11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • donatus13
    Huskar egy jó játékos kezében rettentő op tud lenni, de én kezdőnek nem ajánlanám , szó se róla ,hogy ultival ugorni kell egyet aztán kész , de akkor is nagyon jól kell csinálni mert teamfightban 1 stun és halott is vagy.

Én jó kezdő heronak Dragon Knight ot ajánlanám jó kis hp töltéssel, esetleg AXE, mindenképp STR esek felé kéne nyitni az elején szerintem azokkal azért ha nem is sokkal de egy kicsivel biztosan több esélyed van a túlélésre, és azért igyekezz emberek ellen is játszani mert a botoktól semmit nem fogsz megtanulni.

Pár jó kezdő hero még (szerintem) : Slardar, Doom Bringer, Tidehunter, Skeleton King, Viper , Razor , Bloodseeker, Dazzle , Necrolyte , Shadow Shaman.

Esetleg még Drow Ranger és Vengeful Spirit bár azért mind kettővel tudni kell ezt azt de alapjába véve nem olyan nehezek , Vengevel azért ha játszanál ultira figyelj oda mert sokszor segíteni akarsz és cserével meg is ölöd magad ami már nem olyan jó.

Pár tipp még a kezdéshez:Ezt nézd át mindenképpen WARD

+ Próbálj mindig a másik ember körül lenni és ha lehetőség adja a creepek mögött állj mindig, playdotan nézz körül counterek miatt ,hogy tud mikor mit hozz vagy mit ne hozz, ITT még találsz nagyon jó leírásokat is amik segítenek a kezdéshez.

Próbáld elkerülni az idióták csatába hívását, én is számtalanszor megyek segíteni oda ahova tudom ,hogy nem kell 80 % ban emiatt szop a csapat mert ilyenkor 1 helyett 2 en halnak.