11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • Corten
    2 nap alatt 6 játék mind a 6 loss, zsinórba. Ennyi aberrált, idióta, agyhalott embert én még nem láttam, ja de LoL-ba, kezd arra emlékeztetni ez is, mármint játékosok szempontjából. Matchmaking jelen pillanatba egy darab lócitromot nem ér, mert az ilyeneket szépen össze kéne zárni, feedereket a feederekkel.
    Csak hogy friss példával éljek legutolsó meccsem: van egy carrynk morphling utána 2 okos gondolt egyet és pickelte még Dk-t és voidot ÉS ráadásul, még 1 lanere is mentek. Ahol Mortred 1v2-be gyalázta őket. Meg is haltak párszor, BS miden ellenem (Rhasta) szépen tartom magam még FB-ot megszereztük topon am-rubik ellen, aztán elkezdtek feedelni. 2-12 volt az állás amikor leaveltem, nincs nekem ehhez kedvem.
    Ja meg 19/2/19 Invokert mentem ma 64 perc és vesztettünk, pedig 2 raxot is beütöttük, míg az ellenfél még t2-es tornyot SE, de ezek a szerencsétlenek nem voltak képesek sniper focusolni. Semmit nem számít ebbe a játékba az egyéni skill, tiszta szerencse az egész, nincs ezen mit szépíteni. Remélem minél előbb kidobják a mostani matchmaking rendszert és beteszik az újat.