• Kara kán
    #66
    "de ha jól emlékszem saját magukat tüntették fel negatívan."
    Na, persze. Az, hogy egy etnikum skkoras gazdasági hatalomra tesz szert, hogy képes egész országokat felvásárolni, azzal negatív színben tünteti fel magát? Ne hülyéskedj! Simon Peresz is kb. arról beszélt, mint én, hogy minek lógatják egyes zsidók az orrukat, amikor mindenütt sikereket érnek ők el.

    Látod, ez a baj veletek, hogy összevissza beszéltek, meg találgattok.
    Miért nem figyelitek meg a hozzászólásaim? Egy-két poénkodást leszámítva, mikor írok én hülyeséget? Nem nagyon.

    Most még egy kicsit a népesedés problémájához szeretnék hozzászólni.
    A tegnap hallgattam a rádióban egy 4 gyerekes apukát, aki büszkén jelentette ki, hogy majd az ő gyerekei azoknak a nyugdíját is ki fogják termelni, akiknek nincs gyereke. Azt a nagycsaládosok természetesen mindig elfelejtik, hogy az ő gyerekük neveléséhez most meg épp azok a gyerektelen felnőttek is hozzájárulnak, akik gyerektelenek. A gyerekek után járó támogatások meg nem kevesek, az egyszeri állami születési jutalomtól kezdve a lakásvásárlási támogatáson át a bölcsödei, óvodai, iskolai, főiskolai normatív támogatásokig, ösztöndíjakig, BKV-bérlet kedvezményekig, a babcuccok ártámogatásáig, az ingyenes iskolai étkeztetésig, adókedvezményekig stb. stb. stb. Épp ezért hülyeség gyerektelenségi adó bevezetéséről beszélni, hisz azt a gyerektelenek ma is fizetik azzal, hogy az államtól semmit nem kapnak vissza gyereknevelésért cserébe. Igazából, megéri gyereket nemzeni és nevelni, és ezt pl. a cigányok nagyon jól tudják, hisz sokszor ebből élnek a felnőttek is. Ráadásul az ő segélyüket is mások termelik meg.

    Európa népesedési problémáinak másik oka a bevándorlás. Paradox módon - és most nagyon fontosat mondok!!!! - a bevándorlás nem hogy enyhítene a népszaporulat problémáján, hanem súlyosbítja azt! Magyarán, minden egyes bevándorló, akit az európai adófizetők pénzéből etetünk, egy európai gyerek szájától veszi el az ételt. Abból a pénzből, amit a bevándorlók etetésére, elszállásolására, majd segélyezésére fizetünk - plusz jön a családegyesítések miatt eltartottak, sokszor újabb 3-4 személy!!!!-egy-egy európai gyereket tudnánk felnevelni.
    Gyakori, hogy ideérkezik egy arab, aki önkormányzati lakást kap, plusz munkanélküli segélyt, majd egyszercsak idehozza az idős szüleit is, akik öregségi nyugdíjat kapnak a befogadó országtól.

    Tessék utánaszámolni, hogy hány bevándorlót tart el Európa. Nos, ugyanennyivel kevesebb saját, európai gyerekkel lesz kevesebb, mert ezek a bevándorlók tőlük veszik el a lehetőségeket. A kulturális meg egyéb konfliktusokról nem is beszélve.