Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheGrinder
Akkor most beszoptam és újra fel kell húzni, vagy hamarabb leszek 11es?

Alien69
Már 10-s vagy, csak azt a részt nem frissítette, és nem kapsz ismét training pontot.<#vigyor1>

TheGrinder
Elõbb felfejlõdtem 10es szintre, és kilépés után újra 9es vagyok, érdekes. Legalább adott 1 training pontot, kíváncsi leszek, ha megint felhúzom 10 re ad-e vajon még 1 training pontot.

Jogos, a legtöbb kiadott PCs játék manapság béta 😊

Alien69
Sõt! A BF2-vel kezdve MIND BÉTA állapotba jött ki. A BF2142-höz is annyi peccs jött, hogy szerintem már senki se tudná IGAZIBÓL össze számolni. A BF3 meg TUTI, hogy még a bétábnál is bétább lesz.<#nemtudom>

Frank99
csak béta noobot írtak...
akkor kösz

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Hát... a jobb felsõ sarokban szépen ott virít hogy béta, tehát nyilván Béta.

Nem mintha osztana vagy szorozna, mert pénzt már így is lehet költeni, sok játék ilyen állapotban már release verzió is szokott lenni.

Frank99
ez most béta vagy mi????
valaki beírta rám hogy béta noob...

akkor van teljes is, vagy mivan?????

vagy csak télleg noob vok?
:-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Alien69
Természetesen, ez mindenképp SZÜKSÉGES lenne! Rengeteg kérdés van. Például milyen fejlesztések (training) mit eredményeznek. Minél részletesebb leírást. Jármûvek kezelése, fõleg heli/repcsi, meg ilyenek.<#worship>

...XDXDXD
Emberek hazudni is tudni kellene ha már nagyokat akarunk mondani!
(átmentem egy másik helyre ebben a körben mindössze 1x haltam meg, az is azért mert odaspawnolt egy csomó csöcs közé, és egybõl rámcuppantak)<#taps>
De a ha már azt mondod h spawnolt akkor már egyszer halott voltál!!!
Vagy téged a játék véletlenül az elején az ellenséges bázisra rakott és akkor lõttek le? <#conf>
Nem mintha sokat számitana, csak ez vicces!
Vaxi
ha visszaemlékszel, ezt TS-en már javasoltam is, hogy össze kéne írni mindent, akár egyedül írod meg, akár közösen, de jó lenne

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Elektrofrombc2
Mit szólnátok, ha csinálnánk egy GY.I.K.-et ami majd a banneren is rajta lenne, ide ti is tudnátok kérdéseket feltenni, válaszokat adni és bõvíteni?

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

websiteon, ha belépsz és Store / redeem a code

Frosty01
jó jó de hol tudom aktiválni <#conf> nemtalalommm :|

practitioner of the forbidden arts of death

És ha jól olvasom, csak ápr 18-ig mûködnek.

Az M60-hoz nem talált vki? 😊

Alien69
Tehát, beváltottam az M95-t, ami qrva jó fegyó, a hangja egyszerûen vadító. De, kiírja, hogy 24 óra használatom van. Ergo, ha egyzserre beváltod mind, akkor feleslegesen váltod be, mert ugye annyit NEM játszol. Inkább egy napra, és a következõt a következõ nap. <#vigyor>

Alien69
Mit, hol miért, megmondja majd a PIÉRT? <#ravasz1>

Frosty01
hol-hol-hol-hol?

Frosty01
egyszerre befogott a B-s meg a D-s AA 😞( kb 200 pont volt még rajta, szerintem van rá esély h nem értem volna vissza... 😄

Alien69
Tegyük hozzá, hogy 1 napos kód, azaz nem ész nélkül beváltani! <#vigyor>

hehe, elkezdtem az assaultot, de annyira védtelennek tûnik az enginerhez képest. 😄 legalábbis az elején, még gránátom sincse...ám az m16 eléggé csíter fegyver. :p

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Jabar
Valamiért szarakszik a grafikám, eddig semmi baj nem volt, most meg az engineer fegyvere/keze 2x akkora mint kéne :p

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Jabar
köszi, mûködik is! 😊

(SAIGA12) : 8T46-9UXS-7PBQ-KX87
(M95) : 4RC7-ZP9D-4KRX-HH4A
(STG77AUG) : BL6R-3LJU-CEP3-3TLW
(MP412): FKWL-CAPP-UDE5-9ZQG

Alien69
Nem mentél el javítani a hellcsit, vagy már nem értél volna vissza? <#circling>

Alien69
Aztatat, hogy nagyon ritka. Nekem nem annyira ritka (ha azzal vok). <#vigyor> Persze van, mikor mindegy, mit görcsölök, esélytelen bármit is, mert pl át adják az ellenfélnek a tankot/APC-t, plusz még oda állnak géppusizni autóból, akkor mindegy, inkább kilépek. Felesleges görcsölni. Tegnap mediccel mentem, és hiába osonté volt az oldal vizeken, egyszerûen lámalooser csapat volt. Jellemzõen jobb esetben 1 azaz egy zászlónk volt max, és valahogy se tank, se apc, pedig vártam rá eleget, és a térképen se láttam a mienket. Ergo, tuti, hogy nem nálunk állomásozott. Elbúcsúztam a fent lévõ Magyaroktól, és kerestem másik szarvert, hátha. <#nemtudom><#wilting>

Frosty01
jah, msot is mentem egy oman-t úgy hogy bepattantam a kis harci helcsibe, addig pusztítottam amig ki nem lõtték alólam
aztán felcsücsültem egy háztetõre zuhanás közben és ott folytattam a dolgot, amikor jött egy autó azt meggránátoztam, aztán amikor kezdtek észrevenni, átmentem egy másik helyre <#idiota> ebben a körben mindössze 1x haltam meg, az is azért mert odaspawnolt egy csomó csöcs közé, és egybõl rámcuppantak

Ilyenkor sajnálom, hogy medpakkal nem lehet hátulról fejbedobni azt aki rimánkodik, majd utána rohan lõttem hogy még véletlenül se tudjam gyógyítani.

Tán még a medpakkal történõ TK-t is bevállalnám 😊

"Ha sniperrel megyek, merem állítani, hogy az össz sniper az adott pályán össze adva nem hoz annyi pontot, mint én."

Mit utasítasz visza? 😊 Pont hogy megerõsítetted amit irtam: "mert többnyire semmi hasznosat nem csinálnak,"

Láod, ha te nem vagy azo a szerveren ahol én, akkor a sniperek tényleg nem csinálnak semmit 😉

Alien69
Vissza utasítom! Ha sniperrel megyek, merem állítani, hogy az össz sniper az adott pályán össze adva nem hoz annyi pontot, mint én. Már átlagba, mert bizti van köztük, aki nem csak várja amíg lelövik (meg van, amikor bele futok a halálba én is). Tehát, a snipa+USAS a TÖKÉLETES megoldás, de ezt már többször leírtam. Indulásnál elsõ zászlót tuti, hogy én húzom be, max 1-2 segítség jön néha. Van, mikor még a másodikra is oda érek (már Karkandon, Sarquin). Utána már neccesebb, de törekszem a zászló húzásra, mert közelharcba az USAS nyerõ, de már közép távon nulla esélye, fõleg egy assault, vagy engivel szemben. :-) Ergo, nekem mindegy mi van, mennem kell elõre, csak épp oldalt, nem szemtõl szembe. Mondjuk, ez kaszt független. :-DDD

Jabar
na meg persze minden nem medik kiabál hogy kell medic és fut mint a veszett egér, véletlenül sem várja meg hogy letegyem, vagy ha épp leteszem akkor is elfut és két sarokkal arrép sír medikért 😄.

Én minden sarok elõtt dobok egy pakkot, hogyha a sarkon befordulva mondjuk tûzharcba keveredek, legyen némi elõnyöm az ellenfélhez képest.

Tényleg lehet szórni mint bolond a lisztet...

koschwarz
na ezt se értem, tényleg nem sok idõ, hogy újratöltõdjön a medicpack, miért nem szórják a medikek legalább maguk alá? ráadásul ha nem magányos farkaskodnak, biztos hogy jön a pont ezerrel... már persze ha a csapatjáték jegyében elõször felfejleszti a packot, meg a dupla packot, meg a defibrit, ha már medik. de gondolom a kempeléshez inkább a harci képességeket meg a gyorsabb gyógyulást fejlesztik elõször...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Vaxi
na majd jössz velünk játszani..
én meg mindig azért könyörgök, hogy trace-eljék már azokat a kurva jármûveket, meg ha üvöltök egy medic mellett, hogy éppen meghalok, dobjon már le egy packot 😄D

Van akit az nem nagyon érdekel, hogy mennyi pontot kap, meg hogy nyer-e a csapat vagy sem...Nekik tök mindegy. Azért nem rossz ez a kis multi, még ezzel együtt sem. Lesz ez még sokkal jobb is.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Hentel... ahogy elnézem, sniperek nagyon ritkán vannak az eredménylista tetején, kimagasló pontszámmal vagy kimagasló mennyiségû killel 😊

Mert - hála a designereknek - majdhogynem a killért jár a legkevesebb pont. Zászlólehúzás +200, belelõsz TOW-val egy tankba +340 meg ilyenek, defib gyógyitással minimum 80...

Jaja, én is azt tapasztalom hogy túl sok a sniper, akik akkor is idegesítõek ha ellened vannak (a kempelõs szutyoktól minden játékban sajnálom a jutalmat 😊 ) meg akkor is ha veled - mert többnyire semmi hasznosat nem csinálnak, azt lehet egyedül szenvedni a zászlófoglalással meg a közelharccal.

Egyedül akkor szeretem a snipereket, amikor mondjuk karkandon feláll az US indulóhelyen 4 a dombra, azt mindet lelövik, én meg ott lebzselgetek és gyógyitok meg defibezek... 4-en nem szednek össze annyi pontot mint amennyit én abból hogy feltámasztgatom õket 😊

Helló, gyerekek!
Igen, ezt én is tapasztaltam. Orvlövész annyi van mint a szar. Nekem egy mérnök meg egy doki karakterem van, de több kéne egy csapatba, mert így csak hentel mindenki ész nélkül....

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

koschwarz
meg kell mondjam, most hogy ezt a medik karaktert húzom, döbbenetesen idegesítõ, hogy mennyi sniper van. és nem azért, mert annyira sokszor lõnek le (többször halok assault által), hanem mert nincs egy kurva engeneer a pályán.

most medikként azt látom, hogy bármelyik jármû azt csinál amit akar, hiába trace-elem 1000-rel, egy rakéta nem jön. bezzeg kibaszott sniperbõl egy 16 fõs csapatban van 8.

mennyire elcseszett nyomorék drodiok ezek a mai játékosok...

koschwarz
tegnap este istentelenül lagzott, már hosszú idõ óta nem tapasztaltam ilyet. nem is tudtam rendesen játszani, inkább toltam egy kis dead space2-õt.

Lupous
Hát, akkor ügyik vagytok 😄 csak darkosítani rajta és tökély lesz 😄

Alien69
M95 fegyó, me szééép a hangja. <#zavart1>

Frosty01
egy q..a nagy medipakk, figyelmeztetõül <#nevetes1>

én, meg SIN segít még benne. 😊 a háttérképet könnyen cserélhetjük késõbb, csak köll e még bele valami.<#nemtudom>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Elektrofrombc2
jókifogás <#nevetes1>

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Vaxi
reboot után. kicsit lehet bugos volt a friend lista

Elektrofrombc2
Mikor jöttél? Hajnal 3? 😄 Jaja 😊 Csak d.u mert este nem nagyon érek rá...

Vaxi
érdekes volt, mire visszamentem, senki nem volt fent a játékban :|
hétvégén egyébként tolhatnánk valami faszát megint 😄DD

Elektrofrombc2
Timon: tegnap jól megnyújtottad a rebootolásodat 😄 Epp beléptem TSre, amikor allfor mondja, hogy epp most léptél le, de mindjárt jössz.😄

Elektrofrombc2
Fasza 😊 azokra az üres felületekre majd jó lenne a TS elérhetõségét (ahol mostanában is nyomjuk) és mondjuk a magyar Play4Free játékosok gyûjtõhelyét kialakítani úgy nevekkel profil linkekkel (elérhetõségekkel amennyiben valaki szeretne ilyesmit közzé tenni)... Ezt bf.hu-n könnyû lenne kivitelezni.