2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Alien69
    Nem akarok senkit megbántani, de pl én heineken sört innék. Aki nem ilyentet iszik, hanem ennél rosszabb minőséggel is beéri, hát... na, az LOL
    Ja, mert én ugye semmilyen sört se iszok, de ha innék!
    Ergo, hagy döntsem el én, hogy mire szórom. Ezen felül, van, amikor igenis MEGÉRI beruházni, de ezt is leírtam már párszor. A skillhez, és a taktikámhoz választok fegyvert. Tudom, relative ritka marha vagyok. Tehát pl a snipámnak igenis meg KELL vegyem a legjobb shotgun jellegű fegyót, ami jelenleg az ELITE USAS 12, mert az alap fegyó asszem 7-8 lövetű, a veterán talán 9, vagy 12, az elite meg 14, és ez már nem mindegy a taktikámhoz. Ha ezt CSAK SB-ért tudom megszerezni, akkor ebből nem csinálok lelkiismereti, vagy mittomén milyen kérdést. Az meg nem kérdés, hogy igenis ebben az esetben mivel még nincsen megvéve semmi se a snipámnak, megéri megvenni. Az más, hogy a medicemnek már megvan m249 saw, ergo, annak nem fogom megvenni a holosight verziót. Annak ellenére, hogy lehet, hogy másik féle célkeresztel eredményesebb lehetnék, de kipróbáltam, jó nekem az alap is. Ha ezzel jobban élvezem a játékot, mint az alap fegyókkal, akkor skill ide, taktika oda, mégis csak jobb lesz, a játék élmény miatt.