57
-
Justil #57 na ez az.
lehet szidni a blizzardot, meg az applehoz hasonlítani, de ezzel csak magát járatja le az ember :) -
#56 "...blizz nem ad ki szart..."
meg tudod cáfolni?nem sok olyan kiadó van,aki több éves projecteket hajlandó csak azért kidobni mert szar lett,pl ilyen alapon EA-nek egy évtizedben lenne 3 db játéka,és azt is mint kiadó jegyezné -
#55 Te kezdted egy vitával és még pár ember, aki fikázott egy olyan játékot, amiről lövése nincs. Idecitáltad a konzolt és hasonló általánosító butaságokat írtál, hatalmas iq-val szaroztál. Olyan fokú tájékozatlanságot tükröz a megítélésed, ami valami belső agyféltekés szinaptikus hiba, mintsem a realitásra való fogékonyságnak igénye :) Vagy szimplán egy troll vagy, aki képtelen formába önteni a valamilyen okból fakadó nemtetszését. A frusztráltságod csak óbégatással, személyeskedéssel fejezed ki. -
cateran #54 Most hirtelen nem tudom,hogy sirjak-e vagy nevessek...megis ki a fasz vagy te? A vilag kozepe? Az hogy te igy viszonyulsz hozza,azt jelenti hogy mindenki mas is?...sigh...olvasd csak el a kommenteket basszus..mar akkor az egekig magasztaltak az SC2-t amikor meg csak 1 kosza 5let volt...es az indoklas?"mert a blizz nem ad ki szart" Lebetuzom..applefan!=appleuser...ertheto vagy ragozzam meg?
egyszerubben blizz jatek hasznalo!=blizz fan..... -
FlyingV #53 Remélem a cikkíró az ilyenekért nem kap pénzt, vagy legalábbis minden 'de' szó után levonnak egy tízest. -
#52 Vicces vissza olvasni a kommenteket, mennyire hasonló flame ment sc körül:
"Bazzeg:) azt mondja eljárt felette az idő:) és a kurvanagy mennyiségű eljárt idő alatt melyik játék lett a jó? mert én csak okádék moslék stratégiákat láttam azóta néhány kivétellel,de a kivételek is kb. 3 hétig voltak érdekesek vagy egy hétig.Starcraft meg 3 évig" - Idő: 2001, Hely: Föld, Téma: egy vaktában kiemelt idézet -
#51 Igazi lehúzás Bizzard részéről a DioIII lesz. Ömleni fognak bele a szórakozni vágyó casualok. Elég kevés info van róla, de szerintem rengeteg fizetős DLC lesz hozzá, azzal vámolják majd a fanokat.
-
#50 "olyan mint az apple es applefanok...mindegy milyen,mindegy mi az..ha apple az csak jo lehet...."
Nem éppen. Pl.teszik az SCI-SCII, WoW és WAR III-ra pedig rá sem nézek. Nálam nem cég függő melyik rts-t pörgetem. Kipróbáltam párat, adtam esélyt multiban reliks online játékok stb. Erőtlenek, vagy nem szórakoztatóak annyira, nincs tömegbázisuk mint az SC-nek. Össze sem mérhetőek több szempont szerint sem, főleg hogy vmelyik nem egy kategória hiába nevezik rts-nek. A Blizzard-tól csak ez a game jött be igazán mostanában. D2 annak idején jó volt, D3-al szkeptikus vagyok. -
cateran #49 Pedig szvsz Daffitnak igaza van valahol..hany es hany olyan komment volt mar itt,hogy tuti jo jatek lesz,mert a blizz csinalja es ok meg nem adtak ki szart...pedig hat dehogynem:D
Igenis a blizz jatekokat ceg neve (is) adja el...olyan mint az apple es applefanok...mindegy milyen,mindegy mi az..ha apple az csak jo lehet.... -
NovaTerra #48 Pénz? Szerinted a stadionba a belépőt miért adják? A főműsor időben történő közvetítés szüneteiben a reklámokért mivel fizetnek? Nézd meg, hogy ezen a héten vagy a múlt vagy a jövő héten hány szponzorált verseny volt, van , lesz. Európában és USA-ban is rendszeres versenyek vannak, amiket a koreaiak le se szarnak, mégis vannak szponzoruk. Pl. SonyEricson, Vodafone, Nvidia, stb. -
#47 Korea más világ.Egyébként a pénz motivál, nem pár ferdeszemű fan öröme. -
#46 Ne így mérd, hibás közelítés. Majd mutass konzol játékot, ahol kosárstadion mennyiségű ember megy el csak azért, hogy végig nézzen egy-két meccset élőben. Rendszeresen(!) -
#45 "Az, hogy sok patch meg kiegészítő és egyéb hír érkezik folyamatosan Blizzéktől nem más, mint márka építés."
Bizonyos értelemben márka építés, de olyan ami maximálisan az esportot szolgálja ki. Nagy különbség van ám a casual játékosoknak szánt és a hatalmas összegeket, tömegeket megmozdító versenyjátékok közt. -
#44 "Persze lehet jönni, hogy hatalmas a sztori és kell az idő meg a hely, aki ezt elhiszi az szintén beállt bégetni a birkák közé."
Megjelenés óta nem játszottam végig a kampányt, annyira leköt a multija... -
#43 "hogy a mai választékban nem a legjobb ér/érték aránnyal rendelkezik."
Kíváncsi vagyok melyik multi rts játékot neveznéd te most jó ár/érték arányúnak? SC2-n kívül, mert az a műfajában trónon ül. -
#42 Kíváncsi vagyok hányszorosak lesznek konzolon az eladások pc-hez viszonyítva.Kotick vérszemet fog kapni -
NovaTerra #41 Ha valóban közgazdász vagy, akkor miért használsz olyan kifejezéseket, hogy "pénz éhes cég", melyik cég nem a profitra törekszik? Rossz ár/érték arány? Aki megveszi, általában a multi miatt veszi, single-re elég a warez. SC2-vel az emberek többsége évekig játszik. Tehát bőven megéri nekik a játék ára. 1,5-2 év múlva jön a kieg., ha továbbra is érdekli a multi, akkor megveszi és örül, hogy változik, frissül a dolog, ha nem, akkor single miatt lewarezolja, végig játsza a kampányt és kész. Luxus kategória? Ez hihetetlen nagy baromság, de legyen. Az miért baj, miért fáj az neked, hogy valaki megveszi? Miért okoz neked problémát, örülj neki, hogy te nem "dőlsz be nekik". Csak ne állítsd be magad úgy, mintha te valamilyen elit vásárló réteghez tartoznál, aki ellenáll a gonosz nyereség orientált cég ördögi PR-jának. -
Justil #40 aki szerint meg a SC2 bukta, az jobb ha szépen visszaül az áltsuli első osztályba, ott ahol az egyszeregyet tanítják. -
Justil #39 akkor elég durván melléfogtál. a trollok ép mostanság élik reneszánszukat. mellesleg ez a vg vmi fővezér lehet náluk, mert már számtalanszor megmutatta, hogy az értelmi képességei igen csökkentek. -
Gaboca76 #38 Én nagyon örülnék neki nem kéne beruházni egy új pc-re.... -
#37 Nem feltétlenül van igazad csak azért mert te így gondolod. Szerintem az SC2 vitathatatlanul az elmúlt 5 év legjobb stratégiája, és minden egyes ráköltött forintot busásan megért. Szerintem egyszerűen nem vagyunk egyformák. Egy másik SC2 topicban valaki leírta, hogy az SC2 szar mert a Dawn of War II sokkal jobb. Azt felejtette el odaírni, hogy ez maximum szerinte van így. Én pl örültem, hogy azt levarezoltam és soha nem adtam érte pénzt mert egy nagy rakás szar szerintem, egy lapon sem említhető az SC2-vel. Persze ez meg az én véleményem. -
#36 Nem! Azt mondom, hogyha nem a Blizzard adta volna ki pontosan ugyanezt, akkor kevesebben vették volna meg. Ugyanakkor igaz is a kijelentésed, vannak akik csak ezért vették meg a játékot (függetlenül, hogy utána megbánták-e vagy életük legjobb döntése volt).
Ez konkrétan mikroökonómia, a fogyasztási szokások elemzésén alapul. -
Culram #35 Ha a D3 eléri a D2 játékélményét akkor az már nekem jó. És a gameplay-es videókból szerintem túl is fog menni azon. Én mindenképpen megveszem ha Blizzard gyártja ha nem. -
#34 tehát azt akarod mondani,hogy csak azért játszunk blizzard játékokkal mert a blizzard adta ki?beteg -
#33 kanduhr: A barbár lehet, hogy maradt a régi, OK tényleg nem volt a kedvencem. A necro-t kivették nagy szívfájdalmamra és beraktak valami wow-os witch doctort, pfff. A varázsló talán az egyetlen, ami hasonlít az előzőre. Ez a démon hanter se ez, se az. Szerzetes, talán.
NovaTerra: talán furcsa, de közgazdász vagyok, értem a pénzügyi hátteret és pont ezért mondom, hogy a Blizzard már CSAK a pénzre megy. Ezt megteheti, mert ő Blizzard és ez a név már eladja magát. A sok buta ember meg el is hiszi, hogy ők nem csinálhatnak szart. Az eladási számok nem reprezentálják a minőséget. Ők már a luxus kategóriába tartoznak, ahol már csak az is menő, hogy dicsekedhetsz, neked megvan a játékuk és ciki azt mondani, hogy nem jó. Ti is belestetek ebbe a csapdába, megettétek a marketinget és kész. Nem tudom ki mondta, de ez nagyon is igaz: "a legbutább állat a tömeg".
Mindent félretéve, nem mondom, hogy rossz játék (azt sem, hogy jó) az SC2 vagy az lesz a D3, csupán annyit, hogy a mai választékban nem a legjobb ér/érték aránnyal rendelkezik. És az is furcsa, hogy az SC2-t is három (!!!) részben kapjuk meg, azaz háromszor kell megvenni. Persze lehet jönni, hogy hatalmas a sztori és kell az idő meg a hely, aki ezt elhiszi az szintén beállt bégetni a birkák közé.
Az, hogy sok patch meg kiegészítő és egyéb hír érkezik folyamatosan Blizzéktől nem más, mint márka építés.
Szeretném ha tudnátok, hogy VELETEK nincs bajom, akár megvettétek a játékaikat akár nem. Legyen béke és reméljük, hogy a D3 nagyon jó lesz. (Jó lenne valami új cím is Blizzéktől.)
písz -
#32 Egy fecske nem csinál nyarat, szokták volt mondani XD -
#31 jah... az sc2 akkora üzleti bukta volt, hogy max pár hét alatt alatt visszahozta a vagy 5-6 éves fejlesztési és kiadási költségét... bár minden megmozdulásom ekkora bukta lenne :)
Ráadásul elhihetitek, hogy NAGYON sokan warezolták le a Starctaft 2-t így is (mondjuk végigpörgetni a single részt) és nem vették meg a komplett játékot... ehhez képest a PC halott, mint tudjuk :D -
kanduhr #30 Azt hittem a trollok kihaltak 2010-re.:( -
#29 vg-vel nem kell foglalkozni, retardált fogyaték, aki annak idején is beirkált ilyeneket előre, meg ő megmondta, meg majd meglátjuk. aztán kijött, hatalmas siker. jött, hogy akkor is bukta. aztán jöttek az újabb számok, megint beírta mindenhová hogy bukta. igazi fórumvitéz, hatalmas iq-val. most olyan 4-nél jár, tényleg magukba roskadtak blizz-ék, azért jönnek a patch-ek, az ingyenes dota sc-re, az új mapok, a különböző fejlesztések, finomítások, soktíz, százezer dolláros versenyek. -
NovaTerra #28 Pénzéhes cég? Én meg azt hittem a játékiparban ici-pici kis angyalkák készítik a játékokat. Fizetségként pedig egy apró mosolyt várnak. Szóval azt mondod, hogy ez nincs így és emberek munkájukért cserébe pénzért dolgoznak? Mondd, hogy nem igaz! Mondd, hogy nem! Kérlek! -
kanduhr #27 "A megjelent karakterek egyike sem nyerte el a tetszésemet"
Barbár nagyjából a régi maradt. Régen se tetszett? A Witch Doctor kb druida-necro keverék. Varázsló is maradt szinte ugyanaz. Van két új karakter. Mi a probléma? -
Reg5 #26 Starcraft 2-ből 1 nap alatt elment 1,5 millió 1 hét alatt meg 3. Milyen bukás ez ember? -
#25 Akkor nem kellett volna nyilvánosan leírni, mert már azzal bele tapostál passzívan mentegetőzve :) -
#24 Nem olvastad el rendesen, próbálkozz újra: "Saját vélemény, nem akarok senkinek a lelkébe taposni" -
#23 Epic fail sc2-t single játékhoz hasonlítani. Egyszerűen nem tudsz mondani másik RTS-s, ami jelenleg jobb lenne nála multiban. Megpróbálhatsz erőlködni, de annyi ellen ténnyel bombázom meg, hogy lehet meghökkensz rajta. Az hogy te csalódtál kit érdekel? A játék él és virul jobban mint valaha. -
#22 Saját vélemény, nem akarok senkinek a lelkébe taposni:
Szerintem az SC2 bukás, többnyire a Blizzard névre épít és arra, hogy az első rész hatalmas siker lett. Nekem, akinek nincs ideje napi több órát játszani, a multis rész teljesen hidegen hagy. Egyjátékos szempontból több címet is fel tudok hozni, ami jobb RTS (a SC1 után megjelent játékokra gondolok).
A WOW-ról nem tudok véleményt írni, soha nem játszottam vele, azt viszont látom, hogy a Blizzard hatalmas összegeket szed be. A D3 és az SC is már csak a multis élményre épít, ahol több pénzt lehet beszedni.
Összefoglalva a Blizzard a szememben egy pénzéhes céggé nőtte ki magát, ahol még mindig igényes játékok készülnek, de már nem lenne benne az én Top10 játékfejlesztői listámban.
Mint ahogyan az SC2-ben is sokat csalódtam, a D3 sem lesz kivétel. A megjelent karakterek egyike sem nyerte el a tetszésemet, ez a Demon Hunter pedig kifejezetten egy C kategóriás játékba illő inkább, erőltetett és fantázia nélküli. -
#21 Még valami. Nem tudsz mondani sok olyan konzolos címet, amit 10 év múlva is játszanak folyamatosan HC módon. Na jó talán vmelyik tekken vagy klónja. De ... khm nem is érdemes reagálni. -
#20 Ezen a földön fetrengve röhögtem vagy 10 percet :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
#19 "Fasza...akkor ez is el fog arkadosodni... gondolom a PC-n is lebutítják az irányítást egér+1-2 gombra..."
Nem lesz gond a konzolosoknak max. egy kapcarongyot fognak adni kizárt, hogy a PC-s játék élmény rovására menjen. -
#18 Lol...Pc-n hosszú idők ótas az első cím volt az SC2 ami jól fogyott és tudta hozni a JOBB konzolos címek eladásait,de hogy lehagyni...Lol..
Arról nem beszélve: Annak köszönheti hogy főleg multiplayer cím,a multiwarez pedig nem müxik...
Egyébiránt 1. nap másfél millió aztán 2-3 hónap kellett a 3 millához ami már nem egy nagy szám (konzolokhoz képest).
Ha a multiwarez működött volna,akkor most tartana másfél millánál..:D
Bukás??? Pc-n nagy siker az nem bukás. Bár minden értelmes játék védett lenne a warez elől pc-n...