2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • koschwarz
    szerintem tökéletesen jól látod a dolgot. egyébként ha nem elvakult assualt akarsz lenni, és összeszedni 20 killt egy kör alatt (mondjuk szerintem nem könnyű, ha nem csal az ember), akkor egyértelműen az enginer a legjobb kaszt, amivel a legtöbb pontot lehet gyűjteni. nekem van egy medikem, egy assultom és egy engim, de szinte csak az engivel nyomom.

jó a fegyvere, jó járművek ellen, és még javítással is szerezhetsz pontot. elég kilőnöd egy meccs alatt 2-3 járművet, és ott vagy a pontlista elején. kapsz külön a járműpusztításért, meg a benne ülők killjeiért. mellesleg szerintem az alap fegyvere is rohadt jó, egyébként elég csak eltalálni az ellent, azért is már ad pontot.

és ha a kasztodnak megfelelően játszol, amit a legtöbb assaultról vagy medikről nem lehet elmondani, akkor sokat segítesz a csapatnak, amikor két jó találattal kiszeded a társaidat aprító járműveket (mindig a seggükre érdemes célozni).

a tracer ellen majd a végső változatban biztos lesz valami füst vagy amivel a járművek ledobhatják magukról, de jelenleg én nem szívesen ülök járműbe, mert egy pillanat alatt ki tudnak szedni.

szóval szerintem az engi a legjobb kaszt.