• psishock
    "Én mindig azt használom, amit félévenként körbenézve a legjobbnak ítélek meg a saját igényeimre"
    erről van szó, ezért nem is értem azokat az értetlenkedőket, akik a többi random böngészőt becsmérlik. Gyakorlatilag az egyszerű netezésre akármelyik nagy (és pár komolyabb kisebb) cég termései közül is választhatnak, egyikkel sem járnak rosszul.

"Hülye lennék a FF-re várni, amikor több szempontból jobb is van."
    egyes szempontokból természetes hogy van előnyösebb, ezen nincs mit vitatkozni. Más szempontokból meg még csak a közelében járnak a FF-nek. Lazán mondhatom hogy a chrome is jobb több szempontból mint az opera, és igazam is lesz. Mégis vannak akik dettó az operát fogják preferálni azért, amit nyújtani tud nekik.

Szóval olyan hogy mindenkinek megfelel nincs, mivel egymást ütik az igények eleve. Akinek fapados de villámgyors böngésző kell, amiben nem veszik el, nem tudja "elrontani", az nyilván a chrome mellett dönt. Az operások szeretik ha sok modern, populáris ficsőr és funkció rögtön elérhető egyetlen telepítéssel, minden egyéb vacakolás nélkül. Akinek meg a legszéleskörűbb testreszabás, és szinte saját kezűleg "összerakható" nyílt böngésző kell, azonfelül nem fél utánanézni, illetve napokig/hetekig böngészni a kiterjesztésekben, esetleg aktívan részt kíván venni a fejlesztésükben, nyilván nem sok választása van a FF-n kívül.

"De amíg ilyen lelkes júzerek is vannak mint te, az FF fejlesztőinek igazán nincs miért sietniük!"
    egyáltalán nem mondhatnám hogy vakom dünnyögő fanboy lennék, megalapozottan döntöttem a böngésző mellett. Igaz, tényleg nem a javascript motor sebessége volt a mindent eldöntő szempont. :D

A fejlesztők meg gyorsabban dolgoznak a kódon mint hiszed, naponta jönnek folyamatosan a nightly verziók. De mivel rengeteg dologgal kell hogy összeférjen minden (nem csak egy belső stabil fejlesztés, aztán slussz) így nem egyszerű a bugok kihalászása.