2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Alien69
    Perszepersze, de itt most NEM arról van szó, hogy minek pl nekem veterán fegyó, amikor shimán lebicskázom még a tankot is, wazze! Kihámozom belőle a bakát a bicsakkal, ne viccelj má! :-) Itt az a lényeg, hogy két fegyver kivételével ingyé van a többi, akkor meg érdemesebb a vetyerányt alkalmazni, me megtehetem (meg addig, amíg engedik kipróbálni a többit)! A sok looser meg ugye NEM, vagy nem teszi, me looser, és van a többi, aki csak FUN-ol, lazul, lébecol a pályán, vagy esetleg játszik, és tesz rá, hogy esetleg még ilyen hülyeséggel is foglalkozzon, mint más fegyó. :-D Ott van ugyebár pl a snipa. Mennyivel qúlabb USAS-al menni vele, mint távcsövivel várni, amíg végre valaki lelő, mert ugye ebben a nyomi játékban is egy lövés nem elég. Kivéve, ha pont fejbe sikerűl. Ez meg alap snipa fegyverekkel elég problémás (nem lehetetlen, csak nehéz, de el fut a vad). A többség snipa ráadásul áll valahol lent a fűbe, oszt bele harap, és persze, hogy megunja, hogy nem tudja elszívni, de szivatják. Ráadásul hiába helyezkedik jól, a snipa lövedékek csíkoznak (hogy melyi idióta találta ki, FAKK). Tehát, max 1-2 emberkét tud lelőni (most mindegy, mennyit), mert ugye megy rá a vendetta, és ha mással nem, tankkal/APC-vel, de le lesz vakarva. Ergo, sokkal praktikusabb a veterán USAS. Eddig nem veszítettem vele (közvetlen párbajt), ha fullos volt az élet erőm.
    :-))) Haladok is vele rendesen. Igaz, sokat repkedek is, ott meg mindegy, milyen kaszttal repked az ember, menet közbe nem tudok kiszálni javítani (mint pl tanknál az engi). :-D