6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
pedig jó lenne -
inkább úgy mondanám, hogy mindenkinek ugyanaz a látótávolsága, tökmindegy, hogy távcsöves puskával nyomja vagy egy pp2000-es géppisztollyal vagy valami assault fegyverrel. szóval ilyen szempontból nincs előnyben a sniper, szép is lenne... -
hát én úgy tapasztaltam Assaultal messzebbre megy a golyó mint sniperel -
ja, a spas nagyon ütős volt, én is végig azt használtam a 30 nap alatt. deadly.
hát igen, amikor az ember medikért ordít, de sehol senki a közelében, inkább elkezd keresni valami pakkot a környéken. nekem a másik ingyenes katonám egy medik, bár nagyon ritkán használom. minden medik speckó fel van fejlesztve.
(psssz...a dead mens trigger cod-os pussy-knak van kitalálva, egy igaz bf-es egy pontot sem rak arra, no offense :DDD) -
Én azt bírom, mikor valaki medic-et hív, aztán elfut. Aztán én fussak utána. Nálam nincs kifejlesztve a sprint a medic-nél, mert a gránát+Dead Man's trigger kombón vannak a pontok, és így utol sem tudom érni. Azt vágom, hogy általában ha valaki medic-et hív, nem jönnek oda, de ha jelzek neki egy oké-val, akkor maradhatna a seggén.
Amúgy, sztem is jobbak a fizetős fegyverek, én is kipróbáltam párat a kapott pontokból, + volt egy hónapig SPAS-12, azzal is lehetett irtani, de azért az alap fegyverrel is lehet a pontlista elején végezni, és jó pontokat elérni. (az assault-nak az alapfegyója viszont sztem borzalmas) -
nem is beszélve arról a sok beszarós idegbeteg tankosról meg apc-sről, akik után még nekem kell futkosni, hogy megjavíthassam őket. egyszerűen a járművesek 90%-ának zabszem van a seggében, és már menni akar, mintha azon a 10 mp-en múlna valami, hogy aztán a következő rakéta kilője.
néha nem is tudom, minek fejlesztettem fullra a javítást, de csak azért mert ha már engi vagyok, akkor igenis javítsam a járműveket. -
végre van egy játék, ami elismeri, hogy egy engineer mennyire hasznos. bf2-ben szinte sosem voltam engi, mert egyszerűen nem érte meg a szívás, hogy egy tankot szétlőjek, ha ugyanannyit ad, mint egy szimpla gyalogosért.
de ha már: a medik ha felfejleszti a saját gyógyulását, meg a medipakkét, + a kettő leszórását, máris ugyanott van előnyben, mint egy engi. jó k/d mert alig halsz meg, sok pont jön úgy hogy csak szórnod kell a pakkot, plusz a revive. ugyanúgy jönnek a pontok és a jó k/d.
ugyanez az assault-ra is igaz. a sniper meg eleve távolabb van a harcoktól, plusz szórhatja a claymore-t.
szóval semmivel nincs kivételezettebb helyzetben az engineer. egy tank kilövéséhez pl. eleve kell minimum 3 jó találat, amihez kell két tracer. én elég jól használom az rpg-t, tracer nélkül mégis iszonyat sokszor valamiért el vagy átrepül a rakéta a járművön. ez persze lehet hogy bug vagy a késés miatt van így. biztosabban lövök ki egy emberkét rpg-vel, mint egy járművet tracer nélkül. úgyhogy viszonylag sok lépcsős művelet és sok idő, míg egy járművet elpusztítasz. más kaszt ez alatt vígan lelőhet egy csomó gyalogost.
persze ehhez az kell hogy a kasztnak megfelelő tulajdonságokat fejlessze mindenki. -
Engi azért más mert elég sok pontot kap pl. tank javításból vagy szétlövésből ami szerintem szintén túl leegyszerűsített lett. Megjelölöm aztán a pálya másik végéről is eltalálom...
Egy medic-nél, assault-nál vagy recon-nál sokat számít a fegyó, egyszerűen a saját statjaimon vettem észre, hogy amióta megvettem az elérhető legjobbat azóta többször vagyok best medic vagy végzek elsőnek. Ami nagyon feltűnő az az, hogy sokkal könnyebb célozni, 10-ből 9-szer headshot.
Ki van ez találva... nem hülyék az EA-nél se, lehet játszani alap fegyverekkel, de amikor majd már szinte mindenkinek vásárolt lesz akkor zavaró lesz a különbség. Így kezdődött ez BF: Heroes-ban is, ott is már mindenkinek van vásárolt fegyvere... nem kényszerítenek rá, de úgyis sok ember vásárol, aztán jönnek majd az újabb fegyverek amik kicsit jobbak lesznek...állítóm, hogy ezzel többet kaszálnak mintha alapból fizetős lenne a játék. -
tényszerűen igazad van, hiszen a jobb fegyver jobb, egyértelműen nagyobb az esélyek, ezzel nem lehet vitatkozni.
DE: továbbra is azt mondom (innen csak másolom, amit egy másik fórumba írtam) a jó pályaismeret + reflex többet számít, azon felül fejlövés esetén majdhogynem mindegy, mivel lőnek.
lehet jobb fegyverekre költeni, de a skillt nem fogja helyettesíteni. sokkal többet számít a taktika és a pályaismeret. plusz szerintem számít az is, hogy a training point-okat mire költöd, a játékstílusodnak megfelelően (pl. esszenciális a combat awerness). tényleg a fegyver a legutolsó tényező..
az engimnek néha creditért veszek egy mp7-et, de általában a pp2000-rel nyomulok és nem vagyok nagyképű ha azt mondom, hogy sokszor végzek a tábla tetején. és még a k/d-m sem rossz.
mondjuk battlefield veteránként nem is küszködtem azzal, hogy kezdőként általában szív az ember, és szeretne jobb fegyverrel ellensúlyozni. -
no az úgy tényleg jó! -
Ja es az Oman melle mindig az a map fog menni ami a Play4free kupan megy. -
A play4free szerverunk tovabbra is futni fog, ha hirtelen szerver crash tortenik akkor nagy valoszinusegben warozni fognak rajta vagy egyebb gyak megy rajta. Szal menni fog csak szo nelkul kilesz kapcsolva ennyi kb. -
Sziasztok tud itt valaki paypallal fizetni mert szeretnék venni normális fegyvert de nincs bankszámlám igy paypalom sem lehet
-
Eddigi legjobbam!
(Tank)
1 kérdés, van összesített eredmény jelző? (mennyit öltem/haltam stb.) -
Sajna, attól TÉNY, hogy a pénzes cucc JOBB. Egy adott pillanatban igen is, számíthat. Az ALAPOKAT NEM változtatja meg, de ez kb olyan, hogy mész autó versenyezni. Van egy peugeot 206-od, vagy vehetsz mondjuk egy BMW Z4-t. A kanyarokba is másképpen mész be.
-
Sokszor csak agyban dől el :D Úgy érzed, hogy hú most van 1 király fegyóm és rambózhatok, így belevágsz olyanba amibe egyébként nem, bár lehet hogy úgy is sikerülne :P Velem is szokott ilyen lenni. -
play4free - pay2own :)) -
yossarian14 #3434 Kipróbáltam a pénzes verziót, érezhetően nagy a különbség, elsőre 14/6-os arányt értem el, amire eddig esélyem se volt. Hát, play4free... -
Érdekes, pisztolyt szinte SOHA se használtam. Bár tuti lenne rá helyzet, ha tölteni kellene az USAS-t, de ezért vettem meg az elite verziót, mert abban több a skuló.
-
Hát ja az jó fajta stílus mert így bár ér valami a recon :D Ami még fontos lehet az egy jó pisztoly mellé! Talán előnyösebb egy REX ami távolra is kíváló mint egy közeli amit úgysem használsz olyan hejzetekre mert akkor meg ott az USAS :) -
Természetes, hogy egy lövésbe nem hallnak bele. Már ilyen játékokba. Még az űberbrutál M95 is csak sebez, pedig ugye azzal ha eltalálnak valakit, az többé nem nagyon mozdul. A valóságban. De EZ nem AZ! Kivéve a fejlövés, azt ugye itt se bírja senkise, attól tuti megnyekkenés van. Amúgy, alternatíva, válassz másik snipa fegyvert. Vannak gyorsabb lövésűek, pl SVD, csak kisebbet sebez. De én pl shotgunnal megyek többségében a snipával, és olyan rohamosztagosan. Szépen megkerülöm az ellent, és aztán berontok közéjük. USAS shoti az egyik legjobb erre, mert gyors a tűzgyorsasága. 
-
ha újra indítom az egészet akkor rendbe jön:)
és az is érdekes hogy esetek kb 70% nem halnak 1 sniperbe:)(volt párszor hogy 3 belelőttem) -
Ez még beta :) -
érdekes most meg müködik
-
csak nálam van ez a hiba hogy csak ekkor tudok pisztollyal lőni?
hiba -
Nem nagyon lehet szervert választani, ezért marad a "barátlista". Ha nincsen tapasztalatod, és medic vagy, akkor a legjobb taktika, hogy NE menj első vonalba. Keress pár olyan embert, akik mintha együtt mozognának, menj utánuk. Medic csomagot dobáld, ahogy lehet. EZ a legfontosabb a medikeknek.
-
Ha lagol a szarver, lépj le onnan. Nem minden szerver lagol. A K/D meg forgandó. Van, hogy bedarálnak, mert pl nem ismered a pálya rejtelmeit, van, hogy jönnek eléd meghalni. 
-
yossarian14 #3424 Melyik szerveren játszik a legtöbb magyar?
Én is most kezdtem nemrég. És még semmilyen multi lövöldözőssel nem játszottam.
Dokiként mi számít jó K/D arányak? -
most csináltam 9/5 (legrosszab 0/7 volt XD)
de 1 kérdés ekkora lagg van? néha úgy akadok mint a fene -
No para, lesz rosszabb is.
Majd, ha találkozol egy-két csíterrel...
-
ez eddigi legjobbam xD ennél már csak szarab van:D -
Ha pozitív a K/D, és elől vagy, már jónak számít. Szerintem. Bár, ez pálya, és kaszt függő is, van, aki nem szereti egyik-másik pályát.
-
Elmegy. -
1 kezdönek jó eredmény?
-
Egyik legfontosabb, a zászló foglalása. 
Üdv a klubban.
-
valahogy sejtetem -
Lövöldözni, tankot, helikoptert, repülőt vezetni multiplayer környezetben. -
cscs most kezdtem el és még sosem játszottam BF-l tanácsokat szeretnék kérni hogy is mit lehet csinálni a gamebe(sajnos nem értem a tömény angol szöveget és ezért kérdezlek titiket) -
A BF Heroessel együtt van, azaz, a megvásárolt BF itt is, ott is beváltható.
-
De ez még csak béta nem?
Költesz rá és lehet meg sem marad?