11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • RAZOR27
    Emberek... megkell osztanom mi történt ma velem.

Greevileztem (szokás szerint) windrunnerrel, kb 4-2re vezettünk amikor elkezdett az egyik csapattársam (furion, megabalfasz volt egyébként) oroszul írogatni nekem, amikor már 3adjára írtam hogy english mofo eljutott a tudatáig hogy nemértem mit hadovál, persze addigra a csapat másik 3 tagja is idegbajt kapott. Egyszercsak felvillan a steam hogy barát invet kaptam, és hát kitől, persze az orosztól, közbe jöttek az új greevilek de ő a csetbe még magyarázott nekem, megpróbált valami anglicizmust előrántani, kinyögte hogy tradelni akar, írtam neki hogy majd a meccs után. Persze addig ő állt egyhelyben a map közepén és folyamatosan küldözgetni a trade felkéréseket. Ittmár blokkoltam is volna de érdekelt mit akart. Na szóval a meccs végéig nem mozdult el a helyéről csak írogatott hogy pls pls pls(de csodával határos módon nyertünk) a meccs után megkérdeztem mi kell neki, próbáltam megérteni amit hadovál de esküszöm ha megpróbálta volna google fordítóval talán még meg is értem, arra következtettem végül hogy egy common wr cape kell neki, örültem is neki, mert elakartam már passzolni. Nem viccelek, 10percen át próbálta elmagyarázni hogy mit akar érte adni, a legtöbb üzenet azvolt hogy my english russia meg pls pls pls (röhej hogy még ekkor is képes volt oroszul írni néhány sort, hátha azóta megtanultam a nyelvét..) Amikor kifundálta hogy lehet linkelni csetbe itemeket kiderült hogy 3 commont -amiből az egyik egy cape volt- akart adni az egész sparrowhawk settemért.... én olyan ideges lettem, instant törlés/blokkolás... egyszerűen nemtudtam feldolgozni az egészet.