Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaxi
na megvettem az mp7-et. jól lehet vele gyakni

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

HTS s3rg1nh00
nem,de jelentették már egy páran ezt a bugot asszem...próbáld addig a másik karaktert(én is ma jutottam volna 19-re az assaulttal,dehát most újra csak 2500 xp-m van lvl18on,szóval inkább húzom az engit😊)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Vaxi
nekem meg olyan szinten akad, mint a piccsa. :|

Elektrofrombc2
Hát ez hihetetlen... 19-es lvl-re nem is lehet eljutni... Most 50k pontot felejtett el ez a sz*r =/

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

van TS-en is szoba, ha valaki jobban szereti. 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ZTM
72BF-8PFG-ZGER-6J3W

5 bakának 😉

z0ty4
EB6T-SYUK-YA9P-YNS9
kaptam még egy adagot

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

z0ty4
6LPD-7U6S-E9M5-NZDL

itt is van egy 5 emberes

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

GMBX-QZRH-YG87-J3T9

5 ember, hajrá.
Carloska
akinek kell kulcs az pm 5ember

Elektrofrombc2
Aha. Küld el PMbe ha neked nem kell a kód.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Ti is kaptato ilyet? <#confused>

koschwarz
na tessék, most nem felejtettem el megvenni az mp7-et: másfél óra játékkal röhögve összejött a kreditára.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Elektrofrombc2
Ja, azt én is alkalmaztam. Sokáig foglaltam be úgy magam pontokat assaultal, hogy az ammo box-ot és a threat awareness-t is maxra felfejlesztettem. Egyik epület mellõl teledobáltam füstgránáttal így én láttam a nevüket ha jöttek volna engem megállítani, odasomfordáltam és befoglaltam, aztán benyomtam a jelzõrakétát, hogy oda respawnoljanak mellém a társak és így be is lett védve... Mostanában pedig engineer-el játszok, amióta nullázzák az accokat.

koschwarz
szóval egyetértünk 😄

koschwarz
hát én az ilyen izgõ-mozgó páncélosokat otthagyom a picsába, nem fogok utána rohangálni, hogy még én javítsam. ha javulni akar, menjen hátra, fedezékbe, nem harcoljon közben, mert attól eldurran az agyam, amikor elõre-hátra gurulgatnak, én meg próbálok mögötte fedezékben is lenni, meg javítani is...

Elektrofrombc2
Igen az egy dolog... De ha már odamegyek javítani és rászorul akkor az a legkevesebb, hogy benyomjon egy füstöt és kicsit félrehúzódjon. De van aki megáll egy pillre aztán meglát egy ellenfelet és utánnna megy, ilyenkor fedezék nélül maradok és szépen lelõnek...Am én is szoktam úgy javítani a saját tankomat, hogy az ellenség pontjánál vagyok, viszont olyankor rádobok egy aknát, szóval még ha be is szálnak akkor is õk járnak roszabbul... Viszont ritka, hogy oda settenkedjenek anélkül, hogy észrevenném így ez egy jól bevált taktika.

koschwarz
van az a nemtudommilyen észlelés javítás a jobb oldali oszlopban. 4 pontot lehet rá adni, és hamarabb felfedi az enemit. na az simán beadja ködhatárig is az ellenfél feje feletti nevet, aztán már csak az alá kell lõni 😄

Elektrofrombc2
Nem

Alien69
Sajna, mozogni KELL(het). Van, amikor én is mozgok, amennyire a helyzet megköveteli. Ne feledd, legtöbbször ilyenkor harci helyzetben javítasz, és Te nem látod, mi is van. Én, ha javítanom kell, inkább megyek jó távolra, de legalábbis olyan helyre, ahol legalább egy-két oldalam le van fedezve, azaz onnan semmi támadás nem lehetséges. Jellemzõen ez a C feletti magaslatoknál, a házak közti "parkolók", ahova nem tudnak gyalogosan eljutni. Már, észre vehetetlenül. Volt, hogy jött egy csávó, de javítani is a jármû szélénél szoktam, így látom az eseményeket. Észleltem, hogy jön, sõt, már le is térdelt, de beszálltam, és leküzdöttem a célpontot. <#ravasz1> Sok láma meg az út közepén áll neki barkácsolni. Nem látja, hogy ott vagyok felette. leszedem, és enyém is a sportkocsija. Így az egész csata kimenetelét teszi kockára a sok idióta. Tegnap is, Oman-on, nem 1 repcsi esett áldozatul a pilóták "minden áron lelõni" akaratának. Egyszerûen nem addig tart a pálya, ameddig nekem. <#idiota> Az anyahajó már ugye tabu, az ellenfélnek, mégis sokan bele feledkeznek, és csak azért is, pedig esélyük sincsen. Na jó, egy kicsi van. <#circling>

erieskrisz
Sziasztok elvileg ugye 2 embert tudsz csinálni magadnak lehet az egyiket törölni és helyette másikat csinálni vagy ilyesmi ??

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Elektrofrombc2
Hát ja 😄 Én általában mindig megveszem...

Alien69: Amit én igazán rühellek, amikor odaállok mögé javítani erre az elindul... nem egyszer fordult elõ és k*rvára idegesítõ. Amire kíváncsi vagyok, hogy a jármûbõl való javítás mennyire hatásos... mert kevesebb pontot ad, pontosabban ritkábban. De múltkor volt, hogy én tankal voltam mentem elõre mögöttem meg egy APC mindig fedezett. Ha õ lesebzõdött javítottam jármûbõl, azaz ki sem száltam. Ha meg engem sebeztek meg akkor fedezett míg kiszáltam javítani a sajátomat. Nagyon nagy teamwork volt és kb egy egész roundot kibírtunk.

Alien69
Melyik fejlesztés kell a ködhatáron túli "látásra"? Sajna, kevés ez a 20 szint, még egy halom fejleszteni való lenne. Amúgy szerintem a medic is jó, meg az assault is, és a snipa is. <#vigyor1> Ugye, Oman-on repcsiben mindegy, melyik kaszt. Szana-széjjel lehet lövöldözni mindegykit, és csak dõl a sok-sok(k) pontocska. Karkandot meg csak át kell vészelni. Medicként pl csatlakozol pár emberkéhez, és mehet a hent. Mondjuk, ezt könnyû lenne megoldani, "CSAK" ugye pl itt a PH-n kellene össze fogni. Még a snipa se rossz, mert az is meg tudja venni az USAS-t, és Õ is jöhet közelharcra. Ráadásul, a "csapat" fenekét is tudja fedezni pár claymore társaságával. De az is elképzelhetõ mondjuk, ha egy medic vezeti az APC-t, és egy engi meg javítja folyamatosan. Ha jól csinálják, az APC egyszer se fog kifeküdni! Legalábbis, ha szerencsém van lazán végig bírok egy kört az APC-vel. <#hehe>

koschwarz
több hete megvan nekem is (engivel ofkórsz). már azon gondolkozom, hogy indítok egy másodikat, bár semelyik másikhoz nincs kedvem, az engi annyira über. és a megfelelõ fejlesztésekkel ráadásul ködhatáron lévõ ellenfelet is észre lehet venni, és még egy pp2000-rel is ki lehet szedni a buta snipereket is.

viszont sokszor olyan kifagyásaim vannak, fõleg mapváltáskor vagy kör végén, hogy az egész gép totál megkukul. durva.

hun-engeneer-rel elég sokszor találkozom, kár hogy a legtöbbször ellenfélként, és esélytelen vagyok az mp7-jével szemben 1v1-ben 😄
én meg mindig elfelejtem megvenni a játék elején. több mint 20k kreditem van.

Elektrofrombc2
multkorában be voltak rakva... (majdnem) minden fegyvernek volt veterán verziója, aminek az volt a különlegessége, hogy kicsivel több töltény fért bele táranként és máshogy néztek ki. Többnyire olyan kopottas fegyók rárajzolt kis izék meg ilysemi. pl a Mp7 Veteran +5 golyót tartalmaz... na de a lényeg, hogy valamelyik patch után kiszedték, és valószínûleg open betára várhatók vissza.

Vaxi
le vagyok maradva, mik azok a Veterán fegyók? 😄

Elektrofrombc2
Hát nekem azért ment már jobban 😄 Na de gyertek fel majd battlefield.hu mumblera és akkor tudunk komunikálni is... van ott már elkészítve szoba is egy ideje csak mindig üres vagy epp nem, de akkor csak én játszok forever alone-t 😄

Ami azt illeti szerintem elfogják tüntetni a célkeresztet 😊 Túl szép ez így 😄

Alien69
Legjobb fegyó (szerintem), mert célkeresztje van, (relative) pontos, és jól sebez, alapban elégséges lõszer. <#vigyor>

Alien69
Ja, amúgy meg van az elsõ 20-s "karakterem". <#nezze><#alien2>

Alien69
Kösz, hogy szóltál! Észre se vettem. Csak holnap néztem volna meg. Mondjuk, ebbõl a szemszögbõl mindegy. <#worship><#hehe> Gyorsan meg is vettem az Mp7-t, és az M16-t, a PKM-t már régebben megvettem. Kíváncsi vagyok, mennyi lesz a veterán sorozat. Sajna, a rucikákat nem vitték le, pedig szeretnék egy tuti álca rucit venni. Olyan szééép magenta szerût. <#idiota><#nyes>

Vaxi
veterán?😊
jót játszottunk egyébként 😊)
csak nekem valamiért nagyon lagolt.

Elektrofrombc2
Ilyen áron szerintem teljes mértékben! Szerintem én megveszem. De ha netán a Veterán is hasonlóan olcsó lesz, pl ilyen 400körül akkor azt veszem.

attól még hogy ingyenes lehet véleményem a játékról és szerintem szar😄

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

Vaxi
enginek az mp7 mennyire éri meg?

Elektrofrombc2

ZTM
Annyira nem inkább régi, viszont legalább normálisan fut mindenkinél.
Ráadásul ez ingyenes szval ennek tudatában gondold meg mit írsz a grafikájáról 😊

ennek elég gagyi a grafikája nem?

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

Alien69
Mondom, SZERINTEM megkapjuk azokat a pontokat! Csak kicsit csúszik. <#vigyor> Legalább is, délután nyomtam 1-2 kört, és kidobott, de a pontszámom növekedett! <#vigyor3>

HTS s3rg1nh00
áprilistól lesz az

MR ME
ez má nyílt béta nem?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ZTM
De mekkora kibaszás má, leül az ember játszani, jó szerverre kerül nem laggos jól érzi magát, összeszed egy csomó pontot és egyszer csak...pffffffff
Remélem a nyílt béta már nem ilyen lesz.

Elektrofrombc2
Lehet, hogy nekem is sûrûn volt ilyen, csak nem figyeltem fel rá...

HTS s3rg1nh00
FUEL
egyébként én is be akarom kicsit szüntetni a játékot,mert épp az elõbb buktam el ismét kb 5k pontot...és ez ma már legalább a 3.ilyen...az azt megelõzõkrõl ne is beszéljünk😊

Alien69
Én megkaptam a pontjaimat, kábére persze, és csúszással természetesen. Tehát, elképzelhetõ, hogy mondjuk fél nap múlva ott lesz az a pontocska is.<#nemtudom><#hehe>

Elektrofrombc2
na jó ez mostmár több a soknál... most játszottam le kb 5 kört az úgy nagyából 30K pont. Kivág a játék, visszalépek. Erre 3000pontom van ösz-visz...

ZTM
Na ha már névosztás van akkor leírom én is az enyémet aki akar felvehet: Exoskeleton

Elektrofrombc2
Az még jó... de 60.000 XP-t azért nem 10 perc alatt gyûjti össze az ember...nagyon kellene már az a +1 training pont, szóval megyek is játszani 😄 Am mi játékban a neved?

HTS s3rg1nh00
én is szintet léptem 18-ra,majd...bfp4f.exe leállt...
FFFFFFFFUUUUU

Elektrofrombc2
Most azért kiakadtam... 12K hiányzott a 19. lvl-hez, erre felmegyek a szerverre és elfelejtette a 60k pontot. Relog, semmi... FFFFFFFUUUUUUU

erieskrisz
Fax vagyok FreeKill igy keres de mind 1 már felvettelek

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W