Konzolokra is jön a Diablo 3?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet szidni a blizzardot, meg az applehoz hasonlítani, de ezzel csak magát járatja le az ember 😊
meg tudod cáfolni?nem sok olyan kiadó van,aki több éves projecteket hajlandó csak azért kidobni mert szar lett,pl ilyen alapon EA-nek egy évtizedben lenne 3 db játéka,és azt is mint kiadó jegyezné
egyszerubben blizz jatek hasznalo!=blizz fan.....
"Bazzeg😊 azt mondja eljárt felette az idõ😊 és a kurvanagy mennyiségû eljárt idõ alatt melyik játék lett a jó? mert én csak okádék moslék stratégiákat láttam azóta néhány kivétellel,de a kivételek is kb. 3 hétig voltak érdekesek vagy egy hétig.Starcraft meg 3 évig" - Idõ: 2001, Hely: Föld, Téma: egy vaktában kiemelt idézet <#smile>#smile>
Nem éppen. Pl.teszik az SCI-SCII, WoW és WAR III-ra pedig rá sem nézek. Nálam nem cég függõ melyik rts-t pörgetem. Kipróbáltam párat, adtam esélyt multiban reliks online játékok stb. Erõtlenek, vagy nem szórakoztatóak annyira, nincs tömegbázisuk mint az SC-nek. Össze sem mérhetõek több szempont szerint sem, fõleg hogy vmelyik nem egy kategória hiába nevezik rts-nek. A Blizzard-tól csak ez a game jött be igazán mostanában. D2 annak idején jó volt, D3-al szkeptikus vagyok.
Igenis a blizz jatekokat ceg neve (is) adja el...olyan mint az apple es applefanok...mindegy milyen,mindegy mi az..ha apple az csak jo lehet....
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Bizonyos értelemben márka építés, de olyan ami maximálisan az esportot szolgálja ki. Nagy különbség van ám a casual játékosoknak szánt és a hatalmas összegeket, tömegeket megmozdító versenyjátékok közt.
Megjelenés óta nem játszottam végig a kampányt, annyira leköt a multija...
Kíváncsi vagyok melyik multi rts játékot neveznéd te most jó ár/érték arányúnak? SC2-n kívül, mert az a mûfajában trónon ül.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ez konkrétan mikroökonómia, a fogyasztási szokások elemzésén alapul.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
NovaTerra: talán furcsa, de közgazdász vagyok, értem a pénzügyi hátteret és pont ezért mondom, hogy a Blizzard már CSAK a pénzre megy. Ezt megteheti, mert õ Blizzard és ez a név már eladja magát. A sok buta ember meg el is hiszi, hogy õk nem csinálhatnak szart. Az eladási számok nem reprezentálják a minõséget. Õk már a luxus kategóriába tartoznak, ahol már csak az is menõ, hogy dicsekedhetsz, neked megvan a játékuk és ciki azt mondani, hogy nem jó. Ti is belestetek ebbe a csapdába, megettétek a marketinget és kész. Nem tudom ki mondta, de ez nagyon is igaz: "a legbutább állat a tömeg".
Mindent félretéve, nem mondom, hogy rossz játék (azt sem, hogy jó) az SC2 vagy az lesz a D3, csupán annyit, hogy a mai választékban nem a legjobb ér/érték aránnyal rendelkezik. És az is furcsa, hogy az SC2-t is három (!!!) részben kapjuk meg, azaz háromszor kell megvenni. Persze lehet jönni, hogy hatalmas a sztori és kell az idõ meg a hely, aki ezt elhiszi az szintén beállt bégetni a birkák közé.
Az, hogy sok patch meg kiegészítõ és egyéb hír érkezik folyamatosan Blizzéktõl nem más, mint márka építés.
Szeretném ha tudnátok, hogy VELETEK nincs bajom, akár megvettétek a játékaikat akár nem. Legyen béke és reméljük, hogy a D3 nagyon jó lesz. (Jó lenne valami új cím is Blizzéktõl.)
písz
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Ráadásul elhihetitek, hogy NAGYON sokan warezolták le a Starctaft 2-t így is (mondjuk végigpörgetni a single részt) és nem vették meg a komplett játékot... ehhez képest a PC halott, mint tudjuk 😄
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
MJ rulz Pink Team The Only One
Barbár nagyjából a régi maradt. Régen se tetszett? A Witch Doctor kb druida-necro keverék. Varázsló is maradt szinte ugyanaz. Van két új karakter. Mi a probléma?
Szerintem az SC2 bukás, többnyire a Blizzard névre épít és arra, hogy az elsõ rész hatalmas siker lett. Nekem, akinek nincs ideje napi több órát játszani, a multis rész teljesen hidegen hagy. Egyjátékos szempontból több címet is fel tudok hozni, ami jobb RTS (a SC1 után megjelent játékokra gondolok).
A WOW-ról nem tudok véleményt írni, soha nem játszottam vele, azt viszont látom, hogy a Blizzard hatalmas összegeket szed be. A D3 és az SC is már csak a multis élményre épít, ahol több pénzt lehet beszedni.
Összefoglalva a Blizzard a szememben egy pénzéhes céggé nõtte ki magát, ahol még mindig igényes játékok készülnek, de már nem lenne benne az én Top10 játékfejlesztõi listámban.
Mint ahogyan az SC2-ben is sokat csalódtam, a D3 sem lesz kivétel. A megjelent karakterek egyike sem nyerte el a tetszésemet, ez a Demon Hunter pedig kifejezetten egy C kategóriás játékba illõ inkább, erõltetett és fantázia nélküli.
Nem lesz gond a konzolosoknak max. egy kapcarongyot fognak adni kizárt, hogy a PC-s játék élmény rovására menjen.
Arról nem beszélve: Annak köszönheti hogy fõleg multiplayer cím,a multiwarez pedig nem müxik...
Egyébiránt 1. nap másfél millió aztán 2-3 hónap kellett a 3 millához ami már nem egy nagy szám (konzolokhoz képest).
Ha a multiwarez mûködött volna,akkor most tartana másfél millánál..😄
Bukás??? Pc-n nagy siker az nem bukás. Bár minden értelmes játék védett lenne a warez elõl pc-n...
A konzolos sikercimek meg a pc-s jatekok 99%-at...igy aztan ne a 75%-kal hasonlitsd, hanem a konzolos top cimekkel...es bar ott is ut az eladasi ertek,de mar messze nem akkorat,mint a pc-s jatekok kozt...Ennyi.
Masreszt bukasnak nevezni..hehh nekem nem szivem csucske, mert szvsz nagy szar lett,de a bukastol hihetetlenul messze van....
Ha neked az a jó, hogy ontják a fos szar konzol játékokat (persze tisztelet a kivételnek, hisz ott is vannak remek alkotások), illetve elárasztják a piacot mindenféle casual szarsággal, akkor egészségedre.
Azt próbáld felfogni, hogy ha nem termel nyereséget egy cím, akkor a fejlesztõk átpártolnak. Volt rá és van is rá példa, azonban még mindig van egy biztos vásárlói réteg PC-én. Ha nem lenne, akkor játékok se jönnének ki.
Itt az SC2, mely rekordokat döntöget az eladásival, és lazán lehagyja eladásban a konzolos címek 75%-kát. Ennyi.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Amúgy meg mi a fasz vagy te? Piaci elemzõ? Befektetõ? Vagy csak egy fotelharcos Zsírjancsi, aki ide jött okoskodni?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Egyérészt itt nem kell semmiféle autoaim..
Másrészt az egész diablo egy gyors ideklikk odaklikk klikknkill akciójáték némi rpg elemmel....Ezen mit kéne butítani?😊
Freshduke az ótvar konzolosokról annyit,én tökéletesen elvagyok pc-n és konzolon egyaránt,és veled ellentétben nem vagyok begyöpösödött agyú konzolhater idióta..😊