Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vaxi, battlefield.hu-n olvasd el a híreket, módosították az anti-air-t mert túl könnyû volt vele találatot bevinni ráadásul a sok vérszemet kapott "player" nagyon nyomult a +500 point-os sültgalambokra akik szó szerint a szájukba repültek <#nezze>#nezze>
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
ráadásul omanon a repülõ nem lockolt az ellenséges gépre sem.. wtf?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
árulkododtt a modiknak ahelyett , hogy ellátná a házigazda teendõit, ezzel is megerõsítve azt , hogy alkalmatlan a feladat ellátására, sõt még csak nem is aktív topik látogató, azonalli leváltását szorgalmazom és aki velem tart a moderátori topikban jelezze az illetékeseknek ! <#banplz>#banplz>BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
az a baj veletek,hogy nem jártatok még valami sokat bf2 topikban,így nem ismeritek szekrényt sem(kivéve,aki igen)<#puszis>#puszis>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
practitioner of the forbidden arts of death
más: a kis pötyögtetõs veterán stukit
practitioner of the forbidden arts of death
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
Szekrény: Gyerünk még pár ilyet ide...Ugraszd az egekbe a népszerûséged 😄
én akkó írok hejesirásihibbásan amikó akarok veletek elenttétbe akik még aszt se tudjátok leírni a nevét hogy elektor innen is láccik mijen kis pöcsköszörû keciek vatytok <#nezze>#nezze><#hehe>#hehe>
Én speciel TÉGED bizti nem szívesen látnálak HG-nek. Elég rossz a helyes írásod, rosszabb, mint az enyém... <#guluszem1>#guluszem1><#gunyos1>#gunyos1><#smile>#smile>

egy baja van hogy jó gép kell hozzá nekem egy 4770-el döcög medium-on a 2GB RAM-ból másfelet zabál (feladatkezelõ szerint) úgy hogy szerintem 1GB-os vga kell neki meg 4 magos proci, csak nem tudom mire fel amikor ez egy bf2 bfbc pontozással ...

ilyeneknek nem is engednék idegen topikot nyitni,mennyél játszani a kis színes autóiddal ... <#wave>#wave>
A Bannert meg akkor cikizd ha jobbat csinálsz ...sõt ha csinálsz jobbat oszd meg velünk és ígérem kirakom (már ha a többieknek is tetszik a csillivilli bannered)
A Te HGságodat (LOL) szerintem senki nem támogatná (én se) ezzel szemben mivel nekem viszonylag kevés idõm van (És a játék se váltotta be a hozzá fûzött reményeimet - eszméletlenül szar vagyok ebben) Eleltrot szívesen látnám a topik élén.(Már korábban beszéltem vele errõl...nem szörnyedt el a gondolattól.) Szóval már csak kéne pár helyeslõ hsz tõletek és akár igényelhetné is a HGságot.
Ezt másold be, ha nem tudnád begépelni:
FlyBoySAS
Ebbõl csak EGY van, és ott egybõl meg is lesz az Alien is! Azaz Én. <#hehe>#hehe>
# Alien437 Alien1410 AlienFetus AlienPenguinX AlienStrike101 AlienStrike10Aliennet Alienoz AlienomonAliensProject AlienxPredator
# alien-1990 Add
alien04 aliengrim alienladyfriend alienpirate alienqu