2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • FiveOmensXXXXX
    Igaz kicsit zavaró, hogy mindenki egyforma. Viszont nincs tk így nem igazán gond ha rálősz a társakra véletlenül. Néha én is megilyedek és leosztok pár golyót a társaknak. Nagyobb gond jelenleg az, hogy nem tud az ember együtt játszani senkivel se. Így a csapatjáték se alakul ki nagyon.

Találkoztatok már csíterekkel? Mert én csak tegnap kezdtem a játékot, de ma találkoztam már egyel. Először a fél pályáról kezdett el lődözni pkm-el. A B pontnál a párkányról lődözött az A pont fele. Mindenfele repkedtek a golyók és mindenki halt sorban megfele. Pedig olyan mesze voltam, hogy nem is láttam még a körvonalait se csak, hogy abból az irányból jön a lövés. A következő körben keveselte a statját szerintem. Nem volt elégedett ezért beállt az egyik ház mögé és a falon keresztül osztotta a fél pályát. Láttam a kill kam-ból, hogy a falat nézi lő, mint a hülye és hal sorba mindenki. A lőszere se nagyon fogyott el, bár lehet adtak neki a társai vagy nem tudom. Ilyen 33/1-es statot nyomott a végére a körnek, majd lelépett. Ma volt fél 6-kor az egyik szerveren. Izgalmas volt csak sűrűn ne legyen ilyesmi.