Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekrény
légyszi te tégy úgy mint ha játszanál vele , köszi
Vaxi, battlefield.hu-n olvasd el a híreket, módosították az anti-air-t mert túl könnyû volt vele találatot bevinni ráadásul a sok vérszemet kapott "player" nagyon nyomult a +500 point-os sültgalambokra akik szó szerint a szájukba repültek <#nezze>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Vaxi
kurva idegesítõ 😄D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Lupous
Nem ...vagyis nemtoom...nekem is eltûnt...bár néha visszajön néha nem...majd kinövi ezt a gyerekbetegséget is a játék 😄

Vaxi
csak nekem tûnt el a minimapom? 😮
ráadásul omanon a repülõ nem lockolt az ellenséges gépre sem.. wtf?

szekrény
árulkododtt a modiknak ahelyett , hogy ellátná a házigazda teendõit, ezzel is megerõsítve azt , hogy alkalmatlan a feladat ellátására, sõt még csak nem is aktív topik látogató, azonalli leváltását szorgalmazom és aki velem tart a moderátori topikban jelezze az illetékeseknek ! <#banplz>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Elektrofrombc2
Lefagy a game, visszalépek, erre 65k XP bye-bye... kijavíthatnák már ezt a bugot...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Remek remek.... akkor amint lejár a WorlOfTanks béta (12-én) irány a BF P4F 😊

Elektrofrombc2
Hát epp ez a lényege. Hogy saját stílusodra formáld a képességeit! Szóval az egész training rendszer felvan osztva Equipment Expertise-ra és Combat Expertise-ra. Az EE-ben vannak az eszközeit javító gyakorlatok illetve jármûveké stb. A CE-ben pedig a fizikai- illetve pszihikai képességei, reflexek javítása és hasonlók. Ahhoz, hogy a TIER2-ben tudj fejleszteni valamit, ahhoz a TIER1-ben legalább 5 pontot el kell használnod azon az oldalon (gondolok itt a EE oldalra vagy a CE oldalra). A várva-várt TIER3-ba 10 pontott kell elhasználni az elõtte levõ T1-be és T2-be, hogy ott fejleszteni tudj.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

erieskrisz
Értem de ha ennyi lessz a max akor nem lehet minden fejlesztést megszerezni nekem még a tier 1 böl sincs meg minden illetve a tier 2 böl semmi nincs akkor mit érdemes fejleszteni

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Vaxi
nem, meg volt az egyetlen és utolsó wipe.

Apropó, jól jött le hogy mostmár nem béta a cucc? Vagy ha béta is, nincs semmiféle wipe/reset betervezve, tehát amit az ember elér az nem kerül törlésre?

Sajnos én jártam, és a szófosása ott se jött be. Franc akarja nézegetni a hülye, semmihez sem kötõdõ képeit. Csak szértkúrja ezt a topikot is, a sok szemét között megtalálni az értelmes hozzászólásokat nem mindenkinek móka.

Elektrofrombc2
Nem... úgy gondoltuk, hogy nyílt bétára már a TIER 3 is meglesz és a +10 lvl vagy annyi amennyi, de sztem 30lvl lessz a max.

erieskrisz
Sziasztok valaki tud arrol valamit mikortol lehet tovább lépni a 20-szintröl <#fejvakaras><#violent>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

HTS s3rg1nh00
támogatom a hg jogot:magamnak<#mf1>
az a baj veletek,hogy nem jártatok még valami sokat bf2 topikban,így nem ismeritek szekrényt sem(kivéve,aki igen)<#puszis>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

írjad az üzcsyt! 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Vaxi

Frosty01
olyanom is van de lévén scout vagyok, így kurvára nem tudom azt csinálni amiért választottam ezt a kasztot 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Alien69
Azzal az a baj, hogy sokat kell pötyögtetni, ergo, ha az ellenfél már mászik, és nincs egy helyben, mindig újra kell céloznod. Azaz, az inkább közép távra jó, vagy relative közelre, csak ugye egy M16/AES, vagy BÁRMI más kb 3x jobb, gyorsabb. Hajd a francba, akkor már jobb az M24 veterán. Bár, én USAS-t használok, annak nincsen gondjai, mert távolra nem visz, de közvetlen közelben meg nincs párja, csak a TANK. <#hehe><#ravasz1>

Alien69
Hát, ismét tévedtél, de nem baj, megszoktuk már. A váz, amit amúgy át dolgoztak, az BF2, a textúra meg már tovább fejlesztett, és "megfelel" a mai elvárásoknak. Persze, ezen most kár vitatkozni, mert azért sokkal jobb lenne, ha BFBC2-s rombolható lenne, de ez most más kérdés. <#gonosz2>

Frosty01
próbálom értelmezni a kommentjeiteket de kurvára nem is egy dologról beszélgettek, vagy szándékosan beszélsz másról szekrény - mint amit lupous írt? <#idiota>

más: a kis pötyögtetõs veterán stukit használja valaki? tapasztalatok? én az m24esnél vagyok egyenlõre, megszoktam és elég szép fejeseket osztogatok vele, de megvettem azt is és így elsõ blikkre gecinoob voltam <#zavart2>

Lupous
<#whatever> aham...jólvan buksi...

szekrény
de ez nem egy új játék hanem egy 2005-ös !!! és nem a kasztrendszer meg a pontrendszer az ami zabálja a vasat !!!

Lupous
Mivel egy trágya gépem van, így Low grafon fut csak a P4F, de így is lehet vele szórakozni. Azon hogy egyre jobb cucc kell az újabb és újabb játékokhoz senki ne háborodjon fel jelenleg. (A mai rendszer sajna erre a kizsákmányoló versenyre épül.)

Alien69
De a tiedet könnyû: kid.<#mf1>

Lupous
Ehh ha nem is részegre...de azért már kezdenek összeakadni az ujjaim 😄 (Itt van pár haver...)

Szekrény: Gyerünk még pár ilyet ide...Ugraszd az egekbe a népszerûséged 😄

Vaxi
ne durcizz 😊

szekrény
lehet , hogy téged javasol, de , hogy õ sem tudja leírni a nevedet az 100% <#taps>

szekrény
Nem is tudtam, hogy a házigazdák felvételi vizsgáján szentségtörésnek számít a helyesírási hiba .
én akkó írok hejesirásihibbásan amikó akarok veletek elenttétbe akik még aszt se tudjátok leírni a nevét hogy elektor innen is láccik mijen kis pöcsköszörû keciek vatytok <#nezze><#hehe>

Vaxi
fúbazdmeg ez de ijesztõ kép 😄

Elektrofrombc2
Köszi, ez jól esik <#smile>

Alien69
Olyan hardweren már full graffon megy. <#vigyor> Azaz pl 4 magos proci, 1 gigás 4850 vga, 4 giga ram, és win7.<#email>
Én speciel TÉGED bizti nem szívesen látnálak HG-nek. Elég rossz a helyes írásod, rosszabb, mint az enyém... <#guluszem1><#gunyos1><#smile>

szekrény
"vakok közt a félszemû a király ..." <#hehe>

szekrény
"Vizuális tuningolást eszközöltek a BF2 motorján (Post Processing) - különbözõ szûrõkkel (szemcsésítés), árnyaltabb színekkel filmszerûbbé, mozissá vált a kinézet és ennek hatására lett a játéknak nagyobb a gépigénye..." magyarra fordítva , az ATI és az NV nagyban szponzorált minket , viszonzásképp eszközölnünk kellett az újabb kártyák vásárlását ... <#banplz>

Elektrofrombc2
Nemrég készült egy interjú Ben Cousin-al. Aki elmagyarázta ezt is többek között.Tekintsd meg!

Vaxi
ahogy mondtam, én is téged javasolnálak.

Elektrofrombc2
Énrám gondolt, csakhát már este van és Lupi biztossan betegre itta magát 😊 😛 Ami azt illeti szívessen válalnám a feladatot, amennyiben ti is támogatjátok az ötletet.

szekrény
nekem az teccik benne hogy olyan mint a flipper: ha csinász benne valamit repülnek a nagy + jeles pontok <#vigyor1>
egy baja van hogy jó gép kell hozzá nekem egy 4770-el döcög medium-on a 2GB RAM-ból másfelet zabál (feladatkezelõ szerint) úgy hogy szerintem 1GB-os vga kell neki meg 4 magos proci, csak nem tudom mire fel amikor ez egy bf2 bfbc pontozással ...

havercsotány
jó ez a játék? hát én játszottam nem adta ,vagy szokni kel?😄 na még szenvedek vele egy kicsit hátha!

szekrény
oké, köszi ...

Tessék banner, valaki meg majd leprogramozza...

Lupous
2. 😄

szekrény
ki a ...szom az a Eleltro ?! nem is írt még ide minek még egy ilyen HG ?!

szekrény
mivan azt hitted az NFS-es "tudás"-oddal elgázolsz mindenkit aztán te leszel a király ?!
ilyeneknek nem is engednék idegen topikot nyitni,mennyél játszani a kis színes autóiddal ... <#wave>

Vaxi
én is õt javasolnám..

Lupous
Hé öreg...trollkodást kérlek hagyd abba.
A Bannert meg akkor cikizd ha jobbat csinálsz ...sõt ha csinálsz jobbat oszd meg velünk és ígérem kirakom (már ha a többieknek is tetszik a csillivilli bannered)
A Te HGságodat (LOL) szerintem senki nem támogatná (én se) ezzel szemben mivel nekem viszonylag kevés idõm van (És a játék se váltotta be a hozzá fûzött reményeimet - eszméletlenül szar vagyok ebben) Eleltrot szívesen látnám a topik élén.(Már korábban beszéltem vele errõl...nem szörnyedt el a gondolattól.) Szóval már csak kéne pár helyeslõ hsz tõletek és akár igényelhetné is a HGságot.

szekrény
most jöttem rá hogy amit eddig train-nek olvastam a menübe az valójában tier , amit nem tudom mit jelent de nyomkodtam a piktogrammokraés õ meg levont valahonnan valamilyen pontokat ... <#vigyor5>

Alien69
Mán írtam, TE...
Ezt másold be, ha nem tudnád begépelni:
FlyBoySAS
Ebbõl csak EGY van, és ott egybõl meg is lesz az Alien is! Azaz Én. <#hehe>

szekrény
sorry de csak az elsõ oldalt tudtam bemásolni <#vigyor5>
# Alien437 Alien1410 AlienFetus AlienPenguinX AlienStrike101 AlienStrike10Aliennet Alienoz AlienomonAliensProject AlienxPredator
# alien-1990 Add
alien04 aliengrim alienladyfriend alienpirate alienqu

Frosty01
tellik nekik a fizetésünkbõl <#idiota>