11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • Neoncsoves
    Azt hiszem az volt náluk az alapkoncepció, hogy az alapvető hősöket és játékmechanikákat kipofozzák egy csöppet és utána kezdenek el valami event mellett szállingózni befele a már akár hetek-hónapok óta készen lévő herok. Nekik marketingszempontból is megéri, hiszen eventkor jön egy valag cosmetic stuff, láda, kulcs, és még sorolhatnám. Meg ilyen eventekkor mindig megugrik a játékosok száma, mert jön a sok farmer (ha van farmolható ingame event) és hát valahogy le akarják nyomni a LoL-t előbb-utóbb (szerintem). Na meg ugye a Valve imád eventezni, lásd TF2, stb... Engem egyébként nem zavar, hogy nem hetente jönnek a hősök, legalább nem borul fel minden héten a játékok egyensúlya. Eleinte mindenki mondta, hogy LC milyen op... veszel Heaven's Halberdet, amint meglátod rátolod, nesze neked duel. Vagy akár egy razorral is leszívhatod a dmgjét... Vagy simán focus amikor duelezik, stun etc és meghal.

Sajnos játszottam eleget a LoL-al és ott rendszeres dolog az, hogy az a hero ami kijön kikúrt OP 2 hétig, majd utána egy nerftől a leghaszontalanabb hős lesz. Aztán majd 3 hónap múlva megint játszhatóvá balancolják...