DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsakosfrodo2
Ha még nincs Dota2 bétához hozzáférésed, akkor aktiválhatod, hogy legyen. Így már a megjelenésig tudsz játszani a játékkal. Ha már van hozzáférésed, akkor meg oda adhatod barátodnak, felteheted Steamgifts-re, amit szeretnél. A játék F2P lesz, valóban, de nem mindenki lett meghívva a bétára.

JSbyMSI8800
Én kaptam Steam-en Dota 2 invite-ot. Ez most mi pontosan ? Mármint úgy értem, hogy a teljes játékra invite ? úgy is F2P lesz a játék akkor meg mit érek ezzel a gift-el ?

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Saccard
Sziasztok! Valakinek van esetleg felesleges BÉTA kulcsa? Valamit tudnátok mondani a gépigényrõl? i3 2.4ghz, 4gb RAM, 512mb-os ati mobility kártya elég lesz egy normális futtatásra?

Elõre is köszönöm!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

ráadásul be is tudod bindelni, hogy hozza a cuccokat 😊
Jim Morrison
Szóval megnyomom a csacsit, majd hogy vegye ki stashbõl, majd azt hogy hero hoz vigye? és akkor mûködik?
Köszi mindkettõtöknek !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

zsakosfrodo2
van rajta egy gomb, amivel ki tudod szedni a stashbõl a dolgokat a csacsiba, majd egy másikkal mondod neki, hogy hozd oda hozzám.

Zomil
ki tudja venni a stash-böl és odavinni neked 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jim Morrison
Ez a csacsi dolog pontosan hogy mûködik? 😄 mikor stash be berakok pár itemet akkor hogyan hozza oda nekem?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RedDevilsza
Persze, ezt mondom énis, 50manacost, 60sec cd global stun. A régi ultijának megfelõ STR meg jön most neki /lvl. Nevetséges jelenleg, biztos hogy kap egy erõs nerfet egy gyors patchben.

Zomil
inkább csak az uj ultija tette op-vá elötte azért nem volt ennyire durva 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ToCsEk
én még nem toltam vele 😄 de vicc ha elkap ultival esélytelen túlélni

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

RedDevilsza
Azért a mostani Centaurnál elbaszott OP-bb hõst se szart ki még IceFrog magából. 67.16%os Winrateje van jelenleg, ami már a szánalom kategória.

Így csak a noobok játszanak pudge-al (mint pl Dendi aki köztudottan nagyon béna)

Zomil
Szeretem mikor pudge-al vagyok 10-böl 7 hook sikerül, de azért annál a 3-nál szidnak rendesen, h mekkora szar vagyok 😄
Nemtudom én általában ugy vagyok pudge-al, h mindig megprobálom a hook-ot olyan helyzetben is mikor kicsi esély van rá, h beadja, de ha mégis sikerül akkor meg jo 😊

és okítást hogy hogy kell steamen tradelni 😄

botot kérném

ToCsEk
oké válaszd ki amelyik kell és mehet a trade

+van még tide amit maga után húz láncos buzogány

mpeetz89 a steamem vegyél fel

direstone pauldronst tudok ajánlani valamelyikért (nem biztos hogy jól emlékszem a nevére, morphling vállas)

ToCsEk
nekem is van már 2 ^^ akinek kell pm

van 3 újabb csere itemem valakit érdekel esetleg?

a steam megkergült? már második giftemet kapom, nagyon küldözgeti..
Zomil
alch-al vicces meccset toltam, mid-re mentem, only farm(tudom köcsög dolog, de most kivételesen szartam a többiekre) 15. percben radiance...onnantol kb. 1v4-ben öltem öket 😄
végén 700as gpm, azért néha jo érzés letolni egy ilyen meccset a sok szivás után 😊

Zomil
nagyszerü...ma már a 3. alkalom, h egy csapattársam kipickeli elölem azt a höst random draft-ban amit kijelöltem...de még csak nem is ugy, h elöbb pickel, mint én, mert azt még megértem, de hogy akkor szedik ki elölem a höst, mikor ránk kerül a sor...kapják be az ilyenek...

Jim Morrison
túl vagyok elsõ DOTA 2 meccsemen 😄 (Botok ellen) hááát azért kell még pár óra míg belejön az ember 😄 fõleg amennyi hõs van...

én is, pár napja elég jó kis szappanopera ment ott, tetszett. bár azóta nem volt újabb 😞
Inv1sus
támogatom ezt az elképzelést

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

ToCsEk
megszakértettem, már jó xd

ToCsEk
hát nem lép be automatikusan

Sziasztok!

Arra gondoltam mivel már elég sok magyar játszik dota 2-t össze gyûlhetnénk egy szobába! A szoba adott, jelen pillanatban 60 fõ van bent ezzel a legnagyobb lélekszámú magyar szobának minõsül!

Szeretnénk hogy minél többen legyünk, kérlek ha játszotok lépjetek be a Hungary szobába! Így közelebb hozzuk a magyar közösséget és nem húz szét annyira, mert végülis mindenki egy helyen lesz!

Javaslatom szerint a legjobb megoldás ha csináltok a
steam/steamapss/common/dota 2 beta/dota/cfg mappába egy autoexec.cfg nevû fájlt (ha még nincs) és írjátok bele egy külön sorba hogy:

chat_join Hungary

Ezután ha elindítjátok a dota 2-t a játék a szobába automatikusan belép! 😊
Elõre is köszönjük hogy segítetek egybe kovácsolni a magyar közösséget!
ToCsEk
- Added Centaur
- Implemented 6.76b gameplay changes

Nem tudom mirõl beszélsz, bármelyik kani apem pro sztár simán letnyomná Dendit solo mid😛

Muki100
Hát akit én láttam kanin, az mind lothart tett neki. Még évekkel azután is hogy kijött invoker... elég sokat elárul az ottani a színvonalról.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

setuh
Azer akadt,de tenyleg nagyon ritka volt a jo invoker,emlekszek h csodaltam azokat akik jol nyomtak vele 😄

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Zomil
ráadásul mostmár ott a kis ? is a invoke mellett, hogyha épp nem jut eszedbe egy kombinácio gyorsan letudd csekkolni 😊

Muki100
Legacy gomboknál (vagyis a warcraft 3-ban) invokernek ráadásul minden skillje más gomb volt:
cold snap Y
ghost walk V
tornado X
EMP C
alacrity Z
meteor D
sun strike T
summon F
ice wall G
blast B

Na úgy az igazi játszani 😄

Kanin nem is találkoztam olyannal annak idején, aki ezeket tudta volna.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Én haveroktól kaptam hozzá ilyen invoker training cuccot és azon felküzdöttem magam, simán játszok invokerrel, egy idõszakban meg csak azzal nyomtam😄 Trainer

ToCsEk
én is úgy csináltam, leírtam kockás lapra minden kombót egymás allá és onnan puskáztam :d 10-20meccs után már lazán belejössz és nemfog kelleni ^^

Panzeradler
Teamfightba én is ezt csináltam kb., csak én nem voltam tudatába annak, hogy mit is nyomok😄, majd jó sok óra után visszatérek rá.

Majd csinálok kis cetlit a monitorra a kombókról.
ToCsEk
pedig ûber imba 😄
lehet vele alázni rendesen és szopni is 😄

<#hehe>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Jim Morrison
tényleg, olyan emberke aki életében nem dotázott ha elindítja a játékot mit csináljon? 😄 van valami trainnig szerû? 😄

It's simple... we kill the Batman.
Én 100 óra után még mindig coopot toltam botok ellen 😄 . Amúgy nem olyan nehéz, spelleket meg kell jegyezni, addig hozzá se állj szerintem amíg nem tudod összeset fejbõl.

Panzeradler
Kb 100óra dota2 után gondoltam kipróbálom invokert, SOHA többé, ennyire nehéz és összetett hõst hihetetlen. felfoghatatlan, hogy tudnak azzal játszani.
Jim Morrison
most akkor hamar vagy jövõre se? 😄 lehet azért kipróbálom ^^

Zomil
igy csináltam...ezért is voltam kb. 4-0 amikor egyszer csak tiny-nak meglett a blink és onnantol akárhova probáltam menni, csak rám hajtott, mert 1kombobol meg tudott ölni :S

Ha miden akarod kifarmolni a bot-t azzal rosszul jársz fõleg így patch után. Maxold ki a lézert aztán a rakétát ultid úgyse kell amíg nincs meg cipõ. Bottle+alap cipõ és mész gankelni sokkal elõbb meglesz így mivel most több pénzt is kapsz killekért. Ultidat meg érdemes lvl1-en hagyni amíg nincs elég nagy mana poolod. Soulring miatt szinte ingyen is van 😄 .

Zomil
amugy meg +6-ban voltam végre, erre most 4egymás utána vereség 😞
mondjuk az utolsot nem mondanám vereségnek, mert kunkka 2halál után kilépett és utána léptek a többiek is :S

Zomil
csak az a baj, h nem jutottam el odaáig, h a cipö meglegyen igy pusholni se tudtam...mert tiny mindig 1800g körül elkapott...aztán hiába a ward, ha mire meglátom már blinkel is oda és megöl egyböl :S

ToCsEk
hát szarni kell rá és menni torpa és botra roamolni, pingelni a gyökereknek mert más különben nem kapnak észbe hogy ölés lesz😄, bootle ward combó kell persze de 3-4szint különbséggel jól lehet ölni raksival meg lézerrel lehet darálni, nem szabad miden leragadni
szerintem

free lesz igen, skinekért fizetsz csak meg többi kozmetikáért
ha így haladnak hõsõk portolásával jövõ ilyenkorra se lesznek kész😄
nincs még hivatalos dátom szóval sooon 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Jim Morrison
Hali !
Lenne pár kérdésem :p Ez ugye F2P játék lesz? Kaptam meghívót (nem kértem : D) és azon gondolkodom lehet kipróbálom. Mikorra várható a teljes játék?

Zomil
Arra valami tanács, hogy lehet tiny mid-et counterelni? tinkerrel voltam mid-en, 4-0 voltam, és amint megszerezte tiny a blink dagger-t elkezdett instant megölni a kombojával...

Ja most már jól meg kell gondolnom hogy megveszem e snipernek 😞