11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • dzsordzsoba
    Na én most sokalltam be, már ilyen 130 win körül járok, de a last hit még továbbra is ismeretlen fogalom az emberek 99%-ának. Carryvel játszok, jön egy random mellém supporttal, és nem hogy denyolna, vagy távoltartaná az enemyket. Fenéket, folyamatosan autoattackkal pusholja a saját mobjainkat, úgy h 0 last hit neki is, de folyamatosan beleattackol az enyémbe is, hogy nekem se legyen. Na ez megy a játékok 99%-ában, és hiába írod be h "last hit, dont push, stb", ahhoz kéne még pár agytekervényt növesztenie, hogy felfogja.

Persze mondanom se kell - fordítva -, ha látom h a ruszki csapattársaim megint keménynek érezték magukat, és bepickeltek 4 carryt CC nélkül, és leszek olyan jófej h én hozok supportot. Akkor teljesen mindegy melyiket supportolom szana-széjjel, mert csoda ha 10 mobból egyet tudnak last hitelni, ha a karijuk autoattackon épp jókor támad.. ^^

Mivel LoL-ból jövök, és ott 1700 wines "ELO"-ban játszottam, kicsit eltévedtnek érzem itt magam, hogy folyamatosan fasznúb kezdőkkel játszok, akik életükbe nem láttak még MOBA játékot, ez mikor fog javulni? Mert kezdem unni... :)

Ha bárkinek amúgy kedve van felvenni steamen és játszani - ezen a néven -, csak nyugodtan, bennem ritkán csalódnak.. :)