A november az év egyik legdurvább mozis hónapja lesz

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiszek neked. mindig is láma voltam az ilyesmihez:)
Chocho
Jó lesz az 1080p-nek is. ;)

Gaming is believing.

Na, ez is a legdurvább lesz. Beszarok. Rúgjátok már ki. Segédmunkás?
bertino
:DDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hát én havonta-kéthavonta egyszer megyek moziba, ha van film amiért tényleg nem sajnálom az idõt és a pénzt. Akkor azt viszont ott és úgy akarom megnézni, ahogy csak moziban lehet (napersze akinek van otthon saját mozija, igazi nagy teremmel, az mákos).

A minõség meg különösebben nem izgat, ha már otthon filmezek, nem fontos hogy fullhd legyen, de kamerás filmet elvbõl nem nézek. Az vérgáz.

nem ugyanaz, tény. és fura az a kettõsség is, hogy miközben egyre több a minõségõrült a neten (1080i), egyre többeket nem érdekel a minõség, a lényeg, hogy magukévá tegyék a filmet, bõven megteszi a kamerás verzió.

én is ilyen lennék, más kérdés, hogy ma már a sok meló mellett luxus az az 1-1,5 óra, ami kiesik a mozizással (utazás, várakozás, reklám, miegymás vs munka, vagy együtt lenni a családdal), így részemrõl bármennyire is moziznám az összes filmet (a jegyár tényleg a legjelentéktelenebb tényezõ), inkább kivárok pár hónapot vagy fél évet elérhetõ lesz nézhetõ és élvezhetõ, igaz nem maximális minõségben a film és megnézem. (idõvel mindenki túl fog azon lépni, hogy a filmet csak a világpremierrel egy idõben érdemes nézni. bõven van "alapfilm", ami 2-3-4 éve vár arra, hogy megnézzem. nem szaladnak el:)
nemtom minek vagy úgy oda.
engem is felbasz, hogy a Machete-t a haverok már 1 hónapja látták, de azért az akkor sem ugyanaz.
otthon kényelmesebb? talán.
de mekkora tévéd van? mert még ha 50" is, akkor is lófüle a mozivászonhoz képest, csakúgy mint a hangrendszer. úgyhogy kösz, de én inkább elmék és megnézem moziban, ha az adott film arra érdemes.

jómagam inkább azt hoznám fel érvnek, hogy elég sok jó film akad, amit nem vetítenek.

"Melyik novemberi hazai mozis premier érdekel a legjobban?" - egyik sem. Ugyanis nem járok moziba, sokkal kényelmesebb otthon megnézni a filmeket. Arról a nem elhanyagolható tényrõl nem is beszélve, hogy sokszor hamarabb, mint ahogy moziban bemutatják. <#mf1>
Tök zsír hogy a felét már láttam :D

Antichrist tényleg nem mai, láttam is 3szor, de valakivel elmegyek rá moziba :)
többi movie-nak meg utánanézek egy kicsit aztán meglátjuk..
A fene egye meg, Antichrist címû film már olyan 1,5 éves, már TV-be is le lehetne adni, kíváncsian várom, mennyien nézik meg így a külföldi premier után...
tavaly óta ez megy. Látszik hogy drága Viktorunknak milyen gazdag a fantáziája<#mf1>
Gerygrey
Pont ez jutott nekem is eszembe, hogy mint ha már láttam volna az elmúlt idõszakban (de még korábban is) hasonló címeket esgén, ezekszerint nem csak nekem tûnt fel :)

Kegyetlen magyar mozis augusztus
A legjobb filmek júliusban érkeznek?
Doomista
<#idiota>

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Egy hónap múlva pedig ezt fogjuk olvasni: brutális mozis hónap lesz a December.

Persze csak úgy mint az elõzõ kettõ. Szóval ez a hónap is kíméletlenül, különösen kemény,legdurvább mozis hónap lesz!!!!!! Viktor,Viktor <#taps><#taps>

Az elõzõ havi cikkek:
Az október különösen kemény mozis hónap lesz
Kíméletlen mozis hónap lesz a szeptember

← ElőzőOldal 2 / 2