6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#2930 Zárt bétában nekem se tetszett. Túl gyorsan kifogyott meg hasonlók. -
#2929 cb-n az ump nekem nagyon adta rá, szomorú voltam, amikor kivették :D -
Puhos #2928 Köszi szépen! -
#2927 igaz én csak a zárt bétában próbáltam az ump-t, lehet hogy azóta jobb. -
#2926 Már nem kell. -
#2925 Azért használják azt, mert az bérelhető. Én megvettem az UMP-t és megvagyok vele elégedve, dehát kinek a pap kinek a paplány :P -
#2924 nekem nem tetszett az ump, se a másik (most nem jut eszembe a neve, az a nagyon modern kinézetű), túl sokat takarnak ki célzáskor, és valahogy nem is adják annyira a találatot, a tűzgyorsaság sokkal fontosabb ebben a játékban, és abban az mp7 jobb. eddig az mp7 a nyerő, nem csoda hogy mindenki azt használja. -
Puhos #2923 Sziasztok!
A játék indításához kell-e esetleg kód, ha igen honnan tudok igényelni?
Köszi szépen! -
#2922 nekem még maradt 1150 bf a gunclubos akciókból :D -
#2921 Na ja. Sajna, valszeg megent pízt kell áldozzak erre a nyominger játékra. A snipámnak az M95-t be KELL, hogy szerezzem, az az egy normális(abb) snipa fegyója van. A többi nem sebez eleget testre. Az M95 meg leszed 95-t is, és ugye elég, ha a baka kicsit sérült, pl leugrott valahonnan, vagy mittomén, és már halott is egy lövéstől. Bár, alternatívának az USAS még mindig remek választás, de abból meg kötelező a veterán a nagyobb sebzés, és a több lőszer miatt. A legnagyobb gond pont ez, hogy nem lehet vinni az M95-t, és az USAS-t egyszerre. -
#2920 szal ma asszem kipróbálásra kerül az ump, ha jó meg is veszem :DDD -
#2919 Na kérem szépen, lehet próbálgatni a fegyókat :)
There are 4 starter packs, one per class and they each include the following:
1 day trial of the AUG, UMP, M249SAW, M95 (depending on your class)
1 day trial of the MP412
10 Field Bandages
10 Adrenaline Shots -
#2918 A kettes szint 2 métert jelent. Gondolom, az 1000-s szint meg atombomba. -
#2917 én 1-et tettem rá, és elég szépen írtok vele. :) -
#2916 Pálya függő. Ha Karkadnot nézzük, valszeg a legritkább halál a távcsöves puskától van. Legalábbis nekem tutira. Omanon meg repkedek, oda az felesleges nagy részt. De aki állandó gyalogbékabaka, annak szvsz megérheti. Harc modor kérdése is, mert pl érdemes-e a TOW gyorsabb betöltése? Ja igen, ha HASZNÁLOD, tehát APC-ben nem rossz. De ha soha se ülsz bele, minek? -
#2915 Üdv.ha gondoljátok vegyetek fel barátnak. nickem: movari . 7 szintű engineer-rel próbálkozok minél több ellenséges járművet rpg-vel az örök vadászmezőkre juttatni -
#2914 Mennyire érdemes a triggert tovább fejleszteni? -
Gyuszopapa #2913 Igen a trigger az köcsög dolog,legalább olyan köcsög mint a COD-ban a last stand.Nem fogom használni úgy is messziről intézem el az ellenfeleimet. -
#2912 Jah, meg hát javítás 4-es szinten igen! Ha erre gondolsz! -
#2911 hmm? ezt most hirtelen nem vágom! :) -
Bala10 #2910 javítás? -
#2909 Engineer, Veterán Mp7, Tracer, RPG, 4 gránát, Trigger!! Istenemre olyan statok néha, hogy már szégyeltem magam! -
#2908 Na, megvan a 20-as szint is.. -
#2907 A triger egy kocsog dolog. Eleinte soxor deglettem meg miatta. Azért szemétség, mert akkor is kigurul, amikor az illető kezibe nem is az volt. Így a sok looser kap egy ingyen killt. Tök szar, amikor egy ilyen 1/7-s kap egy ingyen killt. Ezért én is meg csináltam, ha már azoknak a nyomingereknek van. -
#2906 xD -
#2905 ez előfordul. én is megkaptam ma, amikor sharqin a sarokban kempelt 5 nyomorék, én meg odadobtam egy gránátot.. aztán leszedett egy assault, akit kinyírt a triggerem.. :D -
#2904 Cheaternek néztek ma, mert 27/5-ös K/D-t csináltam :DD -
#2903 Az igla a király! Ugyanis, ha jól használják, segít a repülős szakasznak. Persze, tudomásul kell venni, hogy ha pl engem egyszer befog egy igla, onnantól kezdve meg vannak számlálva a percei. Kivéve, ha mondjuk a repülősük nem béna, és fedezi az oda tartó oldalsó útvonalakat. Me, hogy NEM szemből megyünk rá, az csak természetes. Illetve, kikerülhető az igla rakétája is. Amikor támadni szoktam US oldalról az alap bázis igláit, bal oldalról, a olajfinomító tartályai felől támadok. Ugyanis, onnan NEM nagyon tud befogni az égők miatt, meg épp ezért, nem is arra figyelnek. Lehetőleg az egyiket kigéppusizom, és dobom a bombát is, vagy húzok a másikra is, ha sikerül. Mondjuk, nem szokott sikerülni, de próbálom. Aztán minél laposabban, be a dombok közé. Azokat NEM ugorja át a rakéta, nyíl egyenesen rohan feléd, azaz, bele a dombba. Bár, próbálom ilyenkorra tartogatni a csalikat, és ilyenkor kidobni, miközben a gép tengelyén tekerek egyet, hogy a rakétákat minél jobban szét szórja, így tutibb a védelem. Az "A" zászlónál lévőt a legkönnyebb kiszedni, csak fentebbről kell rámenni, a "B"-nél (vasút) lévőt a legjobb oldalról, vagy a tenger felől. Oldalról ráadásul alaposan meg lehet szórni gépágyúval, és azokat is meglőni, akik épp arra kolbászolnak, plusz bomba. Ergo, nem olyan gáz az igla. Kivéve, ha erős a repülős. Igaz, abból a jobbik pl NEM használja a rakétát, hanem kilő a gépágyúval. Bár, volt olyan repcsis, akit jó sokáig követtem. Azt hihette, hogy igla fogta be, mert egy idő után nem zavarta, nekem meg lassan töltött a gépágyú. Aztán csak lekaszáltam. A repcsi vezetés egyik fontos gombja a hátrafelé nézés. Csak, ezt valszeg qra kevesen használják. -
Gyuszopapa #2902 Nekem semmi bajom az iglával,már találomra lövöm anyáznak is rendesen mert van mikor látóhatáron kívülröl kiszedem a kezelőjét.Helivel oldalba szoktam támadni,alacsonyan repülök vele takarásba majd csak a célnál emelem fel a gépet és tűz.90-95 százalékban sikerrel elintézem,volt hogy egymás után 4 csávót kiszedtem,onnantól üres volt pálya végéig.Nem volt kedvük beleülni. -
#2901 Bugos az igla kezdorol kilovik majdnem a jetet felszalaskor arrol nembeszelve hogy 300feetnel a jet nemcsipog csak leesel, masik meg lehetettlen lerazni az iglat. Annyira bugos az egesz meg hogy ez meg nem is beta hanem alpha. -
Gyuszopapa #2900 Újabban tele vanak hülyékkel a szerverek.Oman,egyszerüen nem lehet beszálni a helibe senkihez se gunnernak mert vagy belevezeti a helit az iglák zónájába vagy lezuhan vagy odatálalja magát egy földi jármű elé hadd lőjje szét a helit vagy már az anyahajón szétlövik saját járműveiket.Elviszik a repülőt belezuhannak a tengerbe,elviszik a partig kiugranak.Az ellenfélé az összes bázis,felszálnak,a parton várják őket a járművek és szétlövik.Nagy nehezen ellopok egy helit balról bekerülöm és hátbatámadtam az ellent mert már idegelt hogy még nem jutottam ki az anyahajóról meg az is idegelt hogy a másik csapatban többnek 15-25 kill/0 death-je volt.Mindjárt nem lett nekik 0 death mert egymagam lemészároltam majdnem őket.Hogy nincs eszük a sok marhának semmi taktikai érzék. -
#2899 Nálam is volt szaggatás a frapstól(be volt kapcsolva játékban) meg xfire-től is. Nincs véletlen valami ezekhez hasonló program ami be van kapcsolva? -
lolhunter #2898 Most töltöm.Lolhunter néven megtaláltok.vegyetek fel bartnak :D -
pett3rson #2897 semmi, rájöttem, hogy ki kell hozzá lépni :) -
pett3rson #2896 Sziasztok.
Hol lehet felbontást állítani? elég érdekesen indult a játék, a kép szélén fekete csík van, gondolom 1024*768 lenne alapból. -
#2895 Én nem tudok akkora szaggatásokról. Bár vannak. VGA driver régebbire? Mondjuk 2010 szeptemberi vagy ilyesmire? -
zsimborgo #2894 Sziasztok.
Van már valami megoldás a szaggatás megoldására?
Újra raktam az op rendszerem de a karakterek illetve az accountom maradt ugyan az.Kb. egy hete nem tudok játszani annyira zavaró,bár a nettem illetve gépem tökéletes a legújabb játékokhoz is. -
#2893 Az embernek ritkán jön össze 37:1, nem járműben. Még, ha nem is tehet róla, mert ehhez inkább qrva nagy mák kell. Kötszer, és oltás nélkül persze sokkal rosszabb lenne, és ugye itt erről van szó. Néha nagyon-nagyon megéri ilyenbe is fektetni. -
#2892 Vegyetek fel engem is, a nickem: csizihungary -
#2891 Már hiányzott egy ilyen hozzászólásod :D