2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • koschwarz
    végre van egy játék, ami elismeri, hogy egy engineer mennyire hasznos. bf2-ben szinte sosem voltam engi, mert egyszerűen nem érte meg a szívás, hogy egy tankot szétlőjek, ha ugyanannyit ad, mint egy szimpla gyalogosért.

de ha már: a medik ha felfejleszti a saját gyógyulását, meg a medipakkét, + a kettő leszórását, máris ugyanott van előnyben, mint egy engi. jó k/d mert alig halsz meg, sok pont jön úgy hogy csak szórnod kell a pakkot, plusz a revive. ugyanúgy jönnek a pontok és a jó k/d.
    ugyanez az assault-ra is igaz. a sniper meg eleve távolabb van a harcoktól, plusz szórhatja a claymore-t.

szóval semmivel nincs kivételezettebb helyzetben az engineer. egy tank kilövéséhez pl. eleve kell minimum 3 jó találat, amihez kell két tracer. én elég jól használom az rpg-t, tracer nélkül mégis iszonyat sokszor valamiért el vagy átrepül a rakéta a járművön. ez persze lehet hogy bug vagy a késés miatt van így. biztosabban lövök ki egy emberkét rpg-vel, mint egy járművet tracer nélkül. úgyhogy viszonylag sok lépcsős művelet és sok idő, míg egy járművet elpusztítasz. más kaszt ez alatt vígan lelőhet egy csomó gyalogost.

persze ehhez az kell hogy a kasztnak megfelelő tulajdonságokat fejlessze mindenki.