DOTA 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van ott egy emote is direkt ezért..
A srác tárgyakra volt kíváncsi, nem pedig hõsökre. Mert ügye nem csak Zeus jó erre, hanem még jópáran.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198088957950
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
meg persze gem of true sight, de ha meghalsz azt elejted szóval rizikósabb.
sentry ward is ottvan, abból is kettõt kapsz ha veszel, 3percig látszódnak körülötte de azt vágod gondolom.
Tárgyakból van olyan,amitõl látom Riki-t és társait ha eltûnik?
Anti-Mage-el játszottam, sajna supportot nem kaptam magam mellé, top lane-re küldtek a többiek (nem tudom, mennyire jó választás volt), kaptam velem szemben egy Juggernaut-ot meg egy Lich-et, így az elsö jópár szinten estem-keltem. 😊
Az utolsó 10 perc viszont tényleg baromi jó lett, az ellennek még volt négy tornya (top 1, middle 1 és a középsö 2), nekünk már csak a középsök, aztán összeállt a 4 hösünk (1 már a játék elején lelépett) és bottom vonalon egy jó kis rohammal csak megnyertük a meccset, pedig már ök is a mi 2 belsö tornyunkat ostromolták.
Ha a legtöbb meccs ennyire élvezetes, akkor elég sokáig fogok játszani, úgyis ki kell még tapasztalnom a hösök 99%-át, hogy milyenek.
Sorry a Wall of Text-ért.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
szomorú dolog ez
Tegnap toltunk 1 kört haverral, összerakott egy 3-as orosz csapattal. Szégyenteljes angol kiejtésükkel elküldtek az anyámba amiért meepot pickeltem, majd artikulálatlan ordítások között elküldtek lvl 1-en a low jungelbe, hogy igor boton tudjon pugnával szólózni. (direben, természetesen) Eszméletlen ez az embercsoport, olyanok mint a keleti barbárok. Pedig hangjuk alapján lehetett mind a 3 vagy 25, de agyilag egy 12 éves kisfiú szintjén van mind. Az ilyen élethelyzetek megoldására tökéletes a heti 1 free abandon.
Kedvenc hösöm a Drow Ranger, ma játszottam vele egy meccset, 29 ölés, 6 halál, az alsó sor összes tornyát én löttem ki, a végén 24-es szinten fejeztem be, a többiek ilyen 2-3 öléssel zárták a csatát, nem is tudom, mit csináltak igazából. 😊
Sztem maradok ennél a hösnél a továbbiakban is.
Másik. Spirit Brakerrel nem lehet valamilyen trükkel a fõbázisra hazafutni Charge of Darknessel?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Csapatunkba 2 játékost keresünk jelentõsebb dotás tapasztalattal. Magunkról annyit hogy évek óta együtt játszunk és szeretnénk fejlõdni így elsõsorban team matchmakingre, cwre koncentrálnánk. Célünk egy összeszokott csapatban játszani ahol senki nem küzd fogyatékossággal, esetleg 4-6 év mulva ott lenni az internationalon.
Feltétel minimum 1000 game, ezek nagy része very high skill bracket, lehetõleg legyen mögötte pár év dota. A csapatban két role van fixálva, mid és offlane úgyhogy értelemszerûen a maradék háromra keresünk értelmes jelentkezõket aztán meglátjuk hogy melyik pozicióban tudunk a leginkább hasznosítani. Az egyik jelentkezõ nagyon jó lenne ha tudna visage/chen/wisppel játszani. Lehetõleg legyen stabil interneted és (heti 1-2 nap kivételével) esténként érj rá legalább 3-4 játékra, ne tûnj el hetekre, legyél aktív, mikrofonod/teamspeaked legyen.
Steam: http://steamcommunity.com/id/lacketto/
(normalon vagyok még)
steamen a nevem: realEE