11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • RAZOR27
    na ma egy jó időre elegem lett publik dotából...

már felkészültem hogy a heti "szerencse"szériám tovább haladjon, megis volt egy vereség wd-vel, a világ legbalfaszabb kunkája jól elkúrta az egész gamet, de nemis idegesítettem fel magam, mert előtte nyertem egyet szóval totál relax voltam. Erre következő kör venomancer fákjee, na kivan velem lanen megint? egy kunka, gondoltam csak nem lesz kettőből kettő balfasz... de az volt, viszont messze túltett rajta a viperünk, folyamatosan otthagyta midet, az enemy drow kapott kb 15perc free farmot... ez a degenerált szaladgált mindenfele. Lejött botra "gankolni" ami annyiból állt hogy a full felpusholt lane mellet visszament a sideshop fáihoz és ott állt 3percig... miközben drow röhögve verte be a towereinket sorba.Sok ilyennel később Death prophet egyedül jön a t3towerek ellen, valószínű hogy nincs mellette invisbe drow meg ursa... és ugyanezt a trükköt benyalták vagy 5ször fejenként... kénytelen voltam venni egy sheepsticket hogy legalább egyet eltudjunk kapni. Aztán így már egész jól kezdtük visszaverni őket, agyon sentryztem mindent, gemet kár lett volna venni ilyen öngyilkosoknak... már pusholtuk a laneket, beis vertem a t2midet, pont akkor ért oda kunka amikor lement -írom back- erre phase boots on aztán rohan tovább, mégcsak creepjeink se voltak fent, de berohant meghalni 5 enemy közé, persze ment utána viper is... komolyan?

Az egész nem idegesített volna fel ha nem szóltam volna folyamatosan, kivétel nélkül állandóan, hogy jöjjenek vissza/ott vannak tuti invizbe, még jelöltem is a mapon hogy bazmeg ugyan gyere már vissza a jungelből mert a friss égiszes ursa valszeg nem hazafele fog menni... elején is kiwardoztam a jövőhetet is és arra nemképes hogy a telibevert minimapon észrevegye hogy nem véletlen megyek vissza a towerhez, hanem azért mert plusz kettő X jön a mapon szétverni minket mint a szart 4v2be... az egy dolog ha nemtudja valaki kezelni a hősét, énis sokkal szar vagyok, de ez már alpári degeneráció...