6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • nandorb
    Nem assaultnak lesz eppenseggel C4.
  • szekrény
    most akkor az enginek lesz c4-je meg robbanóanyaga plusz egy kis trotil meg plasztikbomba esetleg szárnyasbomba ?
  • nandorb
    Miert is, mediknek ott a defibri+medik csomag, assaultnak vegtelen loszer,csipanak majd lesz mortar azt is biztos vegtelenbe lehet hasznalni,engineer meg aknat is rpg-t is bir vinni. BF2-be engi csak akna+javito kulcs, antitankos meg AT-je volt csak. BC2-be amit akarsz de egyszerre csak vagy aknad lehet v rpg/cg/at4.
  • Elektrofrombc2
    Közbe utánna néztem és a jelenelgi Assault Rifle fegyók közül kizárólag a G3A4-re (azaz az alap fegyóra) nem lehet GL-t szerelni. De talán ez nekik így megjobban megfelelne...
    Úgy lenne az igazi, ha a TIER3-ba lenne egy GL training és 4pont lenne rakható rá maximum azaz 4 gránátot vinnél magaddal. De talán akkor már kicsit kiegyensúlyozatlanok lennének a kasztok (szal maradjon inkább 2), mert azt már tudni, hogy a TIER3-ba fejleszthető lessz az assaultnak a C4...
  • Elektrofrombc2
    Mondjuk azt még eltudom képzelni, hogy darabszámra kelljen hozzá venni a kilőhető gránátokat... és vehető lenne Creditsből is csak g*ci drága lenne (szerintem a mostani árak szerint 10 darab olyan 250C...), BFért meg ilyen 90-ért adnának 120 darabot... Szal ha pl ezt valaki leírná nekik a fórumra, hogy "hé majom itt van! ebből is birnátok profitálni" akkor kb szarnának rá, hogy csak néhány meghatározott fegyverből lehetne kilőni és megcsinálnák a cuccost.
    Na de ez csak az én véleményem az eddigi Heroes-os "műveikből".
  • Narxis
    :DD
  • Lui76
    Ahh , remélem pénzért kell egy csavarhúzót venni hozzá és engi-vel meg kell javíttatni hogy működjön ...
  • Elektrofrombc2
    egyenlrőre még csak dísz
  • Lui76
    Kipróbáltam 3 napra az M16-ost amin mutat grántátvetőt , az hogy működtethető ? - 9-es szinten tartok assault.
  • Elektrofrombc2
    De nem érted, hogy ellenem nem bírnak semmit??? xD tetőről is lazán kiszedtem őket szal nem kelett, hogy elém rohangáljonak :D
  • Alien69
    Hidd el, alapban egyet értünk, ergo, ha totál béna, akkor MINDEGY. Akkor van létjogosultsága, ha az adott alap fegyóval bénázik csak, más, mondjuk kipróbálható fegyverrel jól nyomja. Persze ez a skill része, a taktikai részre nincs hatással így. Pl #3141 HSZ-ben lévő 47/0-s KD-nál. Az ellenfél ugye egyértelműan láma volt. Ha pl 2x bele futok a tankba, harmadszor TUTI nem megyek arra. :-D De ezt is írtam, a többség a széleket nem használja, megy bírka módon a két főutcán, ennyi. Ezek ha atom bombával mászkálnának is, akkor is veszítenének. :-D
  • koschwarz
    egyébként meg jó kis "szopatás" ez: van egy relatíve gyenge alapfegyver. persze az elején sokan megvettek egy jobbat pénzért, a veteránért még többet fizetnek, pedig nem sok érdemi különbség van.
    aztán mi volt? elite fegyverek? idióták megveszik. aztán most jön holosight-tal.

mi jön vajon? automata célkeresős fegyver? azt is sokan megveszik, garantált.
  • koschwarz
    én általában a 3. sornál vesztem el a fonalat, aztán nem is keresem tovább :DDD

alien: a tény az tény. 95%-ban pp2000-rel nyomulok, és általában nem csak pontban, de k/d-ben is ott vagyok a táblázat teteje környékén. ennél többet nem tudok ehhez a témához hozzátenni. az átlagnak teljesen mindegy milyen fegyvere van, ha béna.
  • Alien69
    Gyerek koromban a menzán. Valszeg most hányom ide.
  • szekrény
    mit etté paradicsomlevest betűtésztával ?
  • Alien69
    Jaja, és még vissza fogtam magamat, mert a végén még egy szekrénybe se férne be a sok rizs, mindegy, hogy A-s vagy B-s.
  • Elektrofrombc2
    Azt is csal te látod egyenlőre...
  • szekrény
    ennyi unalmas rizsát csak te tudsz írni élien
  • Alien69
    A sapi/ruci NEM haszontalan cucc! Igaz, nem sok emberen látok mást, csak az alapot, lehet, hogy ez igaziból nem így van, csak a játéknak egyszerűbb, mert régebben bugos volt ettől a játék. Nekem pl fel van rakva a sapi, és a rucim is, amit ingyé kaptam. Na jó, kellett hozzá, hogy sokat legyek bent a játékban.
  • Alien69
    Nem akarok senkit megbántani, de pl én heineken sört innék. Aki nem ilyentet iszik, hanem ennél rosszabb minőséggel is beéri, hát... na, az LOL
    Ja, mert én ugye semmilyen sört se iszok, de ha innék!
    Ergo, hagy döntsem el én, hogy mire szórom. Ezen felül, van, amikor igenis MEGÉRI beruházni, de ezt is leírtam már párszor. A skillhez, és a taktikámhoz választok fegyvert. Tudom, relative ritka marha vagyok. Tehát pl a snipámnak igenis meg KELL vegyem a legjobb shotgun jellegű fegyót, ami jelenleg az ELITE USAS 12, mert az alap fegyó asszem 7-8 lövetű, a veterán talán 9, vagy 12, az elite meg 14, és ez már nem mindegy a taktikámhoz. Ha ezt CSAK SB-ért tudom megszerezni, akkor ebből nem csinálok lelkiismereti, vagy mittomén milyen kérdést. Az meg nem kérdés, hogy igenis ebben az esetben mivel még nincsen megvéve semmi se a snipámnak, megéri megvenni. Az más, hogy a medicemnek már megvan m249 saw, ergo, annak nem fogom megvenni a holosight verziót. Annak ellenére, hogy lehet, hogy másik féle célkeresztel eredményesebb lehetnék, de kipróbáltam, jó nekem az alap is. Ha ezzel jobban élvezem a játékot, mint az alap fegyókkal, akkor skill ide, taktika oda, mégis csak jobb lesz, a játék élmény miatt.
  • szekrény
    ja mondjuk egy alap T-90 ellen mehetel te akármilyen elitveterán ájronszájgos puskával
  • Narxis
    Engem baromira nem érdekel, hogy milyen K/D arányom van, csak a jobb játékélményért vennék egy darab fegyvert, semmi mást, az ilyen sapkák, ruhák, haszontalan kiegészítők abszolút hidegen hagynak. No meg az is inspiráló amikor az ellen 10 emberéből 8 vásárolt fegyóval mászkál. Gyakorlatilag csak kiegyenlítem az erőviszonyokat. :)
  • koschwarz
    "olykor-olykor megveszek egy mp7-et"...kreditért.
  • koschwarz
    nem akarok senkit bántani, de a skillt és a taktikát nem fogja helyettesíteni semmilyen holosight vagy elite fegyver. alapfegyverekkel is el lehet lenni, olykor-olykor megveszek egy mp7-et, de ennyi. erre pénzt költeni...
  • Narxis
    Akkor érdemes megvenni a holosight-os m249 saw-t vagy nemsokára jön az elite verzió?
  • Elektrofrombc2
    Pár százalék az ap*df*sza :D:D
  • Alien69
    Jaja, MINDENKi tudja, hogy ehhez QRVA nagy mák kell. Az egyik, hogy legyen aki kezed alá dolgozik, ott ugye engik. A másik, hogy QRVA láma legyen az ellenfél, és csoportos öngyilkosságba meneküljenek a tankod irányába, lehetőleg gépjárművekkel, mert abba több láma fér bele egyszerre. A maradék pár százalék meg a tudás, tapasztalat stb...
  • Elektrofrombc2
    Hát arról beszéltem. Mivel Karkand volt, ezért A B C és D pont volt de nem lényeg. A képen valójában látszik, hogy merre voltam végig. Ott mozogtam jobbra balra...persze az a 2 szorgos engi nélkül ez nem jött volna össze az assaultommal...
  • szekrény
    és amikor a 47/0-t csináltál azt hogy magyaráznád el tudományosan A meg B meg C pontokkal ?
  • Elektrofrombc2
    jaj babám én azzal nem dicsekednék, hogy fél kört végig helizted és emelett lett 400 vagy mit tom én mennyi pontal többed xD
    Ami meg azt illeti szerintem semmi elvetendő nincs abban, hogy a B pont mögött állva fedeztem be a B pontot és a C kijáratát. Hülye lennék magam nekitámadni egy pontnak +ha elmentem volna onnan, akkor biztossan bukjuk a B pontot. Kicsit gondolkozz picúr xD
  • szekrény
    elektor kaptál 3 zakót 3 omanon tegyek screenshotot vagy leveszed a 47/0-ás epicfail spawcamper fasságodat ?
  • Alien69
    (HOLOSIGHT) M249 SAW, de a most kihozott M240B szerintem verni fogja (ha lesz belőle elite, v veterán), és egy dologban már tuti ez utóbbi a nyerő. Ez pedig a lőszer mennyisége, ennek 150, a többié max 120.
  • Narxis
    Nekem is csinál ilyet, programhiba, majd javítják.
  • Narxis
    Ja látom, megjelent 6-os szintnél.
  • Alien69
    Tiszta sor, hogy lvl20-s karakterrel felesleges görcsölni, max funolni. Illetve, fegyvereket, taktikákat próbálgatni. Speciel, nekem már vannak vásárolt fegyóim. Arra jók, hogy a megtermelt pízbő kötszert, és injekciót vegyek. Milyen karaktered nincsen? Amúgy, érdemes az adott fegyóból a legtutibbat megvenni, azaz, ha kihoznak egy fegyvert, érdemes megvárni a holosight/ELITE verziót. Már, ha költ rá az ember. Mondhatjuk, hogy nincs akkora különbség, de az alaphoz képest azért van. Illetve, van olyan fegyó, melynél SOKAT jelent a max fegyver (elite verzsün). Azok a fegyók, melyekhez eleve kevés a lőszer, mint pl USAS.
  • miki10
    mikor csatlakozik a szerverre és elkezd tölteni és végig megy a csík és a töltés végén lefagy...vagy is nem csinál semmit utána nem inditja el a játékot.

mi lehet a baja?
  • koschwarz
    ja, defibet akkor ha a szintlépéskor kapott training pontjaidat arra teszed. de kell vagy 6-7 tp hogy odáig eljuss tier 2-ben van.
  • koschwarz
    m249 saw nem rossz.
  • koschwarz
    mikor legutoljára játszottam (vagy 3 hete) akkor még 2 óra játékkal kitermelten egy sima mp7 1 napos kredit árát. ezt megváltoztatták volna?

mellesleg kb. 70000 kreditem van.

schrank: nem lesz több nullázás.
  • Narxis
    Melyik a legjobb fegyó medicnek? Mikor kapom meg a defibrillátort?

Am. zsír a game, lehetne több pálya de amúgy jó.