2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • koschwarz
    nem értek egyet. a tank géppuskásának kiírtása aztán nem egy nagy feladat, bárki képes rá, másrészt a sima katonaként kiválasztom a gyorsabb enemy észlelést, körbe spottolom a látóhatárt, és kb. ugyanott tartok, mint egy sniper. azt meg nekem ne mondja senki, hogy azért lett sniper, mert ő önzetlenül spottol...tehát ha összességében nézem, az assult dobja az ammot, a medic az elsősegélyt, az engi a leghasznosabb, magyarázni se kell, ehhez képest a sniper előnyei sehol nincsenek. ehhez képest a játékosok fele simán sniper.

még csak foglalni sem nagyon szoktak, háztetőn kempelnek, pontot megvédeni nem tudnak, mert szerencsére sok helyen el lehet bújni a zászlóknál. ráadásul azzal, hogy látszik, honnan lőnek, meg a csipogó, ami jelzi, ha becélzott egy sniper, még haszontalanabbá teszi a snipert. viszont imádnivaló, hogy ebben a játékban ezek miatt simán be lehet cserkészni, és gyönyörűen fejbe lehet őket lőni félméterről pisztollyal, mert még ahhoz is hülyék, hogy néha ellenőrizzék a létrát vagy az irányokat, ahol fel lehet mászni utánuk.

a 90%-uk csakis a saját killjeikkel törődnek. könyörgöm, hosszú évek óta játszom battlefield-et, még egyszer a codba és a moh-ba is betévedtem, mindig ezt csinálja a sniperek jelentős része. és meggyőződésem, hogy többek között azért is teszik be a multis fps-ekbe, mert különben rengetegen nem vennék meg a játékot.