DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

setuh
Hogy kerult a Next.kz-be egy Balazs? Tobit idezve "Bláz" 😄

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

van itt olyan aki segítene egy kezdõnek tsen vagy skypon?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BoneDragon
Valve bepörgött? 1 hét alatt a 2. meghívót küldi.

Inv1sus
OMNIKNIGHT RARE cuccot keresek cserére: Hammer of Thunderwright Calling
Adnék cserébe egy másik rare omniknight fegyót + egy uncommon itemet.

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

a meghívók már teljesen értéktelenek, max ingyen adod talán eltudod passzolni.

tescodr
van 2 dota meghívóm ha valakit érdekel szívesen cserélnék valami játékra,pl counter strike go ra

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Panzeradler
Valakinek lenne cserére egy Fury Blade-je? inventorym Kunka, WD, Drow R. itemek kivétel bármelyik válaszható.
Sziasztok!
Ha valakinek kell dota 2 meghívó írjon ingyen adom
setuh
Ezek tenyleg sose akarjak kiadni...Diretide helyett jobb lett volna vagy 4 uj hos.

Update Notes - November 7, 2012

GAMEPLAY
- Dark Seer: Fixed Wall of Replica illusion creation timing (affects instantly dying illusions mainly).
- Dragon Knight: Fixed Elder Dragon Form not splashing on siege units.
- Enchantress: Fixed being unable to be healed by Nature's Attendants if you are sleeping.
- Enchantress: Fixed Impetus not being castable on Magic Immune enemies (still does no damage if immune on impact).
- Gyrocopter: Homing Missile now starts 150 units in front him.
- Huskar: Fixed Life Break not properly dispelling buffs on you when cast.
- Lich: Fixed Chainfrost not working with Refresher.
- Phantom Lancer: Fixed not reproducing his abilities (including stat bonuses) correctly on his Dopplewalked illusion.
- Phantom Lancer: Fixed Dopplewalked illusions never Juxtaposing.
- Shadow Shaman: Fixed Mass Serpent Wards having no cast point.
- Silencer: Fixed Illusions stealing intelligence.
- Spiritbreaker: Fixed case where he could interrupt his Charge by previously having given an attack order to his target.
- Templar Assassin: Fixed Psionic Trap's nearby detonate ability not always working if the trap is too far.
- Undying: Zombies now correctly disable Blink Dagger.
- Venomancer: Fixed Poison Sting duration not increasing per level.
- Visage: Fixed Familiars agroing neutrals when flying over them.
- Wisp: Fixed his Spirits dying if he gets cycloned or purged.
- Wisp: Fixed Tether targeting magic immune allies.
- Witch Doctor: Fixed Paralyzing Casks not bouncing between Magic Immune enemies (doesn't stun them, but doesn't cause the bouncing to end prematurely).
- Witch Doctor: Fixed Death Ward not bouncing on magic immune enemies.
- Fixed heroes being able to get stuck on each other in rare cases.
- Fixed neutrals seeing and killing other sentry wards (as well as other non-attacking ward-type units).
- Fixed Arcane Boots and Mekansm being unable to affected allied invulnerable units.
- Fixed Orb of Venom doing lethal damage.
- Fixed Neutral Gnoll's poison attack doing lethal damage.
- Fixed Vladmir's Offering applying the aura when the owning unit is dead.

UI
- Movement speed on the HUD is now written as a total rather than two seperate numbers.
- Fixed Disabled Tranquil Boots movement speed.
- Updated Tranquil boots disabled icon.
- If you miss the queue for Diretide and accept a requeue, you will be put back in the Diretide queue.
- Adding chat bubble visualization of your current mic volume.
- Voice Threshold and Mute Cobroadcasters settings should now persist when the game is restarted.

AUDIO
- Added voice auto-gain. All voices are now brought up to a normal level. Turning off microphone boost in Windows settings is recommended.
- Reduced the delay on voice transmission.

Nekem csak a sárga esik....haver adott kéket legyen az is a tojásban...gáz...
Zomil
Nagy eséllyel nem is courier lesz benne, hanem valami ujfajta izé 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

poruljartal
add el inkább az accod

Inv1sus
Tök megmosolyogtatott ez az event: az emberek foggal-körömmel-rare iteekkel harcoltak a kövekért (amik folyamatosan, mindenkinek esnek XD), hogy aztán pár nap múlva minden játékban ugyanolyan courierek szaladgáljanak.
Olyat is hallottam, hogy csak tíz napig lesz meg a courier lény. Ha ez igaz, akkor még viccesebb a szitu.

ToCsEk
Sexy and I Know It xD

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

TurboX
RAZOR27
hejhó, még nem jártam a topikban, csak azért néztem be hogy infót szerezzek a tojcikról, na hát találtam végül, nemis keveset, gondoltam akkor már beteszem ide 😊 erre tessék

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

ToCsEk
nekem seraphic 😄

Voracious eggem van 😄
ToCsEk

ToCsEk
majd kiderül, 100%infó nincs

ez meg elég vicces

a kocka 😄

na és? mire jó? 😄
ToCsEk
nah már talán vágom ^^

ToCsEk
aha, kösz, bár sokat nem ért, ugyan annyit tudok mint eddig 😄

unusuallal valami réteget raksz a tojás köré abból is hármat lehet, de hogy konkrétan mire jó.. halványlila fingom nincs. nekem is kék a 3piros-3sárga tojásom, de nem tudom hogy kéne kikölteni 😄
Zomil
itt mindent megtalálsz

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ToCsEk
sikerült kirakni a tojást, és most mit kell csinálni? várni az event végét? valamit amit még nem értek hogy a Unusual és Shadow essence mire jó?

1x steam bug miatt rezetelnem kellet a gépet és nemértem idõbe vissza a másiknál meg befagyott a gépem és akkorse értem vissza idõbe ^^ nem szoktam csak úgy leavelgetni a gamekbõl... és nem írja ki :S csak mindig match elején írja ezt ki .
a meccsre jelentkezésnél nem írja ki, hogy meddig vagy low prioritybe?
setuh
Remeljuk jo sokaig.

nekem is common, uncommonok jönnek fõleg. de mindig olyankor veszítjük el amikor végre olyan item jönne ami esetleg kéne is 😊

Valaki nemtudja hogy meddig lesz ez a büntetés nálam? (gondolom a 3abandolt meccs miatt kaptam )
ToCsEk
nekem csak common meg uncommon fosokat dobálja

Inv1sus
Nem értem a valvet ezzel az eventtel... Kissé tönkreteszik az egyetlen pénzbeviteli forrásukat nem? 😄
Már van egy jó pár rare itemem, meg lett misztikusom is.

Egyébként rare sven kardot cserélnék másik rare cuccra.

Jim Morrison
huhú, lejátszottam eddigi legjobb meccsem ! 😄 (coop, botok ellen 😊)
Eljutottam lvl25ig (nálam ez nagy szó) végén alig pár ütéssel kinyírtam az ellent, igazi nagyfiú voltam 😄sajnos egyik emberke lelépett elején, fél óra után úgy tûnt vesztünk de megfordítottam :p
15/2/3
154/13
ráadásul maradt még 8k+ goldom, ez is jól esett 😄

/tudom hogy botok ellen meg minden, de 10óra játék után végre sikerélmény😄 ja és kaptam pumpkint :o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

én most 1 piros, 2 sárgára vadászok, elvileg a 3-3 kombóból kisül valami. bár még nem tudom hogy lehet kikelteni. gondolom ha valamilyen "kombinációt" eltaláltam, akkor lesz a tojáson ilyen opció?
ToCsEk
jaa értem

számoltam de valahol azt írták, hogy nem kell bele mind mert a lila narancs meg zöld már a többi keveréke vágod.
ToCsEk
elvileg így:

aztán vannak ezek:
Red Egg
Yellow Egg
Blue Egg
Green Egg
Orange Egg
Purple Egg
White Egg
Black Egg

ToCsEk
számold meg, 15lyuk van benne

tudtommal nem 15 lyuk, csak 9 nem? 3 piros 3 sárga és 3 kék hely?
ToCsEk
15lyuk van benne, elvileg teli kell rakni és kinyitni, kérdés az hogy mit dob, meg ugy több színû tolyás van, amilyen színûvel kezded olyan lesz, elvileg ez csak a curier színét befolyásolja, de ha betöltöd a 15lyukat, ugye 3 minden színbõl és kinyitod nah akkor jókérdés hogy mit ad, komplett curier vagy csak egy bizonyos partot belõle?

én azt nem értem a tojást hogy keltem ki akkor pontosan? ha egy "kombinációt" kiraktam akkor ki lehet kelteni?
Tojás most egyébként mi? lehet bele pakolni az esszenciákat,de mi lesz belõle ha tele pakoltad???
ToCsEk
😄 azt bele a kondérba 😄

valaki rakott már ki full tojást? esettleg nyitott ki félkészt? elvileg ha átnevezed kinyílik

Inv1sus
<#nyes><#nyes><#nyes> Lol, elírtam. Nem tojást akartam írni, hanem candy-t.

ToCsEk
miért zavar hogy szét lehet törni a tojást?😄
sok értelmes úgyse jön belõle csak curier partok

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Inv1sus
Itemeket cserélnék http://itcafe.hu/tema/dota_2/hsz_1397-1397.html

Egyébként nem lenne rossz mód, ha jól csinálták volna meg. Az meg, hogy szét lehet törni a tojásokat, egy faszság.

de úgy látom még ezzel nem basztam el
én 2 piros 1 sárga: D