalni,engineer meg aknat is rpg-t is bir vinni. BF2-be engi csak akna+javito kulcs, antitankos meg AT-je volt csak. BC2-be amit akarsz de egyszerre csak vagy aknad lehet v rpg/cg/at4.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Elektrofrombc2
Közbe utánna néztem és a jelenelgi Assault Rifle fegyók közül kizárólag a G3A4-re (azaz az alap fegyóra) nem lehet GL-t szerelni. De talán ez nekik így megjobban megfelelne...
Úgy lenne az igazi, ha a TIER3-ba lenne egy GL training és 4pont lenne rakható rá maximum azaz 4 gránátot vinnél magaddal. De talán akkor már kicsit kiegyensúlyozatlanok lennének a kasztok (szal maradjon inkább 2), mert azt már tudni, hogy a TIER3-ba fejleszthetõ lessz az assaultnak a C4...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
Mondjuk azt még eltudom képzelni, hogy darabszámra kelljen hozzá venni a kilõhetõ gránátokat... és vehetõ lenne Creditsbõl is csak g*ci drága lenne (szerintem a mostani árak szerint 10 darab olyan 250C...), BFért meg ilyen 90-ért adnának 120 darabot... Szal ha pl ezt valaki leírná nekik a fórumra, hogy "hé majom itt van! ebbõl is birnátok profitálni" akkor kb szarnának rá, hogy csak néhány meghatározott fegyverbõl lehetne kilõni és megcsinálnák a cuccost.
Na de ez csak az én véleményem az eddigi Heroes-os "mûveikbõl".

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Narxis
😄D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lui76
Ahh , remélem pénzért kell egy csavarhúzót venni hozzá és engi-vel meg kell javíttatni hogy mûködjön ...

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Elektrofrombc2
egyenlrõre még csak dísz

Lui76
Kipróbáltam 3 napra az M16-ost amin mutat grántátvetõt , az hogy mûködtethetõ ? - 9-es szinten tartok assault.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Elektrofrombc2
De nem érted, hogy ellenem nem bírnak semmit??? xD tetõrõl is lazán kiszedtem õket szal nem kelett, hogy elém rohangáljonak 😄

Alien69
Hidd el, alapban egyet értünk, ergo, ha totál béna, akkor MINDEGY. Akkor van létjogosultsága, ha az adott alap fegyóval bénázik csak, más, mondjuk kipróbálható fegyverrel jól nyomja. Persze ez a skill része, a taktikai részre nincs hatással így. Pl #3141 HSZ-ben lévõ 47/0-s KD-nál. Az ellenfél ugye egyértelmûan láma volt. Ha pl 2x bele futok a tankba, harmadszor TUTI nem megyek arra. :-D De ezt is írtam, a többség a széleket nem használja, megy bírka módon a két fõutcán, ennyi. Ezek ha atom bombával mászkálnának is, akkor is veszítenének. :-D

koschwarz
egyébként meg jó kis "szopatás" ez: van egy relatíve gyenge alapfegyver. persze az elején sokan megvettek egy jobbat pénzért, a veteránért még többet fizetnek, pedig nem sok érdemi különbség van.
aztán mi volt? elite fegyverek? idióták megveszik. aztán most jön holosight-tal.

mi jön vajon? automata célkeresõs fegyver? azt is sokan megveszik, garantált.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
én általában a 3. sornál vesztem el a fonalat, aztán nem is keresem tovább 😄DD

alien: a tény az tény. 95%-ban pp2000-rel nyomulok, és általában nem csak pontban, de k/d-ben is ott vagyok a táblázat teteje környékén. ennél többet nem tudok ehhez a témához hozzátenni. az átlagnak teljesen mindegy milyen fegyvere van, ha béna.

Alien69
Gyerek koromban a menzán. Valszeg most hányom ide. <#vomit>

szekrény
mit etté paradicsomlevest betûtésztával ? <#hehe>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Alien69
Jaja, és még vissza fogtam magamat, mert a végén még egy szekrénybe se férne be a sok rizs, mindegy, hogy A-s vagy B-s.<#vigyor>

Elektrofrombc2
Azt is csal te látod egyenlõre...

szekrény
ennyi unalmas rizsát csak te tudsz írni élien <#oooo>

Alien69
A sapi/ruci NEM haszontalan cucc! <#ravasz1> Igaz, nem sok emberen látok mást, csak az alapot, lehet, hogy ez igaziból nem így van, csak a játéknak egyszerûbb, mert régebben bugos volt ettõl a játék. Nekem pl fel van rakva a sapi, és a rucim is, amit ingyé kaptam. Na jó, kellett hozzá, hogy sokat legyek bent a játékban. <#nyes>

Alien69
Nem akarok senkit megbántani, de pl én heineken sört innék. Aki nem ilyentet iszik, hanem ennél rosszabb minõséggel is beéri, hát... na, az LOL
Ja, mert én ugye semmilyen sört se iszok, de ha innék! <#idiota>
Ergo, hagy döntsem el én, hogy mire szórom. <#alien2> Ezen felül, van, amikor igenis MEGÉRI beruházni, de ezt is leírtam már párszor. A skillhez, és a taktikámhoz választok fegyvert. Tudom, relative ritka marha vagyok. Tehát pl a snipámnak igenis meg KELL vegyem a legjobb shotgun jellegû fegyót, ami jelenleg az ELITE USAS 12, mert az alap fegyó asszem 7-8 lövetû, a veterán talán 9, vagy 12, az elite meg 14, és ez már nem mindegy a taktikámhoz. <#vigyor> Ha ezt CSAK SB-ért tudom megszerezni, akkor ebbõl nem csinálok lelkiismereti, vagy mittomén milyen kérdést. Az meg nem kérdés, hogy igenis ebben az esetben mivel még nincsen megvéve semmi se a snipámnak, megéri megvenni. Az más, hogy a medicemnek már megvan m249 saw, ergo, annak nem fogom megvenni a holosight verziót. Annak ellenére, hogy lehet, hogy másik féle célkeresztel eredményesebb lehetnék, de kipróbáltam, jó nekem az alap is. Ha ezzel jobban élvezem a játékot, mint az alap fegyókkal, akkor skill ide, taktika oda, mégis csak jobb lesz, a játék élmény miatt. <#worship>

szekrény
ja mondjuk egy alap T-90 ellen mehetel te akármilyen elitveterán ájronszájgos puskával <#hehe>

Narxis
Engem baromira nem érdekel, hogy milyen K/D arányom van, csak a jobb játékélményért vennék egy darab fegyvert, semmi mást, az ilyen sapkák, ruhák, haszontalan kiegészítõk abszolút hidegen hagynak. No meg az is inspiráló amikor az ellen 10 emberébõl 8 vásárolt fegyóval mászkál. Gyakorlatilag csak kiegyenlítem az erõviszonyokat. 😊

koschwarz
"olykor-olykor megveszek egy mp7-et"...kreditért.

koschwarz
nem akarok senkit bántani, de a skillt és a taktikát nem fogja helyettesíteni semmilyen holosight vagy elite fegyver. alapfegyverekkel is el lehet lenni, olykor-olykor megveszek egy mp7-et, de ennyi. erre pénzt költeni...<#rolleyes>

Narxis
Akkor érdemes megvenni a holosight-os m249 saw-t vagy nemsokára jön az elite verzió?

Elektrofrombc2
Pár százalék az ap*df*sza 😄😄

Alien69
Jaja, MINDENKi tudja, hogy ehhez QRVA nagy mák kell. Az egyik, hogy legyen aki kezed alá dolgozik, ott ugye engik. A másik, hogy QRVA láma legyen az ellenfél, és csoportos öngyilkosságba meneküljenek a tankod irányába, lehetõleg gépjármûvekkel, mert abba több láma fér bele egyszerre. <#vigyor1> A maradék pár százalék meg a tudás, tapasztalat stb...

Elektrofrombc2
Hát arról beszéltem. Mivel Karkand volt, ezért A B C és D pont volt de nem lényeg. A képen valójában látszik, hogy merre voltam végig. Ott mozogtam jobbra balra...persze az a 2 szorgos engi nélkül ez nem jött volna össze az assaultommal...

szekrény
és amikor a 47/0-t csináltál azt hogy magyaráznád el tudományosan A meg B meg C pontokkal ? <#vigyor5>

Elektrofrombc2
jaj babám én azzal nem dicsekednék, hogy fél kört végig helizted és emelett lett 400 vagy mit tom én mennyi pontal többed xD
Ami meg azt illeti szerintem semmi elvetendõ nincs abban, hogy a B pont mögött állva fedeztem be a B pontot és a C kijáratát. Hülye lennék magam nekitámadni egy pontnak +ha elmentem volna onnan, akkor biztossan bukjuk a B pontot. Kicsit gondolkozz picúr xD

szekrény
elektor kaptál 3 zakót 3 omanon tegyek screenshotot vagy leveszed a 47/0-ás epicfail spawcamper fasságodat ? <#vigyor5>

Alien69
(HOLOSIGHT) M249 SAW, de a most kihozott M240B szerintem verni fogja (ha lesz belõle elite, v veterán), és egy dologban már tuti ez utóbbi a nyerõ. Ez pedig a lõszer mennyisége, ennek 150, a többié max 120.<#nyes>

Narxis
Nekem is csinál ilyet, programhiba, majd javítják.

Narxis
Ja látom, megjelent 6-os szintnél.

Alien69
Tiszta sor, hogy lvl20-s karakterrel felesleges görcsölni, max funolni. <#vigyor1> Illetve, fegyvereket, taktikákat próbálgatni. Speciel, nekem már vannak vásárolt fegyóim. Arra jók, hogy a megtermelt pízbõ kötszert, és injekciót vegyek. Milyen karaktered nincsen? Amúgy, érdemes az adott fegyóból a legtutibbat megvenni, azaz, ha kihoznak egy fegyvert, érdemes megvárni a holosight/ELITE verziót. Már, ha költ rá az ember. Mondhatjuk, hogy nincs akkora különbség, de az alaphoz képest azért van. Illetve, van olyan fegyó, melynél SOKAT jelent a max fegyver (elite verzsün). Azok a fegyók, melyekhez eleve kevés a lõszer, mint pl USAS. <#hehe>

mikor csatlakozik a szerverre és elkezd tölteni és végig megy a csík és a töltés végén lefagy...vagy is nem csinál semmit utána nem inditja el a játékot.

mi lehet a baja?
koschwarz
ja, defibet akkor ha a szintlépéskor kapott training pontjaidat arra teszed. de kell vagy 6-7 tp hogy odáig eljuss tier 2-ben van.

koschwarz
m249 saw nem rossz.

koschwarz
mikor legutoljára játszottam (vagy 3 hete) akkor még 2 óra játékkal kitermelten egy sima mp7 1 napos kredit árát. ezt megváltoztatták volna?

mellesleg kb. 70000 kreditem van.

schrank: nem lesz több nullázás.

Narxis
Melyik a legjobb fegyó medicnek? Mikor kapom meg a defibrillátort?

Am. zsír a game, lehetne több pálya de amúgy jó.

szekrény
2x130+1x50 kredit 3 kör oman-on ...

Elektrofrombc2
áhh az kizárt 😊

szekrény
az hogy amikor elkövetkezik a hivatalos megjelenés ideje csinálnak egy nullázást <#hehe>

Elektrofrombc2
Mi tûnik ebben neked olyan megvalósíthatatlannak?

szekrény
ALUDJ édes álmodjál ... <#oooo>

Elektrofrombc2
Hivatalos nincs. De így van ahogy mondom...mit nem értesz? 😄 Am 3750-net nehezen fogsz minden nap összegyûjteni...direkt csinálták ilyenre, mert mi értelme lenne akkor a battlefunds-nak. Én most gyûjtögetek. Mind a 3 kasztom 20-as így felesleges költögetnem +még a stat rendszer sincs kialakítva, így nem is nagyon érdekel, hogy mennyivel jobb teljesítményem lenne, ha Veteran vagy Elit fegyverrel nyomulnék. Engineeremnek van egy UMP-je, azzal elvagyok és í]y szépen gyûlik a Credit. Jelenleg 32434 Creditsem van. Majd ha lessz TIER 3 azaz 20lvl fölé lehet menni majd lassan elkezdem fogyasztgatni. Addig pedig jó sok össze fog gyûlni, mert Engineerel fogom kezdeni a továbbfejlesztést...

szekrény
errõl nincs valami hivatalos forrás hogy képbe legyek, mert azért naponta 3750 garazst összezedni az elite's mp7-ér, hát köszönöm szépen <#dumcsi>

Elektrofrombc2
Igen. Maxot csak akkor kapsz ha elejétõl a végéig bent voltál és relatív jól teljesítettél. Ezenkívül minden szintlépésnél 500 Credits-et írnak jóvá.

koschwarz
körök végén nézd meg fent a kis táblázatot. ott van hogy mennyi ilyen kreditet kapsz, asszem pályánként eltérõ gyõzelemtõl vagy vereségtõl függõen (pl. oman ad a legtöbbet 130-at gyõzelemért, sharqi a legkevesebbet). nem tudom, hogy a szerzett xp-nek van-e köze hozzá.

szekrény
EGY SZürke pénzt mi után kapunk bfp4f-ben ? <#fejvakaras>