11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • Zomil
    megint volt egy vicces meccsem, mikor dark seer midre ment, mikor én szerettem volna dk-val, és topra kellett mennem zeussal brood és veno ellen...aztán mikor kértem h cseréljünk helyet ds-el, és átmentem midre ö csak ott maradt és végig engem szidott, majd rámkente h miattam vesztettünk, mert nem farmoltam jol miden(miközben spammelte a shieldet...)
    zeus kb. 20perc után már 0-6 volt(de azért öt dicsérte ds :D ), magina meg boton semmit nem farmolt egyedül :D
    de nyilván miattam vesztettük el...jhajj csak ne lenne annyi idiota akinek nem lehet megmagyarázni, h ö a balfasz nem, mindig a másik...

nem mondom, h én tökéletes vagyok, mert attol még messze vagyok, de kb. a 10utolso meccsemet egyhuzamba elvesztettem, mert vagy feedelö oroszokat kaptam vagy totál kezdöket(öket nem tudom szidni, de hát sajnos gyakran miattuk megy el egy játék), vagy ilyen idiota egoista balfaszok miatt akik olyan nagyon sokat gondolnak magukrol...
    qq off... :D