Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
nemtudom én hon-ban képtelen voltam 1630-fölé jutni(ingyenessé válás után), mert folyamatosan kaptam a friss játékosokat akiket 1-2-3-4 meccs után dobott be mellém, vagy olyanokat akik az 1200-as haverjukkal játszanak(ök meg 1600-on vannak) egyszerüen nem tudtam tartosan 1630+fölé vinni magam, mert azon kivül, h 1-2 vereségben én is hibás vagyok, bármilyen hihetetlen is a szerencse is beleszol abban, h solo-ban ki milyen embereket kap és bármilyen meglepö én kifejezetten szerencsétlen vagyok a kapott csapattársakat tekintve.
Persze 2emberrel már gyerekjáték felhuzni magunka 1700fölé, de solo-ban szvsz rohatt nehéz. Irányitani játékosokat? Hát...hon-ban elég ritkán sikerül, pedig én aztán probáltam szépen is meg csunyán is beszélni :D
Most is dota2-ben mindig szépen kérem h vegyenek couriert, de mindenki szarik bele...vagy szépen kérem, h vegyen wardot(én is szoktam venni), de arra is általában szarnak és az a válasz, h vegyél te, ha akarsz...de könyörgöm ök nem akarnak nyerni vagy mi?
Amugyis unalmas mindig carry-nek lenni, supportként meg sajnos hiába vagy jo, ha nincs egy jo carry igy nagyon könnyü összeszedni pár vereséget.