2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
Az igla a király! Ugyanis, ha jól használják, segít a repülős szakasznak. Persze, tudomásul kell venni, hogy ha pl engem egyszer befog egy igla, onnantól kezdve meg vannak számlálva a percei. Kivéve, ha mondjuk a repülősük nem béna, és fedezi az oda tartó oldalsó útvonalakat. Me, hogy NEM szemből megyünk rá, az csak természetes. Illetve, kikerülhető az igla rakétája is. Amikor támadni szoktam US oldalról az alap bázis igláit, bal oldalról, a olajfinomító tartályai felől támadok. Ugyanis, onnan NEM nagyon tud befogni az égők miatt, meg épp ezért, nem is arra figyelnek. Lehetőleg az egyiket kigéppusizom, és dobom a bombát is, vagy húzok a másikra is, ha sikerül. Mondjuk, nem szokott sikerülni, de próbálom. Aztán minél laposabban, be a dombok közé. Azokat NEM ugorja át a rakéta, nyíl egyenesen rohan feléd, azaz, bele a dombba. Bár, próbálom ilyenkorra tartogatni a csalikat, és ilyenkor kidobni, miközben a gép tengelyén tekerek egyet, hogy a rakétákat minél jobban szét szórja, így tutibb a védelem. Az "A" zászlónál lévőt a legkönnyebb kiszedni, csak fentebbről kell rámenni, a "B"-nél (vasút) lévőt a legjobb oldalról, vagy a tenger felől. Oldalról ráadásul alaposan meg lehet szórni gépágyúval, és azokat is meglőni, akik épp arra kolbászolnak, plusz bomba. Ergo, nem olyan gáz az igla. Kivéve, ha erős a repülős. Igaz, abból a jobbik pl NEM használja a rakétát, hanem kilő a gépágyúval. Bár, volt olyan repcsis, akit jó sokáig követtem. Azt hihette, hogy igla fogta be, mert egy idő után nem zavarta, nekem meg lassan töltött a gépágyú. Aztán csak lekaszáltam. A repcsi vezetés egyik fontos gombja a hátrafelé nézés. Csak, ezt valszeg qra kevesen használják.