2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Alien69
    ? Ha leviszik a tankomat kb 300 pontra (ugye 1000 a max a tanknál, a másik 600), onnan javítom, amíg tekeri, addig legalább 3x kiírja a +20 pontot. A többi kaszt honnan is kapna ennyi pontot? Ha szerencsém van, és nincs csíter éppen az adott szerveren, lazán megvan 1 kör allatt 3000 pont, míg assaultal kb 2E (átlag kb), úgy, hogy természetesen a legtöbb pontot szerzem azzal is, azaz, az első vagyok ott is. Múltkor engivel 32/0-s kört csináltam. Igaz, ehhez qrva nagy mák kellett, meg egy önfeláldozó tag, aki folyamatosan javította a tankomat. Több, mint 6E pont. Assaultal meg eszembe nem jut beűlni tankba, mert nem tudom javítani (könyörögni lehet, de ritkán vezet eredményre). A javítást is nagyon körültekintően kell végezni, mert ugye én is többször loptam már el tankot, meg tőlem is lopikázták már el. Csak, engivel ki tudom lőni/javítani, a többivel meg könnyen meg tudok halni. :-)
    A többi kaszt felejtős. Rengeteg medicet látok, de medic csomagot? LOL Van, amikor a megfelelő helyen van a medic (tehát háztetőn), de olyan hülye ostoba, hogy nem rak magához csomagot. Assault dettó. Bár, azok sűrübben dobnak le ammo packot, de akkor is nehéz találni. Ha jól emléxem, egy tárazás 5 pontot ad, a medicre nem emléxem, mennyit ad gyógyitásra. Ergo, a engi tankban a legtöbb pontot hozhatja. Snipa nem lövi ki (jelenleg), assault max gránátozza (mondjuk a light tankot jól sebzi). Telepítettre meg ugye az ember autómatán rá küld egy lövést, és kb legalább minden 2.-ban meg is hal valaki. Egy kis szerencsével a tankkal lehet a legtöbb killt elérni, és ha sikerűl megfelelő helyre menekülni, és javítani, a pontszám is maximalizálódik. Két nap játék alatt 9-s szintre vittem a nulláról. A többivel ilyen (szerintem) esélytelen, vagy akkora mázli kell, amekkora nincsen hack (aimbot) nélkül. :-)))
    Remélem elég "bő" volt. De ez természetesen szvsz! :-P