11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • Corten
    Szerintem gyakorolj coop meccsen főleg a spelleket hogy gondolkodás nélkül tudd eltolni őket. Én is azt csináltam 6-7 meccset letoltam vagy akár -WTF módba is végig pörgetheted őket Dendi Invoker .
    Van rá egy rakat build de a 2 fő amit látok az a Quas-Wex meg a Quas-Exort.

A Quas Wex az inkább ilyen counter pusher build, Tornado EMP de nagyon jó movespeedet is ad mivel wexet maxolod így az üldözés egy álom lesz és Quas miatt a coldsnap is hatásosabb mert annál gyakrabban proccolhat minél nagyobb a quas szint és ugye wex miatt attack speeded is elég magas lesz.

Quas-Exort az ilyen carry fajta build, coldsnap+suntrikkal first bloodot is szerezhetsz valamint egy kis gyakorlás után kilőheted a menekülőket sunstrikkal mivel global spell. Ha felhúztad exorot 4-es szintre akkor quast is feltolhatod mivel akkor 2db Forge Spirited lesz amivel rohadt jól lehet pusholni. Mindkét build esetében érdemes 1 pontot rakni arra az "összetevőre" amit nem használsz hogy az összes spelled tudd használni.

Item build attól függ hogy mennyire megy jól. Én mindig phase boots-t veszek mivel pozíciónálás kuclsfontosságú invoker esetébe, meg meneküléshez se utolsó :D . Ha jól megy akkor így néz ki Phase boots > Forcestaff > Sheepstick > Scepter > amit akarsz :D
    Ha nem megy annyira jól akkor phase boots > Bracer > drums > Forcestaff > utána sheepet megpróbálom kifarmolni.
    Ha nem Quas-Exort buildet mész akkor elején érdemes venni egy Blades of attackot mivel 47 base dmg rohadt kevés és exortra egy darabig nem raksz pontot ilyenkor érdemes phase boots-ot rusholni.

Ha valami nem világos kérdezz nyugodtan, kicsit fáradt vagyok már és picit összevissza vannak a dolgok.