2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
Sajna erre már NINCS mód. Egyfelől az a BF2142 VOLT, már nem is tudom, mennyi évvel ezelőtt. Statom jelenleg. E szerint mai nap 8.96 K/D Ratio a gunshippel. A különbség abból adódik, hogy a beírt K/D Ratio 9.3 még az aktív korszakomat jelöli, utána már csak ritkán játszottam, ráadásul, az akkori beállításaim, és hardwereim változtak. Régebben snipázásra, és gunshippre volt kihegyezve a beállításaim, a "közelharc" totál nem ment e-miatt. Klánoztam, és mint írva vagyon, a gunship ranglista elég előkelő helyén voltam, emlékeim szerint 86.-ig jutottam. Klánommal (HTW, és nem én voltam a klán vezér szerencsénkre) nemzetközi vizeken is megálltuk a helyünket. De, a BF2142 TITÁN túl komplikált egy átlag BF rajongónak, mert kifejezetten CSAPAT játék, keveset lehet base kempelni, pontosabban szinte semennyit se, és ismétlem önmagamat, MAXIMÁLIS csapat munkát követelt. Ezért (IS) kedveltek velem repkedni a friend listámban lévők, ahol pl több külföldi (pl német) is bőven volt, és amikor mentem publikolni, bizony tülekedés volt a gunner helyére.
Tehát, én ahogy beszálltam (ezt megvárták) ugrottak be. NEM véletlenül. Egyfelől kevés ellenfelünk akadt, másfelől sok időt, és energiát áldoztam arra, hogy a GUNNEREM sokat ölhessen. Rendszeres volt a 30-30 kill mind kettőnk részére, 1-2-3 halál mellet, az is főleg mondjuk a roadkill miatt volt, azaz, kicsit túl lentre mentem, és nem metrót vezettem. 
De tervezem a helizést is itt.