2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
Ja, aha. Szerintem minden klán csinált hasonlót. Felmentek közösen egy szerverre, és akinek valami hiányzott, "megoldották". Vannak olyan feladatok, melyek megoldhatatlanok, vagy qrva nagy mák kell hozzá, kb mint lottó ötöshöz. Pl egy kör alatt 15 (vagy 25?) roadkill. Ezeket meg kellett közösen oldani, mert klán warnál biza szükség lehetett bizonyos dolgokra. Nem volt mindegy, milyen fegyóval ment az ember. BF2142-ben pl volt bug kihasználás, csapatszállító helivel titán fölé, és az "utasok" helyet cserélgettek (peccsel javították, meg a titánról leszedhetőek voltak). Pörgött a pont, mint a fene, majd közben a pilóta helyet cserélt másik utassal. Ilyen fajta stat dolgok voltak, és lesznek is! De, a gunship ilyen szemszögből is mentes volt. Bár, természetesen "okosságok" itt is voltak/lesznek. Pl átülés gunnernek, rakéta kilövése, vissza ülés. BF Heroes-ból is hoztak át "okosságot", pl tank lő, engi kiugrik, rpg ellő, vissza. Persze, itt pl Karkandon ez kifejezetten veszélyes, mert szűk a pálya, sok a kemper, könnyű meghalni, és máris bukta a tank, és az enemy-nél két tank, az gáz. Sok láma gyík van, aki kiugrik pl az APC-ből is, és ott hagyja, pedig az még frankón használható. Ilyeneket én is előszeretettel bugázok el, és amíg ki nem lőnek, használom. Ha nem engi vagyok, és elviszem a saját tankot/APC-t (mert ott áll üresen), akkor addig nyomom, amíg meg nem javítanak, vagy ki nem lőnek. Illetve, van egy átmeneti idő, amikor pereg lefele, de még akár fél percig is használható. Ilyenkor azért még próbálok pár killt behozni, majd remélem, hogy időben szállok ki belőle.
Nem mindig jön össze, de legalább nem lopják ki a fenekem alól.