Komolytalan#34
Na igen, gépváltáskor. Nekem most van egy Athlon64 (1 magos), 1G memóriával, és amire használom arra ez addig jó, amíg el nem kopik a proci főtengelye. Na jó, talán még 1G memória kerül bele, amíg még lehet DDR2-t kapni, és annyi. Ha nem tol az ember kőkeményen 3D-t - ami ugye XP alatt még nem kötelező, lehet böngészőben is játszani pl - akkor nincs miért fejleszteni a gépeket. Videot már mindenki asztali cuccon néz, mert mire lesz elég lemez, meg lehet írni/íratni is nem csak gyárit venni addigra mindenhez lesz 5eFt-ért lejátszó (nem csak DVDhez, de Blu-rayhez, 3D tökömhöz, holografikus tárolóhoz, ufó technológiához, mindenhez lesz). Szóval már az se szempont, hogy nem játssza le a gép a HD, XD, YD, ZD, 27D tartalmakat, mert nem is kell neki.
Az a nagy büdös helyzet hogy engem 1 dolog tudna rávinni a gép cserére: ha a Flashbe raknának rendes 3D motort, és böngészős játékok ezt elkezdenék használni. Akkor is csak kényszerből váltanék, mert ha már eljutottam XY játékban a 67. szintre, akkor nem akarom csak azért otthagyni, mert kevés hozzá a gépem.