2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
Én elvakult assault vagyok, bár, a BF2-ben még inkább snipa, és heli pilóta voltam. Valszeg a hardvereim egy része megváltozott (pl egér beállítások is), és most már jobban megy az assault, és a heli/tank irányítás is. A Moha-ban is legtöbbször M16+gránát vetővel nyomom, a BF BC2-ben meg főleg tankozok (nem rosszul, bár nem pro-n). Sajna, a helizéshez két ember kell(ene).
Assaultként se kell csalni, csak nem mindig megy a totális ferr játék. Azaz, ugye amerre megy az ember, vannak spawn pontok, és tankkal is, ha arra járok, kénytelen az ember oda lőni. Ha nem, akkor onnan lőnek ki. De, nem szokásom direkte oda állni, és ezeket a pontokat tűz alatt tartani. Főleg, mert én is voltam hasonló helyzetben. Mondjuk, eddig max 1-2 alkalommal gyilkolásztak le így, mert ha ezt észre veszem, megalázom (ha lehet) a csávót, és ugye shimán el lehet kerülni ilyenkor is a halált, és legyílkolni a ganajtúrót (természetesen késsel, sajnos kanál nincsen). Eleve, mindig az van előnyben, aki mozog, főleg, ha tudja, hol van az ellenfél. :-)