• droidka
    #57
    1. Én nem is állítottam soha, hogy Drábiknak vagy akárki másnak (akár magamnak) mindig, minden esetben igaza(m) lenne...


    2. "A magyar nemzet létrehozása mögött is ŐK állnak."

    -Na most ERRE elvonatkoztatva én hol mondtam ilyen baromságot??? Most ebbe ne menjünk bele, hogy a magyarság története mikor kezdődött és hogy a zsidóké mikor.

    3. "Sejtem kikre gondolsz. De ez szerintem egy baromság."

    -Erre mindig ezt szoktam mondani, hogy azt hiszel, amit akarsz és azt nem hiszel, amit nem akarsz, nekem mindegy. Nekem ne is higgy el semmit se!
    Meg simson perasztnak se, HA MÁR Ő!!! IS EZT MONDJA, hogy "Ma már nem kellenek tankok, hadseregek birodalmak alapításához, felvásároltuk Manhattant, Magyarországot, Lengyelországot, Romániát..."
    -szóval ha már ő(!!!) mondja, akkor neki se hidd el!!!

    Másrészt meg ha valaki nem olvasott utána, hogy Lenint is és Hitlert is a multináci cégek (Henry Ford,stb.) bankárok Amerikából (stb.) pénzelték, akkor most erre mit mondjak?. Ford(kiválasztott) ezt maga is leírta a könyvében... Olvasd el. Arra, hogy én beírom ezt egy fórumba, nekem ne is hidd el! De a világ valaha volt legbefolyásosabb gyárosának azért lehet, hogy több rálátása volt a dolgokra, mint mondjuk nekem...

    Meg a (kiválasztott)rockefellerek elleni antitrösztpereknek az anyagaiból is készültek kivonatos könyvek. Ha ezekben azt írták le, hogy gyakorlatilag nem létezett olyan, hogy ÖNÁLLÓ náci Németország és ÖNÁLLÓ Usa már a második világháború előtt sem, csak olyanok, hogy Standard Oil meg IG Farben és ezek kezében volt szinte az összes nyersanyag és ezek egy kartellt alkottak.

    De ha valaki már eleve azt mondja, hogy ő nem is fogja soha elhinni, akkor ezt minek bizonyítsam pontról pontra???

    Drábiknak se higgyél el semmit se. Mit érdekel engem.