2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Alien69
    Egyet értek! A veterán fegyó két dolog miatt kell (kötelező). Az egyik, nagyobbat sebez, a másik a több lőszer. Vannak fegyók, ahol ez minimum. Tipikus pl a snipa! Alap fegyó 4 lőszer egy tárba, és asszem össz 16 lőszer! Ráadásul tetőre nem sűrün mászik assault, kivéve, ha van gógyija. Az USAS is sokkal jobb cucc így (annak is kevés a lőszere)! Snipát indítottam, veterán USAS-al. :-) Ha nem lennének ennyien lámák, akkor nem is egyedül tartanék egy zászlót, mert ismét, a sok láma Sarqui-n megy középen meghalni, én meg hiába lopódzok át a pályán, hiába foglalom el a távoli zászlót, nem tarthatom örökké. Hiába látom az ellenfelet (motion senzor), előbb-utóbb, de leszednek lassan. Aztán kezdődik minden elölről. Három zászló az ellenfélé, mennek középen, én el a szélen, közbe takarítok, majd behúzom, arrébb megyek, hadd jöjjön az ellenfél, mert ugye látszik amikor ott van, a zászló lehúzás a kis térképen is jelezve. Megyek oda, intézkedek, vissza húzom, ismét el, mert ugye nem fogok ott állni, és várni, hogy simán leszedjenek. :-))) De elöbb-utóbb elfogyok én is. Hiába leszek első, a csapat veszít, mert a többség birka. Ergo, veterán fegyó, mert ez JÁR Nekem! :-))) A lámák meg menjenek csúzlival, amikor a veterán fegyó ingyé van. :-DDD