• doctore8
  #65
  "1. Én nem is állítottam soha, hogy Drábiknak vagy akárki másnak (akár magamnak) mindig, minden esetben igaza(m) lenne..."
  Akkor?

  "-Na most ERRE elvonatkoztatva én hol mondtam ilyen baromságot??? Most ebbe ne menjünk bele, hogy a magyarság története mikor kezdődött és hogy a zsidóké mikor."
  Ezt arra írtam, hogy minden társadalmi fejlődés mögött valakik összeesküvést vélnek. Az EU, vagy más unió az a fejlődés és nem a zsidók miatt van.

  "-Erre mindig ezt szoktam mondani, hogy azt hiszel, amit akarsz és azt nem hiszel, amit nem akarsz, nekem mindegy. Nekem ne is higgy el semmit se!
  Meg simson perasztnak se, HA MÁR Ő!!! IS EZT MONDJA, hogy "Ma már nem kellenek tankok, hadseregek birodalmak alapításához, felvásároltuk Manhattant, Magyarországot, Lengyelországot, Romániát..."
  -szóval ha már ő(!!!) mondja, akkor neki se hidd el!!!"
  Ezt elhiszem, mert én is hallottam, de ha jól emlékszem saját magukat tüntették fel negatívan. És valóban így van, DE nem kötelező nekik eladni. Ebben is ők a hibásak? Fegyvert tartanak az eladó fejéhez?

  "Másrészt meg ha valaki nem olvasott utána, hogy Lenint is és Hitlert is a multináci cégek (Henry Ford,stb.) bankárok Amerikából (stb.) pénzelték, akkor most erre mit mondjak?. Ford(kiválasztott) ezt maga is leírta a könyvében... Olvasd el. Arra, hogy én beírom ezt egy fórumba, nekem ne is hidd el! De a világ valaha volt legbefolyásosabb gyárosának azért lehet, hogy több rálátása volt a dolgokra, mint mondjuk nekem..."
  Na ezeket viszont tuti ellenőrizni fogom, mert már előfordult, hogy egyes konteókban valamit állítottak és azt is hozzáfűzték, hogy tuti így van. Aztán leellenőriztem ás hoppá egyáltalán nem így volt.

  "Drábiknak se higgyél el semmit se. Mit érdekel engem."
  Drábiknak még azt sem hiszem el, amit kérdez.

  De különben is ugyan nem tértem ki rá előbb, de annyit lehetségesnek tartok, hogy bizonyos körök piszok nagy gazdasági befolyással bírnak. DE!! Ezek a bizonyos körök nem csak zsidókból állnak.
  Az hogy a konteókat hülyeségnek tartom az amiatt van, hogy olyan blődséget állítanak, miszerint gyíkemberek irányítják a Föld alól a világot. De ők sokkal fejlettebbek, mint mi. És ezt komolyan el is hiszik. De ha olyan ku_va fejlettek, akkor
  1)miért hagyják, hogy az emberiség előlük elhasználja az erőforrások többségét?
  2)miért nem hagyják el a bolygót?

  A másik kedvenc a szabadkőművesek. Azt állítják, hogy az ókor óta léteznek és a céljuk a világuralom, az emberiség rabszolgasorba döntése. Ha azóta léteznek, akkor elég bénák, hogy még mindig nem valósították meg a világkormányt! Tiszta pancserek, főleg úgy hogy régebben nem volt nacionalizmus és az emberek lesza_ták volna. És az is a dilettantizmus jele, hogy a szimbólumuk mindenütt ott van. Sörösüvegtől kezdve a Michael Jackson számok szövegétől kezdve mindenütt. Tiszta röhej.