2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Alien69
    Ja, amúgy mostanában ugye ritkult a Karkand pálya. De volt hír róla, hogy "fejlesztenek". LOL Werry LOL. Még jobban elbakták! A teraszra, ahol ugye van a respawn pont raktak egy kis tetőt, meg egy létrát, hogy fel lehessen menni egyből a tetőte. Ezen kívül ezen tetőre menő létrát is átrakták a sarokra. Ennek oka, hogy a sarkon túlról is esetleg észlelhető a mászás. Na, mondanom se kell, hogy ez a teraszos tető még jobban kedvez a spawn killhez. Persze tök véletlenűl szúrtam ki a változtatást. Három enemy is ott volt fent. Meglátogattam őket, szépen az elsőt lepuffantottam, a másik kettőt meg boncoltam. Na onnan vége volt. Legalább 4-5 percig ott kempeltem fenn, mert ugye az igaz, hogy közvetlenül a spawn pontot innen nem lehet belőni (annyira), viszont az oda rakott létrát előszeretettel használják a bakák. De ugye mászás közben kiszolgáltatott helyzetben vannak, és könnyedén hullanak, ráadásul egy szavuk se lehet, mert ugye az már NEM spawn terület. Szóval megint adtak a fekáliának egy pacsit. :-/