Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor kösz
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Nem mintha osztana vagy szorozna, mert pénzt már így is lehet költeni, sok játék ilyen állapotban már release verzió is szokott lenni.
valaki beírta rám hogy béta noob...
akkor van teljes is, vagy mivan?????
vagy csak télleg noob vok?
:-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Emberek hazudni is tudni kellene ha már nagyokat akarunk mondani!
(átmentem egy másik helyre ebben a körben mindössze 1x haltam meg, az is azért mert odaspawnolt egy csomó csöcs közé, és egybõl rámcuppantak)<#taps>#taps>
De a ha már azt mondod h spawnolt akkor már egyszer halott voltál!!!
Vagy téged a játék véletlenül az elején az ellenséges bázisra rakott és akkor lõttek le? <#conf>#conf>
Nem mintha sokat számitana, csak ez vicces!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
practitioner of the forbidden arts of death
Az M60-hoz nem talált vki? 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
(M95) : 4RC7-ZP9D-4KRX-HH4A
(STG77AUG) : BL6R-3LJU-CEP3-3TLW
(MP412): FKWL-CAPP-UDE5-9ZQG

aztán felcsücsültem egy háztetõre zuhanás közben és ott folytattam a dolgot, amikor jött egy autó azt meggránátoztam, aztán amikor kezdtek észrevenni, átmentem egy másik helyre <#idiota>#idiota> ebben a körben mindössze 1x haltam meg, az is azért mert odaspawnolt egy csomó csöcs közé, és egybõl rámcuppantak
Tán még a medpakkal történõ TK-t is bevállalnám 😊
Mit utasítasz visza? 😊 Pont hogy megerõsítetted amit irtam: "mert többnyire semmi hasznosat nem csinálnak,"
Láod, ha te nem vagy azo a szerveren ahol én, akkor a sniperek tényleg nem csinálnak semmit 😉
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Tényleg lehet szórni mint bolond a lisztet...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
én meg mindig azért könyörgök, hogy trace-eljék már azokat a kurva jármûveket, meg ha üvöltök egy medic mellett, hogy éppen meghalok, dobjon már le egy packot 😄D
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Mert - hála a designereknek - majdhogynem a killért jár a legkevesebb pont. Zászlólehúzás +200, belelõsz TOW-val egy tankba +340 meg ilyenek, defib gyógyitással minimum 80...
Egyedül akkor szeretem a snipereket, amikor mondjuk karkandon feláll az US indulóhelyen 4 a dombra, azt mindet lelövik, én meg ott lebzselgetek és gyógyitok meg defibezek... 4-en nem szednek össze annyi pontot mint amennyit én abból hogy feltámasztgatom õket 😊
Igen, ezt én is tapasztaltam. Orvlövész annyi van mint a szar. Nekem egy mérnök meg egy doki karakterem van, de több kéne egy csapatba, mert így csak hentel mindenki ész nélkül....
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
most medikként azt látom, hogy bármelyik jármû azt csinál amit akar, hiába trace-elem 1000-rel, egy rakéta nem jön. bezzeg kibaszott sniperbõl egy 16 fõs csapatban van 8.
mennyire elcseszett nyomorék drodiok ezek a mai játékosok...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
hétvégén egyébként tolhatnánk valami faszát megint 😄DD