• willcox
    #18
    Hiába van jó hangrendszer a moziban, ha csörögnek előtted, böfögnek/köhögnek melletted, pofáznak mögötted. Ez nagyon zavaró tud ám lenni. A kellemetlen szagokról nem is beszélve. Ezt is kapod ám kéretlenül a jegy áráért! Otthon ilyen nemkívánatos mellékhatások nincsenek. Egyébként meg nekem sincs rossz hangrendszerem :)
    Mozivászon vs otthoni képméret. Ugye tudod, hogy még egy mobiltelefon kijelzője is tud nagyobbnak látszani a mozivászonnál, ha elég közel rakod a szemedhez? A varázsszó: látószög. Mellesleg a moziban sem mindegy, hogy az első, vagy az utolsó sorból nézed a filmet. Egyébként nincs kis tévém, de ez magánügy.
    Otthon bármikor megállíthatom a filmet, nem maradok le semmiről. Ha kell, akkor visszapörgetek, hogy megnézzek egy részt megint. Ezt moziban hogyan oldod meg? Ja, tudom, neked ilyesmire nincs igényed. De nekem viszont van.
    Régen, amikor még videó sem létezett, sokat jártam moziba. Igaz, akkoriban a moziárak is relatíve olcsóbbak voltak (az akkori fizetésemből havonta sokkal több jegyet tudtam volna venni, mint ma). És régen a szemetet nem hozták be, manapság meg tele vannak hulladék filmekkel, amikért nemhogy nem adnék pénzt, még akkor sem nézném meg, ha fizetnének érte.
    De te járj szorgalmasan moziba, mert megérdemled.