• NEXUS6
    LOL
    Nyugodtan megpróbálhatnál kicsit magasabb szintű példákat írni, mert ez a viccgyűjtemény a mórickaújságba kívánkozik. Nézzél már, annyira felnőttnek bennünket, hogy nem ilyen ökörségeket hozol példának. Persze ha ez a te szinted, akkor most nyomok egy nyálas puszit a buksidra, nagyon kreatív voltál!

A spekuláns nem reális árakat akar elérni, hanem profitot, talált pénzt zéró anyagi termeléssel. Szerintem ebben megegyezhetünk. És ha akár a spekuláns tevékenysége következményként, vagy más módon reálisan beárazott termékek piacáról a spekulánst pénzt, profitot termel ki, az egyfajta lerablás és destabilizálja az árfolyamot és a piacot. Nem hiszem, hogy ezt tovább kéne ragozni.

"Nagyon sok pénzzel nem lehet folyamatosan spekulálni (ez persze nem jelenti azt, hogy nincsenek kivételes alkalmak)."
    Hát persze! Nem tudom, hogy hallottál-e róla, de 2008-ban volt itt egy spekulációkra visszavezethető kiba nagy pénzügyi válság, ami nekem is évente vagy félmilliót vesz még mindig ki a zsebemből évente.
    De csak nem a tiédbe vándorol?
    Mert ha igen, akkor lenne itt 1-2 nagytestű barátom, aki kibaszott komolyan szeretne veled elbeszélgetni!