2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
lammaer #2625 Én imádom a defibet, számomra sokkal könnyebb vele +80 pontot szerezni mint a gyilokkal (mert hát a reflexeim nem versenyezhetnek a koreai quakes gyerekekével).
Ugye a +80 úgy jön ki, hogy +50 a defibért, majd - mivel nem 100%-al jön vissza a srac - rögtön repül a medpakk is a gyereknek, ami 3 vagy 4x +10.
Akkor nem is nagyon érdemes a defibet fejleszteni, mert a gyógyitásból jövő pluszok elmúlnának :)
Tegyük még hozzá, hogy jó esetben ehhez még hozzájön további +50 ha közel van az aki kinyirta a csapattársat - hiszen jó medikhez méltón először igyekszem megbosszulni a csapattársat.
Amúgy én is tapasztalom hogy nem mindig jön össze a "feltámasztás", gyanitom azért, mert mindössze 3-4 másodperc áll csak rendelkezésre, és lehet hogyha már a végén vagyunk, ugyan a hulla még nem kezdett elhalványodni de már nem ébred fel :)
-------
Tegnap amúgy volt egy defibes élményem: sarkon lelőtték a havert, odaugrottam és felébresztettem... és mivel a gyilkosa pont ott volt mellettem, ugyanaz a defib katttintás ami újraélesztette a havert egyben meg is ölte a gyilkosát. 100 pontos kattintás volt.
Még röhögtem is, mert nem is céloztam az ellenfélre (nem tudtam hogy ottvan), hiszen a földön fekvő haverre nyomtam.