11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • Fbn Lx
    minden csapatjáték ilyen. ezért szeretem és egyben gyűlölöm őket. mindenhol ott vannak a tipikus embertípusok akiket kezelni kell tudni és akikkel össze kell tudni dolgozni
    valószínűleg már az őskortól kezdve, amikor elment 15 férfi együtt vadászni
    aztán a jelenkorban a focicsapatban, vagy egy munkahelyen egy adott közegben. mindenhol össze kell tudni hangolni a különböző elvárásokkal és ötletekkel rendelkező, a különböző szinten lévő és különböző dolgokhoz értő embereket és "nyerni".
    én azon vagyok, ha bár engem is sokszor felbasz, elismerem, hogy én is fasz vagyok, valójában mindannyian faszok vagyunk
    én is, ha mások szerintem egy értelmetlen dolgot csinálnak, és ezen felbaszódok, meg mások is, amikor folyton baszogatnak másokat, hogy mit hogyan kellene csinálniuk
    szerintem fő a tolerancia, ergo nem folyton beszólogatni és baszogatni az embereket, még akkor sem, ha szarul játszanak. a legjobb amit tehet az ember egy csapatjátékban, hogy nem baszogatja a társait, hanem pozitívan áll hozzájuk, mert az őket is segíti és így a csapatot is
    bevallom, nekem is fejlesztenem kell a toleranciámat, bár én nem szoktam beszólogatni csak pont azoknak, akik mások baszogatására hajlamosak, mert engem az zavar.
    sajnos az oroszok között rengeteg ilyen van, akik félig oroszul félig angolul ordítozva osztanak, mert nincsenek tisztában azzal, hogy adott hősökkel mire lehet képesnek lenni, és mire nem
    pl. a közelében voltál egy krisztál médennel amikor hárman begenkelték és megölték, te meg nem másztál beléjük még pluszba, hogy megmentsd
    és szétpingelik az agyadat meg nuboznak, hogy nem gyaksz világba
    az ilyeneket mostanában csak mute-olom