kanduhr: A barbár lehet, hogy maradt a régi, OK tényleg nem volt a kedvencem. A necro-t kivették nagy szívfájdalmamra és beraktak valami wow-os witch doctort, pfff. A varázsló talán az egyetlen, ami hasonlít az előzőre. Ez a démon hanter se ez, se az. Szerzetes, talán.
NovaTerra: talán furcsa, de közgazdász vagyok, értem a pénzügyi hátteret és pont ezért mondom, hogy a Blizzard már CSAK a pénzre megy. Ezt megteheti, mert ő Blizzard és ez a név már eladja magát. A sok buta ember meg el is hiszi, hogy ők nem csinálhatnak szart. Az eladási számok nem reprezentálják a minőséget. Ők már a luxus kategóriába tartoznak, ahol már csak az is menő, hogy dicsekedhetsz, neked megvan a játékuk és ciki azt mondani, hogy nem jó. Ti is belestetek ebbe a csapdába, megettétek a marketinget és kész. Nem tudom ki mondta, de ez nagyon is igaz: "a legbutább állat a tömeg".
Mindent félretéve, nem mondom, hogy rossz játék (azt sem, hogy jó) az SC2 vagy az lesz a D3, csupán annyit, hogy a mai választékban nem a legjobb ér/érték aránnyal rendelkezik. És az is furcsa, hogy az SC2-t is három (!!!) részben kapjuk meg, azaz háromszor kell megvenni. Persze lehet jönni, hogy hatalmas a sztori és kell az idő meg a hely, aki ezt elhiszi az szintén beállt bégetni a birkák közé.
Az, hogy sok patch meg kiegészítő és egyéb hír érkezik folyamatosan Blizzéktől nem más, mint márka építés.
Szeretném ha tudnátok, hogy VELETEK nincs bajom, akár megvettétek a játékaikat akár nem. Legyen béke és reméljük, hogy a D3 nagyon jó lesz. (Jó lenne valami új cím is Blizzéktől.)