11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • RAZOR27
    ma elég sokszor láttam, egyszer játszottam vele, egyszer velünk volt meg egyszer ellenünk, már azzal kezdtem a meccset hogy őt majd szépen gankolgatjuk. Sajnos kapott némi free farmot az elején szóval meggyűlt vele a bajunk de aztán szépen kiszedtük amint lehetett. Amikor velünk volt hülyére verték :D (mily meglepő :D) énmeg szétszedtem vele mindent :D:D de piros pont érte hogy megpróbálták sokszor. Lehetne még kicsit nerfelni rajta (ha nem is az orb agrós dologgal) de ha időben figyelsz rá akkor nem vészes, ugyanaz mint a sniper.

A mai nagy vicc az hogy witch doctorral voltam, erre vengeful egyből kilép a meccs elején... shadow shaman meg megy midre, miután kétszer agyonlőtte a sniper elkezdett rinyálni hogy ő nem bírja a midet, leváltottam szétis csaptam az arcát 3szor, orbaszájba próbáltak gankolni ahogy kaptam a szinteket, de megint wardoztam szóval nemvolt para, elég volt arra a feed hogy még 4v5ben is buciraverjük őket (ulti aztán shadow blade :D:D találj meg mielőtt meghalsz :D) erre a shaman elkezd sírni hogy mindenki noob és kilép (0-4-1es stattal, úgy hogy az összes goldját magára költötte a meccs folyamán) de a mégnagyobb poén az hogy 3v5ben se tudtak beverni (fun fact shamannal még szedtem 2killt utólag :D) 30percnél meguntuk aztán úgydöntöttünk ff :D szégyenlem is hogy ekkora balbréktől kaptunk ki... no mind1