Konzolokra is jön a Diablo 3?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na ez az.

lehet szidni a blizzardot, meg az applehoz hasonlítani, de ezzel csak magát járatja le az ember 😊

Aradebil2
"...blizz nem ad ki szart..."

meg tudod cáfolni?nem sok olyan kiadó van,aki több éves projecteket hajlandó csak azért kidobni mert szar lett,pl ilyen alapon EA-nek egy évtizedben lenne 3 db játéka,és azt is mint kiadó jegyezné

unknown nick
Te kezdted egy vitával és még pár ember, aki fikázott egy olyan játékot, amirõl lövése nincs. Idecitáltad a konzolt és hasonló általánosító butaságokat írtál, hatalmas iq-val szaroztál. Olyan fokú tájékozatlanságot tükröz a megítélésed, ami valami belsõ agyféltekés szinaptikus hiba, mintsem a realitásra való fogékonyságnak igénye 😊 Vagy szimplán egy troll vagy, aki képtelen formába önteni a valamilyen okból fakadó nemtetszését. A frusztráltságod csak óbégatással, személyeskedéssel fejezed ki.

Most hirtelen nem tudom,hogy sirjak-e vagy nevessek...megis ki a fasz vagy te? A vilag kozepe? Az hogy te igy viszonyulsz hozza,azt jelenti hogy mindenki mas is?...sigh...olvasd csak el a kommenteket basszus..mar akkor az egekig magasztaltak az SC2-t amikor meg csak 1 kosza 5let volt...es az indoklas?"mert a blizz nem ad ki szart" Lebetuzom..applefan!=appleuser...ertheto vagy ragozzam meg?
egyszerubben blizz jatek hasznalo!=blizz fan.....
Remélem a cikkíró az ilyenekért nem kap pénzt, vagy legalábbis minden 'de' szó után levonnak egy tízest.
unknown nick
Vicces vissza olvasni a kommenteket, mennyire hasonló flame ment sc körül:

"Bazzeg😊 azt mondja eljárt felette az idõ😊 és a kurvanagy mennyiségû eljárt idõ alatt melyik játék lett a jó? mert én csak okádék moslék stratégiákat láttam azóta néhány kivétellel,de a kivételek is kb. 3 hétig voltak érdekesek vagy egy hétig.Starcraft meg 3 évig" - Idõ: 2001, Hely: Föld, Téma: egy vaktában kiemelt idézet <#smile>

unknown nick
Igazi lehúzás Bizzard részérõl a DioIII lesz. Ömleni fognak bele a szórakozni vágyó casualok. Elég kevés info van róla, de szerintem rengeteg fizetõs DLC lesz hozzá, azzal vámolják majd a fanokat.

unknown nick
"olyan mint az apple es applefanok...mindegy milyen,mindegy mi az..ha apple az csak jo lehet...."

Nem éppen. Pl.teszik az SCI-SCII, WoW és WAR III-ra pedig rá sem nézek. Nálam nem cég függõ melyik rts-t pörgetem. Kipróbáltam párat, adtam esélyt multiban reliks online játékok stb. Erõtlenek, vagy nem szórakoztatóak annyira, nincs tömegbázisuk mint az SC-nek. Össze sem mérhetõek több szempont szerint sem, fõleg hogy vmelyik nem egy kategória hiába nevezik rts-nek. A Blizzard-tól csak ez a game jött be igazán mostanában. D2 annak idején jó volt, D3-al szkeptikus vagyok.

Pedig szvsz Daffitnak igaza van valahol..hany es hany olyan komment volt mar itt,hogy tuti jo jatek lesz,mert a blizz csinalja es ok meg nem adtak ki szart...pedig hat dehogynem😄
Igenis a blizz jatekokat ceg neve (is) adja el...olyan mint az apple es applefanok...mindegy milyen,mindegy mi az..ha apple az csak jo lehet....
Pénz? Szerinted a stadionba a belépõt miért adják? A fõmûsor idõben történõ közvetítés szüneteiben a reklámokért mivel fizetnek? Nézd meg, hogy ezen a héten vagy a múlt vagy a jövõ héten hány szponzorált verseny volt, van , lesz. Európában és USA-ban is rendszeres versenyek vannak, amiket a koreaiak le se szarnak, mégis vannak szponzoruk. Pl. SonyEricson, Vodafone, Nvidia, stb.
shaddam
Korea más világ.Egyébként a pénz motivál, nem pár ferdeszemû fan öröme.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

unknown nick
Ne így mérd, hibás közelítés. Majd mutass konzol játékot, ahol kosárstadion mennyiségû ember megy el csak azért, hogy végig nézzen egy-két meccset élõben. Rendszeresen(!)

unknown nick
"Az, hogy sok patch meg kiegészítõ és egyéb hír érkezik folyamatosan Blizzéktõl nem más, mint márka építés."

Bizonyos értelemben márka építés, de olyan ami maximálisan az esportot szolgálja ki. Nagy különbség van ám a casual játékosoknak szánt és a hatalmas összegeket, tömegeket megmozdító versenyjátékok közt.

unknown nick
"Persze lehet jönni, hogy hatalmas a sztori és kell az idõ meg a hely, aki ezt elhiszi az szintén beállt bégetni a birkák közé."

Megjelenés óta nem játszottam végig a kampányt, annyira leköt a multija...

unknown nick
"hogy a mai választékban nem a legjobb ér/érték aránnyal rendelkezik."

Kíváncsi vagyok melyik multi rts játékot neveznéd te most jó ár/érték arányúnak? SC2-n kívül, mert az a mûfajában trónon ül.

shaddam
Kíváncsi vagyok hányszorosak lesznek konzolon az eladások pc-hez viszonyítva.Kotick vérszemet fog kapni

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Ha valóban közgazdász vagy, akkor miért használsz olyan kifejezéseket, hogy "pénz éhes cég", melyik cég nem a profitra törekszik? Rossz ár/érték arány? Aki megveszi, általában a multi miatt veszi, single-re elég a warez. SC2-vel az emberek többsége évekig játszik. Tehát bõven megéri nekik a játék ára. 1,5-2 év múlva jön a kieg., ha továbbra is érdekli a multi, akkor megveszi és örül, hogy változik, frissül a dolog, ha nem, akkor single miatt lewarezolja, végig játsza a kampányt és kész. Luxus kategória? Ez hihetetlen nagy baromság, de legyen. Az miért baj, miért fáj az neked, hogy valaki megveszi? Miért okoz neked problémát, örülj neki, hogy te nem "dõlsz be nekik". Csak ne állítsd be magad úgy, mintha te valamilyen elit vásárló réteghez tartoznál, aki ellenáll a gonosz nyereség orientált cég ördögi PR-jának.
aki szerint meg a SC2 bukta, az jobb ha szépen visszaül az áltsuli elsõ osztályba, ott ahol az egyszeregyet tanítják.

akkor elég durván melléfogtál. a trollok ép mostanság élik reneszánszukat. mellesleg ez a vg vmi fõvezér lehet náluk, mert már számtalanszor megmutatta, hogy az értelmi képességei igen csökkentek.

Én nagyon örülnék neki nem kéne beruházni egy új pc-re....<#vigyor5>
narumon
Nem feltétlenül van igazad csak azért mert te így gondolod. Szerintem az SC2 vitathatatlanul az elmúlt 5 év legjobb stratégiája, és minden egyes ráköltött forintot busásan megért. Szerintem egyszerûen nem vagyunk egyformák. Egy másik SC2 topicban valaki leírta, hogy az SC2 szar mert a Dawn of War II sokkal jobb. Azt felejtette el odaírni, hogy ez maximum szerinte van így. Én pl örültem, hogy azt levarezoltam és soha nem adtam érte pénzt mert egy nagy rakás szar szerintem, egy lapon sem említhetõ az SC2-vel. Persze ez meg az én véleményem.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Daffit
Nem! Azt mondom, hogyha nem a Blizzard adta volna ki pontosan ugyanezt, akkor kevesebben vették volna meg. Ugyanakkor igaz is a kijelentésed, vannak akik csak ezért vették meg a játékot (függetlenül, hogy utána megbánták-e vagy életük legjobb döntése volt).

Ez konkrétan mikroökonómia, a fogyasztási szokások elemzésén alapul.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Ha a D3 eléri a D2 játékélményét akkor az már nekem jó. És a gameplay-es videókból szerintem túl is fog menni azon. Én mindenképpen megveszem ha Blizzard gyártja ha nem.

Aradebil2
tehát azt akarod mondani,hogy csak azért játszunk blizzard játékokkal mert a blizzard adta ki?beteg

Daffit
kanduhr: A barbár lehet, hogy maradt a régi, OK tényleg nem volt a kedvencem. A necro-t kivették nagy szívfájdalmamra és beraktak valami wow-os witch doctort, pfff. A varázsló talán az egyetlen, ami hasonlít az elõzõre. Ez a démon hanter se ez, se az. Szerzetes, talán.

NovaTerra: talán furcsa, de közgazdász vagyok, értem a pénzügyi hátteret és pont ezért mondom, hogy a Blizzard már CSAK a pénzre megy. Ezt megteheti, mert õ Blizzard és ez a név már eladja magát. A sok buta ember meg el is hiszi, hogy õk nem csinálhatnak szart. Az eladási számok nem reprezentálják a minõséget. Õk már a luxus kategóriába tartoznak, ahol már csak az is menõ, hogy dicsekedhetsz, neked megvan a játékuk és ciki azt mondani, hogy nem jó. Ti is belestetek ebbe a csapdába, megettétek a marketinget és kész. Nem tudom ki mondta, de ez nagyon is igaz: "a legbutább állat a tömeg".

Mindent félretéve, nem mondom, hogy rossz játék (azt sem, hogy jó) az SC2 vagy az lesz a D3, csupán annyit, hogy a mai választékban nem a legjobb ér/érték aránnyal rendelkezik. És az is furcsa, hogy az SC2-t is három (!!!) részben kapjuk meg, azaz háromszor kell megvenni. Persze lehet jönni, hogy hatalmas a sztori és kell az idõ meg a hely, aki ezt elhiszi az szintén beállt bégetni a birkák közé.

Az, hogy sok patch meg kiegészítõ és egyéb hír érkezik folyamatosan Blizzéktõl nem más, mint márka építés.

Szeretném ha tudnátok, hogy VELETEK nincs bajom, akár megvettétek a játékaikat akár nem. Legyen béke és reméljük, hogy a D3 nagyon jó lesz. (Jó lenne valami új cím is Blizzéktõl.)

písz

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Seth
Egy fecske nem csinál nyarat, szokták volt mondani XD

PSN ID.: Beegabor

Magnificat
jah... az sc2 akkora üzleti bukta volt, hogy max pár hét alatt alatt visszahozta a vagy 5-6 éves fejlesztési és kiadási költségét... bár minden megmozdulásom ekkora bukta lenne 😊

Ráadásul elhihetitek, hogy NAGYON sokan warezolták le a Starctaft 2-t így is (mondjuk végigpörgetni a single részt) és nem vették meg a komplett játékot... ehhez képest a PC halott, mint tudjuk 😄

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

Azt hittem a trollok kihaltak 2010-re.😞
csuszi
vg-vel nem kell foglalkozni, retardált fogyaték, aki annak idején is beirkált ilyeneket elõre, meg õ megmondta, meg majd meglátjuk. aztán kijött, hatalmas siker. jött, hogy akkor is bukta. aztán jöttek az újabb számok, megint beírta mindenhová hogy bukta. igazi fórumvitéz, hatalmas iq-val. most olyan 4-nél jár, tényleg magukba roskadtak blizz-ék, azért jönnek a patch-ek, az ingyenes dota sc-re, az új mapok, a különbözõ fejlesztések, finomítások, soktíz, százezer dolláros versenyek.

MJ rulz Pink Team The Only One

Pénzéhes cég? Én meg azt hittem a játékiparban ici-pici kis angyalkák készítik a játékokat. Fizetségként pedig egy apró mosolyt várnak. Szóval azt mondod, hogy ez nincs így és emberek munkájukért cserébe pénzért dolgoznak? Mondd, hogy nem igaz! Mondd, hogy nem! Kérlek!
"A megjelent karakterek egyike sem nyerte el a tetszésemet"

Barbár nagyjából a régi maradt. Régen se tetszett? A Witch Doctor kb druida-necro keverék. Varázsló is maradt szinte ugyanaz. Van két új karakter. Mi a probléma?
Starcraft 2-bõl 1 nap alatt elment 1,5 millió 1 hét alatt meg 3. Milyen bukás ez ember?

unknown nick
Akkor nem kellett volna nyilvánosan leírni, mert már azzal bele tapostál passzívan mentegetõzve 😊

Daffit
Nem olvastad el rendesen, próbálkozz újra: "Saját vélemény, nem akarok senkinek a lelkébe taposni"

unknown nick
Epic fail sc2-t single játékhoz hasonlítani. Egyszerûen nem tudsz mondani másik RTS-s, ami jelenleg jobb lenne nála multiban. Megpróbálhatsz erõlködni, de annyi ellen ténnyel bombázom meg, hogy lehet meghökkensz rajta. Az hogy te csalódtál kit érdekel? A játék él és virul jobban mint valaha.

Daffit
Saját vélemény, nem akarok senkinek a lelkébe taposni:

Szerintem az SC2 bukás, többnyire a Blizzard névre épít és arra, hogy az elsõ rész hatalmas siker lett. Nekem, akinek nincs ideje napi több órát játszani, a multis rész teljesen hidegen hagy. Egyjátékos szempontból több címet is fel tudok hozni, ami jobb RTS (a SC1 után megjelent játékokra gondolok).
A WOW-ról nem tudok véleményt írni, soha nem játszottam vele, azt viszont látom, hogy a Blizzard hatalmas összegeket szed be. A D3 és az SC is már csak a multis élményre épít, ahol több pénzt lehet beszedni.
Összefoglalva a Blizzard a szememben egy pénzéhes céggé nõtte ki magát, ahol még mindig igényes játékok készülnek, de már nem lenne benne az én Top10 játékfejlesztõi listámban.

Mint ahogyan az SC2-ben is sokat csalódtam, a D3 sem lesz kivétel. A megjelent karakterek egyike sem nyerte el a tetszésemet, ez a Demon Hunter pedig kifejezetten egy C kategóriás játékba illõ inkább, erõltetett és fantázia nélküli.

unknown nick
Még valami. Nem tudsz mondani sok olyan konzolos címet, amit 10 év múlva is játszanak folyamatosan HC módon. Na jó talán vmelyik tekken vagy klónja. De ... khm nem is érdemes reagálni.

unknown nick
Ezen a földön fetrengve röhögtem vagy 10 percet 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

unknown nick
"Fasza...akkor ez is el fog arkadosodni... gondolom a PC-n is lebutítják az irányítást egér+1-2 gombra..."

Nem lesz gond a konzolosoknak max. egy kapcarongyot fognak adni kizárt, hogy a PC-s játék élmény rovására menjen.

Skynet
Lol...Pc-n hosszú idõk ótas az elsõ cím volt az SC2 ami jól fogyott és tudta hozni a JOBB konzolos címek eladásait,de hogy lehagyni...Lol..
Arról nem beszélve: Annak köszönheti hogy fõleg multiplayer cím,a multiwarez pedig nem müxik...
Egyébiránt 1. nap másfél millió aztán 2-3 hónap kellett a 3 millához ami már nem egy nagy szám (konzolokhoz képest).
Ha a multiwarez mûködött volna,akkor most tartana másfél millánál..😄

Bukás??? Pc-n nagy siker az nem bukás. Bár minden értelmes játék védett lenne a warez elõl pc-n...
" Itt az SC2, mely rekordokat döntöget az eladásival, és lazán lehagyja eladásban a konzolos címek 75%-kát. Ennyi."

A konzolos sikercimek meg a pc-s jatekok 99%-at...igy aztan ne a 75%-kal hasonlitsd, hanem a konzolos top cimekkel...es bar ott is ut az eladasi ertek,de mar messze nem akkorat,mint a pc-s jatekok kozt...Ennyi.
Masreszt bukasnak nevezni..hehh nekem nem szivem csucske, mert szvsz nagy szar lett,de a bukastol hihetetlenul messze van....
SC2 elsõ nap 1.5 milliós eladást generált. Másrészt a Medal of Honor egy kalap szar, az SC2-ben pedig egy tényleg jó játék, és látszik, hogy munka fekszik benne. Kit érdekel a Zynga? Teljesen más réteget céloznak meg.
Ha neked az a jó, hogy ontják a fos szar konzol játékokat (persze tisztelet a kivételnek, hisz ott is vannak remek alkotások), illetve elárasztják a piacot mindenféle casual szarsággal, akkor egészségedre.
Azt próbáld felfogni, hogy ha nem termel nyereséget egy cím, akkor a fejlesztõk átpártolnak. Volt rá és van is rá példa, azonban még mindig van egy biztos vásárlói réteg PC-én. Ha nem lenne, akkor játékok se jönnének ki.
Itt az SC2, mely rekordokat döntöget az eladásival, és lazán lehagyja eladásban a konzolos címek 75%-kát. Ennyi.
Teljesen felesleges személyeskedni. Pár év alatt a facebookos játékokat gyártó Zynga lett a világon a második legnagyobb játékgyártó cége(nagyobb mint a EA), és pár év múlva a legnagyobb lesz mint a Blizzard/Activison. Az, hogy Te és a többi engem köpködõ Társaid vakok, naivak és buták vagytok én nem tehetek. Igen, a Starcraft 2 bukás, annak fényében, hogy mennyi PC van a világon és mennyi nem fizetõ PC "játékos", valamit egy friss, csak egy hétvégén minimum 1.5 milliós eladást generáló konzol játékkal szemben(Medal Of Honor).
narumon
Starcraft 2 iszonyatos bukása???? Haáháhháááááá.... A többi játékfejlesztõ örömében csapkodná a seggét a földhöz ekkora "bukással" 😄 Ez nagyon LOL.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Olyan jó lenne, ha végre kijönne a konzolok új generációja, így végre lenne értelme a a DX11-es kártyáknak, amit már mindenki 1 éve vesz. Sajnos amíg a konzolok nem érnek el eddig a szintig, úgy se fogják kihasználni a fejlesztõk rendesen.

1 hónap alatt elment belõle 3 millió példány. A megjelenés óta pedig folyamatosan benn van az eladási top 10-ben. Akkor mirõl beszélünk?
Hegi90
milyen iszonyatos bukás?? te barlangban élsz ember? <#wilting>
Amúgy meg mi a fasz vagy te? Piaci elemzõ? Befektetõ? Vagy csak egy fotelharcos Zsírjancsi, aki ide jött okoskodni?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Skynet
Na megint beindult az antikonzol duma...😄
Egyérészt itt nem kell semmiféle autoaim..
Másrészt az egész diablo egy gyors ideklikk odaklikk klikknkill akciójáték némi rpg elemmel....Ezen mit kéne butítani?😊

Freshduke az ótvar konzolosokról annyit,én tökéletesen elvagyok pc-n és konzolon egyaránt,és veled ellentétben nem vagyok begyöpösödött agyú konzolhater idióta..😊
Pedig ez várható volt a StarCraft 2 iszonyatos bukása után... itt az a kérdés, hogy PC-re kiadják e egyáltalán(persze most mondják a PC dolgot, hogy szimpátiát keltsenek a PC tulajokban, és vegyenek még játékokat tõlük), mivel még a Blizzard sem napraforgókért gyárt játékot. Pár év múlva, fõleg a következõ konzol generáció érkezésekor a kutya sem fog PC-re fejleszteni. Azaz fog, aki bukni akar. Esetleg Facebook játékokban, vagy a kizárólagos szerver oldali PC-s játékokban látok még jövõt(nem elõfizetõs, hanem tartalomért fizetõs dolgok).
Seth
Honnan veszed, hogy õ egy "ótvar konzolos" ? A mondatából ez nem derült ki.

PSN ID.: Beegabor

Oldal 1 / 2Következő →