11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • zsakosfrodo2
    Jézusom, te meg miről beszélsz... Köze sincs annak amit írtál a jelenlegi helyzethez. Feltételezi (mint ahogy mindenki szerintem), hogy ha ilyen hülyeséget írsz a játékkal kapcsolatban, az azért van, mert játszottál valamilyen másik, hasonló játékkal. A legnagyobb különbség a DotA szerű játékok között a a LoL és a Dota2 között van. Ezért jött a feltevés, hogy biztos LoL-oztál korábban. Egyébként sose értettem. Ha nekem nem tetszik egy játék, nem megyek fel a topikjába sem itt SG-n, sem külföldi fórumokon, hogy sírjak miatta. Egyszerűen nem játszom vele. Tedd ezt te is.

Egyébként én a 900 meccsemmel sem merem kijelenteni egyik hero-rol sem (nemhogy az egész játékról), hogy unbalance. Az egész skill, odafigyelés és csapatmunka kérdése. A carry-ket nem szabad hagyni farmolni, venni kell supportként wardot, mid heroként menni kell gankelni, stb... Ha ez neked túl nagy nehézséget okoz megtanulni, megérteni, akkor játsz a hasonló típusú XY játékokkal.

TL;DR; Menjé vissza oda ahonnan jöttél.