2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Alien69
    Lehet hülyeséget beszélni, nyílt fórum, igazad van! De itt most TE beszélsz hülyeséget. Azt írtam, hogy GÖRGŐS egér, wazze. Az, hogy milyen a Te billentyűzeted, egy dolog. ha nem érted, nem baj. Azért, mert pár fórumon ez a divat, hogy az egyik fél ugye (amiben igazad van) a sznob, és csak azért vesz 30E forintos egeret, me sznob, az más kérdés. De low end hardverrel NEM lehet megfelelő eredményt elérni! Pontosabban, a maximumot SOSE fogod tudni kihozni magadból (de még a minimumot se). Természetesen itt jön a képbe, hogy van egy ésszerű határ, ahol mondjuk két egér között már inkább a fogása dönt, ezt meg mindenkinek önnön magának kell tudnia megállapítania. Ezen felül meg ha nem hallottál, hogy pl miért kell meghekkelni a WIN XP-t, az is egy dolog. De ez már ne is haragudjál, a SAJÁT "problémád". Vannak dolgok, melyekkel eredményesebb leszel, ezt be kell látni, és mint mondtam/írtam, vannak, melyek teljesen feleslegesek. Már számomra ilyen a billentyűzeten az LCD. A másik, én speciel a görgős egérről a szintén olyan nívós, mint pl az A4tech, Trust egérre váltottam. Nem is volt olcsó, mert ugye 6E forint mondjuk akkor, amikor a BF2 megjelent nem volt olcsó (lehet az én billem is van olyan idős, mint a Tied). Aztán, elkezdődött a kálváriám azzal a nyomikocsog egérrel. Szar driverrel olyat szopatott, hogy az na. A játékon belül hirtelen megindult az egyik irányba. A vége az volt, amikor csapatszállító helit vezettem, fullossan természetesen, majd megtekerte a helit, ami becsapódott a földbe (7 team kill, plusz suicide). Ekkor felálltam a gép mellől, és a Bf2-t pár hétig hanyagoltam (szinte sírtam a borzalomtól, hogy ilyen szar egerem van ilyen drágán). Akkor váltottam Diamondback-re. Persze utána olvastam, és át állítottam az XP-t, mert 8ms alapból az XP. A billentyűzetet is lecseréltem, és ha nem érted meg, hogy két gomb lenyomásával NEm lehet játszani, akkor felesleges is tovább erről beszélni.
    Tehát, felesleges más ostobaságát áthozni ide is. Nem leszek skilesebb egy jobb egértől/billentyűzettől? De igen. Ha az adott hardwer KORLÁTOZ az eredményességben. Tiszta sor, hogy tol-ig határig, de igenis számít. Néha nem is kicsit.
    Részemről ENNYI.